MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie sobie zamówiłam spodnie ciążowe z Lidla i ogrodniczki. W swoje zwykle się nie dopinam a te co mam ciazowe jeszcze za duże... A zamówiłam rozm wieksze i tak. Matkoo gdzie ja mam mózg? Chciałam spodnie na teraz.. 😂
-
Dziewczyny pomocy. Ze względu na duże wydatki związane ze ślubem i dzidzią w drodze . A moi rodzice kupili właśnie dom. I wszyscy jesteśmy wypłukani z kasy postanowiliśmy że w tym roku kupujemy sobie prezenty pod choinkę w cenie 15-20 zł .
Co kupić w takiej cenie poza zestawami kosmetycznymi i skarpetkami?Olciak lubi tę wiadomość
-
Ajka wrote:W opisie masz, że awidność wysoka? Jeśli tak to bez paniki, dzidziuś raczej bezpieczny... A przed IVF nie robiłaś CMV sprawdź wynik bo może jednak to reaktywacja (a to niegroźne)... mój maż tak miał - tuz przed punkcją wyszło mu że igg i igm dodatnie a rok wczesniej tylko igg było dodatnie - musiał na gwałt robić pcr żeby nas do procedury dopuscili - w pcr nie znaleźli wirusa...
edit jestes z novum to 100% robiłaś CMV przed punkcją -
Bona wrote:Dziewczyny pomocy. Ze względu na duże wydatki związane ze ślubem i dzidzią w drodze . A moi rodzice kupili właśnie dom. I wszyscy jesteśmy wypłukani z kasy postanowiliśmy że w tym roku kupujemy sobie prezenty pod choinkę w cenie 15-20 zł .
Co kupić w takiej cenie poza zestawami kosmetycznymi i skarpetkami?
Może dla rodziców jakaś ramkę z Waszym wspólnym zdjęciem o ile takie posiadacie?na nowy dom myślę że fajny pomysł?
Może Dwa kubki dla Taty i Mamy też w tej cenie się zmiescisz. Świeczniki,świeczki.....O albo dobra kawa lub herbata, ale myślę ze cos symbolicznego na nowy dom
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2019, 13:19
Bona lubi tę wiadomość
-
Niki2803 wrote:A czy na koniec roku są jakieś większe wyprzedaże wózków, mebli dziecięcych i ciuszków? Bo ja się w tym w ogóle nie orientuję a z mężem mamy plan żeby w tedy ruszyć na zakupy bo będzie aż dwa tyg w domu😁
My czekamy na Black Friday ale jakoś boje się już wózek kupować 🙈 Tyle, że mogą być dobre ceny...Niki2803 lubi tę wiadomość
-
https://www.facebook.com/241666729899724/posts/538110283588699/?sfnsn=mo
Bona jeszcze Home&You ma fajne rzeczy w niezłych cenach...
Tez w piatek odbieram wor ciuchow i tez mam nadzieje ze chlopak,bo po chlopaczku, ale dziewczynka w niebieskich body tez moze smigac 🤗
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Lilly dobrze pamiętam że Ty miałaś pappe z medicover? I jakies problemy robili prawda? Powiedz proszę ile czekałaś na wyniki bo pamiętam że pisałaś nawet o 2 tyg... i czy to na wyniku miałaś same dane czy juz interpretacje? Bo dzisiaj miałam i też mieli problem ale wymusiłam na nich żeby zrobili bez interpretacji bo oni niby maja takie procedury że z interpretacja razem z USG wysyłają wyniki 🙄
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
Bona wrote:Dziewczyny pomocy. Ze względu na duże wydatki związane ze ślubem i dzidzią w drodze . A moi rodzice kupili właśnie dom. I wszyscy jesteśmy wypłukani z kasy postanowiliśmy że w tym roku kupujemy sobie prezenty pod choinkę w cenie 15-20 zł .
Co kupić w takiej cenie poza zestawami kosmetycznymi i skarpetkami?
1. W galeriach są czasami stoiska z różnymi czekoladami w fajnych kształtach. Ja kupowałam rok temu do pracy bo mieliśmy około 15 zł wydawać na osobę. Kupiłam aparat dla chłopaka co robi zdjęcia w firmie, dla dziewczyn czekoladki w kształcie szminek.
2. Jeśli jednak coś z kosmetyków to polecam douglas tam przy kasie są fajne tanie rzeczy które można wybrać na prezent w takiej cenie.
3. Książka - na Internecie często są promocje i można w fajnych cenach coś kupić.Frufru, PattisonBM, Bona lubią tę wiadomość
🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
Dziewczyny byłam dzisiaj w H&m i kupiłam sobie jeansy ciążowe (na poprawę humoru bo rozwalilam auto - cały bok wgniotlam, bo wjechalam w slup 🙆) przecenione że 149zl na 60zl. Polecam, może któraś będzie w centrum handlowym i skorzysta z promocji
PattisonBM lubi tę wiadomość
-
Marylove123 wrote:Dziewczyny byłam dzisiaj w H&m i kupiłam sobie jeansy ciążowe (na poprawę humoru bo rozwalilam auto - cały bok wgniotlam, bo wjechalam w slup 🙆) przecenione że 149zl na 60zl. Polecam, może któraś będzie w centrum handlowym i skorzysta z promocji
Ja je dorwałam za 39 zł 😎 ale jakiś miesiąc temu dobry -
Olciak wrote:1. W galeriach są czasami stoiska z różnymi czekoladami w fajnych kształtach. Ja kupowałam rok temu do pracy bo mieliśmy około 15 zł wydawać na osobę. Kupiłam aparat dla chłopaka co robi zdjęcia w firmie, dla dziewczyn czekoladki w kształcie szminek.
2. Jeśli jednak coś z kosmetyków to polecam douglas tam przy kasie są fajne tanie rzeczy które można wybrać na prezent w takiej cenie.
3. Książka - na Internecie często są promocje i można w fajnych cenach coś kupić.
u mnie w domu czasem kupuje się różne czekoladki/małe bobonierki/jakies słodycze które wszyscy lubią, a potem jest losowanie co dla kogo. W tym roku będzie dla odmiany kubek świąteczny z imieniem dla każdego... Raz były świąteczne skarpetki (ale bez losowania bo różne rozmiary)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2019, 16:19
Olciak lubi tę wiadomość
2020
2023 -
Takmala wrote:Lilly dobrze pamiętam że Ty miałaś pappe z medicover? I jakies problemy robili prawda? Powiedz proszę ile czekałaś na wyniki bo pamiętam że pisałaś nawet o 2 tyg... i czy to na wyniku miałaś same dane czy juz interpretacje? Bo dzisiaj miałam i też mieli problem ale wymusiłam na nich żeby zrobili bez interpretacji bo oni niby maja takie procedury że z interpretacja razem z USG wysyłają wyniki 🙄
Takmala lubi tę wiadomość
Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020