MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja osobiście to Ci nie powiem ale na blogu mamy ginekolog coś o tym było. W temacie "slwstydliwe dolegliwości ciazowe" czy jakoś tak.
Mnie z tej radości, żem już w domu, głowa rozbolała.
Ale muszę wam do czegoś się przyznać. Zrobiłam już pierwsze zakupy dlq dziecka i to całkiem spore...mwm, Andzia86, Kira91, PattisonBM lubią tę wiadomość
-
Sayuri super ze juz w domu jestes a taka ochota to bardzo zdrowy objaw 😀
Ja jutro na rogale sie szykuję, takie oszukane poznańskie bo z Gdańska 🙂
No i mam zamiar zabrać się po weekendzie za szukanie szkoly rodzenia bo czas leci i w końcu sie nie zabiorę
Zakupy na razie odkladam, chociaż widziałam reklame ze sklep z artykułami dziecięcymi u nas ma 13-14 jakieś wyprzedaże to sie wybiorę chociaż w temacie rozeznać 🙂sayuri lubi tę wiadomość
aga
2018 - 3 procedury nieudane
2019 - pierwsze KD
27.04.2020 - wyczekany synek
2** transfer 04.12.2021
14.12 beta 118
17.12 beta 539 -
Ja przez Internet zamawialam. Jeszcze dwie paczki mają do mnie przyjść. Kupiłam ubranka - body, półśpiochy i dwa pajacyka na rozm. 56, pojedyncze sztuki na 62 i 74 (jeśli były akurat w promocji), kocyk do wózka, butelkę, dwa różne smoczki, pieluszki tetrowe i flanelowe, jedną bambusową, woreczek z pestkami na kolki, ręczniki kąpielowe, rożek, organizer na łóżeczko, zestaw do manicure, płatki kosmetyczne dla niemowląt. I jedną paczkę pieluch Pampers Premium Care rozm. 1. W rankingach wypadają bardzo wysoko, dlatego zdecydowałam się na te.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2019, 18:18
PattisonBM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Synek też na pampersy miał straszne uczulenie i na zwykłe i na premium care. Jedne z nich mają siatkę też, która strasznie przykleja się do pupy.
Ja tym razem zastanawiam się nad wielopieluchowaniem. Ilość pampersow, koszta itp jakie przez cały okres pieluchowania idzie to jakiś kosmos -
Bona wrote:Sayuri z jakiejś konkretnej strony czy z allegro ?
Zależy o co pytaszczęść zamówiłam z allegro, a część z aplikacji Smyka.
A co do pieluch, to dopóki nie spróbuje to się nie przekonam. Tak naprawdę na każde jedne dziecko może mieć uczulenie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2019, 19:26