MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Endi1990 wrote:My po parapetówce u kolegi:) właśnie sobie przypomniałam jak to jest jak wszyscy piją alkohol a ty nie haha;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysayuri wrote:Hej. Czuję się już lepiej, wczoraj przez chwilę widziałam maluszka
jaki kręgosłup już ma wyraźny:) wlali we mnie hektolitry kroplowek, zastrzyki dwa i spałam nawet całkiem dobrze. Dziś bez leków przeciwwymiotnych i zobaczymy, co będzie. Jak bez wymiotów to jutro do domu.
Jem teraz obiad - całkiem niezły:) krupnik i leniwe. Mniam
Pozdrawiam i dziękuję Wam za wsparcie -
Moze mleko? Ja mam po mleku wzmozone nudnosci i wymioty i raz jak wypilam duzo wody na raz to tak samo.Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Kira skąd jesteś jak mogę spytać? Mam 40km do Kołobrzegu 😊
Sayuri cieszę się że u ciebie już lepiej i jesteś pod dobra opieka 😊sayuri lubi tę wiadomość
-
Hortensja wrote:Tak ,byłam na Majowych Mamach 2018,ale coreczka zrobiła niespodziankę i urodziła się pod koniec kwietnia
a teraz znowu termin na maj
Tak wlasnie pameietam ze ktoras urodzila juz w kwietniupamietam jak to przezywalam ze juz jedna z nas sie rozpakowala haha
a ja nie wiem czy pamieyasz ze pod koniec maja urodzilam, 8 dni po terminie i wiele z dziewczyn sie dziwilo ze jeszcze sie turlam hahahhaa. Fajnie ze znow sie spotkalysmy
ja terez termin na 28 kwietnia no ale pewnie znowu przenosze haha
-
Kira91 wrote:Stworka obecnie mieszkam pod Polczynem ale moj dom rodzinny w Kg
bedziesz rodzila w Kolobrzegu? Ja w Drawsku Pom. ...
a Ty skad jestes??
Kira91 lubi tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy od 2014r.
Pierwsza ciąża-listopad 2018 - puste jajo
3cs
16.09.19 - pozytywny test:)
Maksymilian 👶 28.05.2020
Pozytywny test II 13.01.2023
[/
-
Kira91 wrote:Stworka obecnie mieszkam pod Polczynem ale moj dom rodzinny w Kg
bedziesz rodzila w Kolobrzegu? Ja w Drawsku Pom. ...
a Ty skad jestes??
Ja jestem z Koszalina i tutaj pewnie będę rodzic, tak jak pierwszego synkaKira91 lubi tę wiadomość
-
Jeffcia wrote:Ooo ktoś z Pomorza jest:) bo już myślałam że sama warszawka lub Poznań. ja z Pomorskiego że Słupska.
Jeffcia lubi tę wiadomość
aga
2018 - 3 procedury nieudane
2019 - pierwsze KD
27.04.2020 - wyczekany synek
2** transfer 04.12.2021
14.12 beta 118
17.12 beta 539 -
Jeffcia wrote:Ooo ktoś z Pomorza jest:) bo już myślałam że sama warszawka lub Poznań. ja z Pomorskiego że Słupska.
o proszę... Poznań - ładnie z dużej....a obok "warszawka"...
jak to jest ze wszyscy się czepiają Warszawy, a pół Polski próbuje tu zamieszkać...
PattisonBM lubi tę wiadomość
2020
2023 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:04
-
nick nieaktualnyAjka wrote:o proszę... Poznań - ładnie z dużej....a obok "warszawka"...
jak to jest ze wszyscy się czepiają Warszawy, a pół Polski próbuje tu zamieszkać...
Uwielbiam północny-zachód Polski. 😊szatanka lubi tę wiadomość
-
PLPaulina wrote:W życiu bym nie chciała mieszkać w Warszawie.
Uwielbiam północny-zachód Polski. 😊
Widać jesteś w tej drugiej połowie... 🤪
Ja się tu urodziłam więc trochę inna perspektywa... trochę sobie życia gdzie indziej nie wyobrażam... Chociaż nie powiem nad morzem mogłoby być fajnie... ale na wschodzie chyba nie...
Moja koleżanka z podstawówki chwilę mieszkała w Rzeszowie... Ona jest specem od silników samolotów więc miała tam dobrą pracę, ale mentalnie nie potrafiła się do ludzi tam przystosować i ostatecznie wróciła...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2019, 20:53
2020
2023 -
Dziewczyny a któraś zaobserwowala u siebie więcej lub ciemniejsze włoski na ciele? Mi kilka sztuk przy pępku sciemnialo jak sa mokre to normalnie czarne 🙊 na udach zawsze miałam takie bladziochy delikatne ze nawet nie goliłam takie delikatne a widze ze sie zmieniły
jak jest u was w tym temacie?
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych.