MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina, ja też w życiu bym nie chciała w Warszawie.
Zawsze mówię, że Szczecin jest super: na tyle duży, że jest praktycznie wszystko i jest się anonimowym, ale jednocześnie dostatecznie mały, żeby wszędzie było blisko i nie było okropnych korków (przynajmniej na razie). Ale nie powiem, kiedyś nie znosilam tego miasta.
Sayuri, cieszę się, że już dobrze i super, że pojechałaś do szpitala. -
Takmala wrote:Dziewczyny a któraś zaobserwowala u siebie więcej lub ciemniejsze włoski na ciele? Mi kilka sztuk przy pępku sciemnialo jak sa mokre to normalnie czarne 🙊 na udach zawsze miałam takie bladziochy delikatne ze nawet nie goliłam takie delikatne a widze ze sie zmieniły
jak jest u was w tym temacie?
Ja już od kilku tyg mam ciemniejsze włoski, zwłaszcza na brzuchu i udach. Nie widzę za to ciemniejszych obwódek wokół piersi ani ciemniejszej linii na brzuchu. -
sayuri wrote:Nie widzę za to ciemniejszych obwódek wokół piersi ani ciemniejszej linii na brzuchu.
Ja tez nic takiego nie widze...piersi moze ciut urosly...moze pod koniec roku cos sie zacznie zmieniac...Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Stworka wrote:Ja jestem z Koszalina i tutaj pewnie będę rodzic, tak jak pierwszego synka
Stworka w Koszalinie mam rodzinę hihia powiedz mi jak oceniasz szpital w kontekście właśnie porodow? Ja raz lezalam na patologii ciąży w wojewódzkim, opieka ,sale,jedzenie super! Mam tyle samo km do Drawska co do Koszalina także może się jeszcze zastanowię gdzie jechać.....
-
Karolllla wrote:Oj tam dziewczyny, ja z Pomorza, studia w Szczecinie, a mieszkam od 10 lat w Warszawie. W każdym miejscu można znaleźć coś super dla siebie i nie ma co oceniać swojego podwórka jako to najlepsze
Karolla jestem z Kołobrzegu studiowalam we Wrocławiu, potem rok pracowałam w Niemczech,później w Norwegii, a na koniec w yladowalam na wsi hahaha 😂 -
Kira, porodowke cudowna mi się rodzilo świetnie, położnictwo takie sobie - ale ja generalnie nie lubię leżeć w szpitalu. Dla mnie ważnym jest też że ma 3 stopień referyjnosci, więc opieka nad dzieckiem świetna
Kira91 lubi tę wiadomość
-
Kira91 wrote:Karolla jestem z Kołobrzegu studiowalam we Wrocławiu, potem rok pracowałam w Niemczech,później w Norwegii, a na koniec w yladowalam na wsi hahaha 😂
Norwegię też mam wpisaną w życiorys i pół rodziny tamDocelowo na wsi pewnie też wyląduje ale jeszcze nie teraz
-
Ajka wrote:o proszę... Poznań - ładnie z dużej....a obok "warszawka"...
jak to jest ze wszyscy się czepiają Warszawy, a pół Polski próbuje tu zamieszkać...Niedoczynność tarczycy od 2014r.
Pierwsza ciąża-listopad 2018 - puste jajo
3cs
16.09.19 - pozytywny test:)
Maksymilian 👶 28.05.2020
Pozytywny test II 13.01.2023
[/
-
Karolllla wrote:Oj tam dziewczyny, ja z Pomorza, studia w Szczecinie, a mieszkam od 10 lat w Warszawie. W każdym miejscu można znaleźć coś super dla siebie i nie ma co oceniać swojego podwórka jako to najlepszeNiedoczynność tarczycy od 2014r.
Pierwsza ciąża-listopad 2018 - puste jajo
3cs
16.09.19 - pozytywny test:)
Maksymilian 👶 28.05.2020
Pozytywny test II 13.01.2023
[/
-
nick nieaktualnyKira91 wrote:Karolla jestem z Kołobrzegu studiowalam we Wrocławiu, potem rok pracowałam w Niemczech,później w Norwegii, a na koniec w yladowalam na wsi hahaha 😂
Kira91 lubi tę wiadomość
-
Już w domu jestem. Natychmiast idę się kąpać
udało mi się dorwać zdjęcie usg maluszka. Trochę zdurniałam, jak zobaczyłam, że wg CRL wiek mojej ciąży to 13+2... kiedy przedwczoraj miałam 14+2. Ale pocieszam się myślą, że miał tam bardzo kiepski sprzęt:)
Endi1990, Karolllla, Andzia86, Jeffcia, aga80 lubią tę wiadomość
-
Polowkowe najlepiej w 21/22 tyg...
https://mamaginekolog.pl/usg-polowkowe-ciazy
Teoretycznie przedział czasowy na badanie USG połówkowe to od 18 do 22 tygodnia ciąży. A dokładnie 18 tyg +0 dni, a 22 tyg + 6dni. Tyle w teorii – w praktyce wygląda to nieco inaczej. Powiem Wam z doświadczenia osoby, która wykonała tysiące takich badań, że najlepszy okres jest pomiędzy skończonym 20 tygodniem (20+0), a jeszcze nie skończonym 22 tygodniem (21+6).
U mnie wypada na przelom roku exxtra...
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
http://bit.ly/npd_lista_wyprawkowa - Listy wyprawkowe
http://bit.ly/npd_wybor_szpitala - Kryteria wyboru szpitala do porodu
Dostalam w mailinguWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2019, 12:07
Karolllla lubi tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰