MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
PLPaulina wrote:Jeśli miałabym być eko to jednak bym wybrała pieluszki wielorazowe.
Wiele mam sobie chwali takie rozwiązanie. 😊
Są dwie drogi, wielorazowe tez wymagają sporo wody do prania.
Są plusy i minusy. Podałam w razie czego gdyby zwykle uczulałysayuri lubi tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
lilly. wrote:Nadrabiam Was!
A ja mieszkałam w bardzo wielu miejscach, teraz w Poznaniu i dla odmiany Warszawę uwielbiam
Myślę że każde miasto trzeba dobrze poznać. Już pierwsza porcje rogali z Piece of cake mamy za sobą, ja dla siebie jutro odbieram wegańskie z Powolności
Ja tez już powoli zaczynam małe zakupy. Byliśmy tez oglądać podłogi do pokoiku.
Z pieluszek ekologicznych zrobiłam małe rozeznanie i polecane są Bambiboo - niebarwione, z certyfikatem i łatwo dostępne w Rossmannie.
Dziś powiedzieliśmy kolejnym znajomym i powiem Wam ze czasami mam trochę stracha ze tyle osób już wie.
U mnie też wie dużo osób ale jak tu nie mówić jak zaraz nic się nie ukryjeMusimy myśleć pozytywnie ♥️ Mój M. jest z Poznania przywiózł wczoraj rogale jak co roku, mniam 😋
lilly. lubi tę wiadomość
-
U mnie już się nie da ukryć 😀 No chyba że pod kurtka zimowa
jutro zaczynamy 16+0 😁 no i mam wizyte! Nie mogę się doczekać!!! 😊
Ps.a ja mam siostrę w Poznaniuteż lubię to miasto
lilly., Karolllla lubią tę wiadomość
-
sayuri wrote:Ja jutro zaczynam 15+0 i już coraz mocniej odczuwam rosnący brzuch. Coraz trudniej mi uciąć, a w zwykłe ciuchy dawno się nie mieszcze. W kurtkę zimową też nie
dobrze, że ciążówkę odkupiłam
ja tylko w dżinsy sie nie mieszcze, reszta ok., kurtka bez problemu... brzuch osttnio jakoś sie nie powieksza...2020
2023 -
lilly. wrote:Są dwie drogi, wielorazowe tez wymagają sporo wody do prania.
Są plusy i minusy. Podałam w razie czego gdyby zwykle uczulały
moja kolezanka uzywa jakiś ekologicznych jednorazowych - podobno nic nie uczulaja... zamawia je z netu, ale nie wiem jakie mają takiego liska na przodzie narysowanegolilly. lubi tę wiadomość
2020
2023 -
Stworka wrote:A ja właśnie jestem w Poznaniu na wycieczce 😁mam duży sentyment do tego miasta, studiowała tutaj 😊
Tak jak ja do Wrocławia 😊 czasy studenckie robią swoje, gdzieś tam w głębi się tęskni do tych miejsc i czasów 😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2019, 12:21
-
Stworka wrote:A ja właśnie jestem w Poznaniu na wycieczce 😁mam duży sentyment do tego miasta, studiowała tutaj 😊
A ja w Poznaniu byłam tylko raz na dworcu kolejowym- wyjazd sluzbowy, zgarneli mnie z dworca i do klienta, a potem od razu na dworzec - szkoda, bo chciałabym zobaczyć Poznan...
2020
2023 -
Ajka jak będzie kiedyś okazja to dawaj znać
Polecę pare fajnych miejscówek 😍Ajka lubi tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Karolllla wrote:Ja też tylko w swoje dżinsy nie wchodzę bo guzik pęka
Więc kolekcja legginsów się powiększa w szafie.
Moje jeansy zapinam na frotkeKarolllla, lilly. lubią tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Kurcze, a mnie od wczoraj ciągnie z lewej strony podbrzusza. Poza tym nic się nie dzieje, ale troszku mnie martwi...
Melduję, że rogal zjedzonymieszkać w Poznaniu i nie zjeść? No Way!
PattisonBM, Ajka, lilly. lubią tę wiadomość
-
Orientujecie się czy na zwolnieniu lekarskim mozna chodzic do szkoły rodzenia? Oczywiscie zwolnienie zwykle, nie leżące. Co prawda ja nadal pracuje ale w grudniu chciałabym poprosić o zwolnienie. Tylko nie wiem jak to w takim przypadku ze szkoła rodzenia.Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020
-
nick nieaktualnyDrzemka wrote:Orientujecie się czy na zwolnieniu lekarskim mozna chodzic do szkoły rodzenia? Oczywiscie zwolnienie zwykle, nie leżące. Co prawda ja nadal pracuje ale w grudniu chciałabym poprosić o zwolnienie. Tylko nie wiem jak to w takim przypadku ze szkoła rodzenia.
Chyba że masz leżeć to wtedy ogólnie pewnie nie jest wskazane. 😊
Ale tak normalnie l4 ciążowe nie zabrania wychodzić z domu, pójść na basen, do sklepu, biblioteki czy ze starszym dzieckiem na plac zabaw.
W razie kontroli po prostu składa się wyjaśnienie. 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2019, 20:46
Frufru lubi tę wiadomość