MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Poprosze o dopisanie terminu na pierwszej stronie, bo widze ze mnie nie ma po zmianie posta. Termin na 20.05.2020 wstępnie chłopiec, ale to jeszcze do potwierdzenia😏
Endi1990, PattisonBM, Kira91 lubią tę wiadomość
Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020 -
Można normalnie na l4 wychodzić z domu (jeżeli nie jest leżące). W razie kontroli zusu pisze się po prostu wyjaśnienie dlaczego cię nie było w domu. Oni sprawdzają czy napewno nie pracujesz.
Frufru lubi tę wiadomość
-
PattisonBM wrote:Witamy,
Jaki masz etap?
A Wy jak się czujecie? Bo ja po przekroczeniu 12 tyg poczułam ulgę, zarówno ze względu na to, że najbardziej ryzykowny czas minął jak i również że względu na to że poczułam się dużo lepiej, mdłości minęły i już nawet w pracy przestałam zasypiać 😀😀 -
MIMI wrote:14+3, termin porodu na 10.05. Wstępnie chłopczyk, potwierdzone przez dwóch lekarzy. Ogólnie ciążę znoszę bardzo dobrze, tylko testy Pappa trochę krwi mi napsuły. Ryzyko ZD 1:420, mimo wzorowego usg. Jutro mam konsultację w tej sprawie, choć na razie stoimy z mężem na stanowisku że nic z tym dalej nie robimy. No chyba że lekarz bardzo nas nastraszy.
A Wy jak się czujecie? Bo ja po przekroczeniu 12 tyg poczułam ulgę, zarówno ze względu na to, że najbardziej ryzykowny czas minął jak i również że względu na to że poczułam się dużo lepiej, mdłości minęły i już nawet w pracy przestałam zasypiać 😀😀
Ja zrobiłam nifty zanim jeszcze byłam na pappie... bałam się ze wyjdzie mi duze ryzyko i się bede martwić... oczywscie potem sie okazało, że z Pappy wyszło mi ryzyko 1:5800
Wsród znajomych miałam nieprzyjemne sytuacje z Pappą, często z ryzykiem sporo wyższym niż u Ciebie i wszystkie dzieci zdrowe, ale rodzice mieli straszny stres i sama chciałam tego uniknąć... zrobisz jak zechcesz, ale fajnie znac tak wczesnie płeć i to na 100%Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2019, 23:45
2020
2023 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:04
aga80, Endi1990, Karolllla, PattisonBM, Ajka, Jeheria lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:04
-
Ja o 15 USG prenatalne stresik jest nie powiem że nie...
Endi1990, PattisonBM, Andzia86, Kira91, Karolllla lubią tę wiadomość
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych.