MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale pappa jest nie tylko po to żeby sprawdzić ryzyko wad genetycznych, jesli bialko Pappa jest niskie to oznacza tez ze w przyszłości bedzie problem z łozyskiem i moze być zwiekszone ryzyko nadciśnienia, stanu przedrzucawkowego, hipotrofii płodu - a w takiej sytucaji można to ryzyko zmniejszyć przyjmując accard.
Któraś z Was o tym pisala, więc secjalnie sprawdzilam i chociaż mialam Nifty juz zrobione to Pappe też zrobiłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2019, 11:02
Takmala lubi tę wiadomość
2020
2023 -
nick nieaktualnyAjka wrote:Ale pappa jest nie tylko po to żeby sprawdzić ryzyko wad genetycznych, jesli bialko Pappa jest niskie to oznacza tez ze w przyszłości bedzie problem z łozyskiem i moze być zwiekszone ryzyko nadciśnienia, stanu przedrzucawkowego, hipotrofii płodu - a w takiej sytucaji można to ryzyko zmniejszyć przyjmując accard.
Któraś z Was o tym pisala, więc secjalnie sprawdzilam i chociaż mialam Nifty juz zrobione to Pappe też zrobiłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2019, 11:11
-
Karolllla wrote:Ja wczoraj miałam i tak i tak bo leń spał i w pochwie to mi walił o ścianki i przepraszał ale musiał 😂 W ogóle jestem chyba jedyną osobą, która ani Pappy ani Nifty nie robi 🙈 Po tych prenatalnych tak mi ulżyło, że wszystko ok, że dzisiaj małe figle o poranku były ♥️😁 ale chłop się zestresował hahahah
pozostałam przy samych prenatalnych
-
szatanka wrote:Ja miałam i tak i tak. I strasznie mocno dociskal głowicę, walił mnie nią w brzuch, żeby mały się przekrecil, a dopochwową tak dociska, że mi prawie oczy wylazly na wierzch. A zdjęcia i tak są takie, że prawie nic tam nie widać.
-
Karolllla wrote:Ja wczoraj miałam i tak i tak bo leń spał i w pochwie to mi walił o ścianki i przepraszał ale musiał 😂 W ogóle jestem chyba jedyną osobą, która ani Pappy ani Nifty nie robi 🙈 Po tych prenatalnych tak mi ulżyło, że wszystko ok, że dzisiaj małe figle o poranku były ♥️😁 ale chłop się zestresował hahahah
My też po prenatalnych pierwsze ♥️ po 3 miesiącach. Byłam spięta jak gumka w majtkach 😂Andzia86, Karolllla, lipcowka86 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:00
Karolllla, lipcowka86 lubią tę wiadomość
-
Acard i tak biorę, a jeśli lekarz miałby choć cień wątpliwości co do ciąży to na pewno bym zrobiła dodatkowe badania. Jeśli ktoś je robi to super. Nie oceniam tego w żadnym wypadku. Cały szereg ewentualnych zagrożeń myślę, że przy dzisiejszym sprzęcie wyjdzie na usg. Dziecko rozwija się książkowo, wszystkie przepływy krwi super, łożysko super, jajniki idealne. Ja nigdy nie chorowałam i jestem z tych co się po prostu nie doszukuje czarnych scenariuszy. No tak już mam
Frufru lubi tę wiadomość
-
I po prenatalnych 😊 wszystko fizycznie dobrze, ryzyko trisomia niskie i będzie najprawdopodobniej drugi chłopak - Jeremi 😁
I już teraz widać było różnice w "charakterach" - starszy synek to była gwiazda usg, ustawiał się pięknie do zdjęć jak gwiazdor przed paparazzi, a teraz młodszy brat fikolki robił, lekarzowi uciekał i namiętnie głowę odginal, że nie można było przeziernosci zmierzyć 😁Andzia86, Niki2803, Karolllla, aga80, szatanka, Jeheria, Endi1990, Marylove, Ajka, lilly., lipcowka86, Bona lubią tę wiadomość
-
Andzia86 wrote:Poprawiłas mi humor 😂🤣😂
Mój mąż to poleciał że mną do lekarza pytać czy można 😂 to lekarz się uśmiechnął i powiedział że tak ale z wyczuciem 😂 i teraz mąż mi spokoju nie daje
Zazdroszczę 😂 mój ma opory jak jestem w ciąży 😂Andzia86 lubi tę wiadomość
-
Byłam dzisiaj na zakupach i przypomniało mi się! Tantum Rosa z irygatorem! Dzięki temu mogłam normalnie sikac po porodzie jeszcze w szpitalu, bo pamietam, że bez jednoczesnego polewania się tym przy sikaniu miałam wrazenie ze zamiast moczu leci ocet na rane!
Dalej to jest dostępne, czy wymyślili już cos nowego?
ahhh... już widzę! Zrobili buteleczki z gotowym roztworem! To moje must have porodowe haha
http://www.egaga.pl/rozne-kobiety-rozne-potrzeby-tantum-rosa/Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2019, 13:19
Frufru lubi tę wiadomość
-
Niki dawaj dawaj nic się samo nie zrobi
ja od rana ugotowałam zupę,posprzatalam,byłam na godzinnym spacerze z Synem i zaraz biorę się za pranie wózka.
W ogóle tak mnie dzisiaj Urwis wytracil z równowagi ze się rozPlakalam..Dwa razy.
Noc ciężką,ciągle wiercil się kręcił poplakiwal i chciał wstawać w środku nocy,bo ale pospal do 7 chociaż. Od rana robi wszystko co zakazane. Ja gotuje zupę a on wszedł na stół w kuchni i wylał cale mleko Na moje nowe książki (zazwyczaj czytan w kuchni jak on śpi),zdążyłam posprzątać,zamieszać w zupie a ten Skrzat otworzył zamrazarke i cala szuflada runela na podłogę az się polamala.... No wybuchła płaczem drugi raz 😂 ah te hormony. Zabrałam się i poszłam na spacer z nim uspokoić nerwy....
No to się wygadalam 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2019, 13:22
Niki2803 lubi tę wiadomość
-
Niki2803 wrote:Endi Ty jeszcze szkołę robisz. Nie no ja się nie odzywam 😂 podziwiam
Niki2803, Kira91, Ajka lubią tę wiadomość