MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale numer z tymi butelkami, chyba kupię jedną i się zobaczy w praniu.
Mam mały problem robiłam CMV na ostatnią wizytę i wyszło IgG 96,978 U/ml IgM 1,68. Zrobiłam awidność i wynik dziś przyszedł IgG 80,30, awidność 0,38. Patrząc na opis to wynika że do zakażenia doszło ponad 4miesiace temu. Ale czy nie zaszkodzi to i tak dziecku? Napisałam do gin ale chciałabym też się Was poradzić. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:05
Niki2803, lipcowka86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEndi1990 wrote:miałam pierdylion butelek, wydalam na nie majątek... mój syn żadnej nigdy nie tknął- jego pierwsze picie nie z cycka to łyżeczka później niekapek:] radzę nie kupować na początek całych zestawów bo różne modele dzieci się trafiają i czasami są niekompatybilne z butelkami;)
Endi1990, Kira91 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wczoraj miałam wizytę,Malutka ma prawie 11cmwszystko wszystko jak najlepszym porządku! Spala sobie slodko
Polowkowe i kolejną wizyta dopiero 30 grudnia bo mojego gina nie ma caly miesiąc 😭
A to mój brzuszek. Szybciej widoczny po rozstepie mięśni brzuchaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2019, 12:22
sayuri, Andzia86, PLPaulina, Bona, Niki2803, Karolllla, Endi1990, aga80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niki2803 wrote:Ale numer z tymi butelkami, chyba kupię jedną i się zobaczy w praniu.
Mam mały problem robiłam CMV na ostatnią wizytę i wyszło IgG 96,978 U/ml IgM 1,68. Zrobiłam awidność i wynik dziś przyszedł IgG 80,30, awidność 0,38. Patrząc na opis to wynika że do zakażenia doszło ponad 4miesiace temu. Ale czy nie zaszkodzi to i tak dziecku? Napisałam do gin ale chciałabym też się Was poradzić.
W opisie masz, że awidność wysoka? Jeśli tak to bez paniki, dzidziuś raczej bezpieczny... A przed IVF nie robiłaś CMV sprawdź wynik bo może jednak to reaktywacja (a to niegroźne)... mój maż tak miał - tuz przed punkcją wyszło mu że igg i igm dodatnie a rok wczesniej tylko igg było dodatnie - musiał na gwałt robić pcr żeby nas do procedury dopuscili - w pcr nie znaleźli wirusa...
edit jestes z novum to 100% robiłaś CMV przed punkcjąWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2019, 12:44
Niki2803 lubi tę wiadomość
2020
2023 -
Kira91 wrote:
jaka ty drobna jestes nic dziwnego że ciąze juz widać... u mnie nikt poza mną i gin nie widzi... ale ja taka helgowata jestem2020
2023 -
Ajka wrote:jaka ty drobna jestes nic dziwnego że ciąze juz widać... u mnie nikt poza mną i gin nie widzi... ale ja taka helgowata jestem
Poczekaj poczekaj az urodzisz to tez tak wyschnieszja i tak już mam 3,5kg na plusie i muszę zacząć stopowac ze słodyczami 😂
-
PLPaulina wrote:Kira robiłaś coś z tym rozstepem?
Bo ja coś próbowałam i jakoś tak d**a.
Nic nie robiłam, znajoma jeździła do fizjo i ponoć to skorygowala. Ponoć da się ale bez pomocy ni hu hu..... ja trochę takie sprawy olałam... -
Bona wrote:Zrobiłam pierwsze zakupy na Internecie. Jestem w szoku . 600 zł poszło . A nawet nie popatrzalam na ubranka.. 😲😲😲
Bona ja miałam ostatnio to samo 😂 a niby wszystko mam po Synku 😂