MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
To prawda. Ja też miałam zamęt w głowie. Ale szczerze, to od dawna oglądałam sobie rzeczy dla dziecka, aż mi się ułożyło w głowie, co bym w ogóle chciała. Potem szukałam, co mi się podoba, patrzyłam po opiniach i z tego miejsca zamawialam więcej rzeczy, jeśli było coś, co mi odpowiadało. Jedną partię ciuszków zamówiłam reklamy na fb, mieli fajne ceny i ładne te ubranka.
Bona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale to tylko ciuszki i drobiazgi innej specyfiki (wanienka laktator...).
Zauwazylam,ze slowo dziecko/noworodek i ceny w górę tak jak na haslo slub...Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
nick nieaktualnysayuri wrote:Po tych Premium Care czy zwykłych? Czytałam, że te zwykle mogą uczulać, Premium Care rzadko. Ale liczę się z tym, dlatego kupiłam jedną paczkę i więcej na razie nie będę kupować.
Ale też po Premium Protection - kupionych w DE.
Byłam bardzo niezadowolona z nich.
Pieluszki Dada (z biedronki) sprawdziły się milion razy lepiej.
Teraz używamy już z pampers pieluchomajtek i nie ma problemu z uczuleniem. 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2019, 20:39
sayuri lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPattisonBM wrote:Wlasnie tak sie zastanawiam czy laktator potrzebny...
Kupiłam laktator przez neta więc dałam dużo taniej gdyby nagle mąż musiał kupić w aptece.
A przy cc laktacja ciężko szła + córcia wyjęta za wcześnie z brzucha miała zaburzenia ssania.
I gdyby nie laktator to by nici z karmienia były.
Nigdy nie wiadomo co tak naprawdę się sprawdzi i co będzie strzałem w 10, a co niewypałem. 😊 😊 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2019, 21:00
PattisonBM lubi tę wiadomość
-
sayuri wrote:Haha a my sprzedalismy wczoraj auto
Co do zakupów, to ani laktatora, ani wanienki nie kupiłam jeszcze. Ale sporo czasu przeglądałam strony, porównując ceny. Nie kupowałam rzeczy z górnej półki. Nie dałam się ponieść emocjom..
no my musimy jeszcze stary sprzedać... a ja laktato dostne od koleznki... jest nawet nie rozpakowany...2020
2023 -
I u mnie laktator się przydał, z synem lezelismy 3 tyg w szpitalu po porodzie, laktator rozbujal ki laktacji póki nie wyszedł ze szpitala. Po tym czasie laktator używałam już rzadziej - młody nie chciał pić z butelki ani rozmrazanego mojego mleka
-
Nadrabiam Was!
A ja mieszkałam w bardzo wielu miejscach, teraz w Poznaniu i dla odmiany Warszawę uwielbiam
Myślę że każde miasto trzeba dobrze poznać. Już pierwsza porcje rogali z Piece of cake mamy za sobą, ja dla siebie jutro odbieram wegańskie z Powolności
Ja tez już powoli zaczynam małe zakupy. Byliśmy tez oglądać podłogi do pokoiku.
Z pieluszek ekologicznych zrobiłam małe rozeznanie i polecane są Bambiboo - niebarwione, z certyfikatem i łatwo dostępne w Rossmannie.
Dziś powiedzieliśmy kolejnym znajomym i powiem Wam ze czasami mam trochę stracha ze tyle osób już wie.3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
nick nieaktualny