MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Stworka wrote:Z tego co rozmawiałam z fizjoterapeuta, po dzieci z ciąż gdzie brało się dużo nospy bywa, że rodzą się z obniżonym napięciem miesniowym. Teraz znowu rozmawiałam z ginekologiem i paracetamol też już jest w ciąży niewskazany 😑 ja staram się brać tylko w ostateczności leki. I tak mam antybiotyk do końca ciąży, więc wystarczająco się faszeruje.
Dziewczyny jak wygląda wasz śluz? Ja już totalnie zapomniałam z pierwszej ciąży. Ale ostatnio mam multum gęstego, a dzisiaj to już w panikę wpadłam, że ro czop sluzowy odchodzi 🙈 -
MIMI wrote:No właśnie.. wybieracie się na Sylwka? 😊 ja raczej odpuszczam z uwagi na ten kręgosłup i chroniczne zmęczenie ale sama nie wiem. Nie pamiętam kiedy ostatnio siedziałam w Sylwka w domu i trochę mi szkoda.
PattisonBM, Hortensja lubią tę wiadomość
-
My od paru lat robimy w domu, najpierw miało być we dwójkę ale dołączyło się sporo znajomych i tak już zostało
kolacja, filmiki, rozmowy, wspólne leniwe śniadanie rano. Najlepiej
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
U nas Sylwek tez w Lozkowicach na Biakwj sali. Pewnie juz zamowie Netflix wiec bedzie wieczor filmowy.
Sluz mam ostatnio bialy i gesty bardzo...Carla lubi tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Śluz mam gesty i biały, czasami jest go bardzo dużo a czasami mało.
Sylwester spędzamy od kilku lat w domu ze względu na zwierzęta, czasami ktoś wpadnie a jak nie to siedzimy sami.
Ale miałam super weekend, mąż przyjechał i mamy wykop na podwórku, zaczynamy budowę😁. Nawet zapomniałam że jestem w ciąży i drzewka owocowe które mieliśmy trzeba było wyrwać i ja z piłą latałam i je ciełam 🙊. Czuje się rewelacyjnie, ruchów dzidzi nie czuje ale dziś udało nam się znaleźć serduszko💕Jeheria lubi tę wiadomość
-
Ja nie lubię sylwestra. Tego ogolnoswiatowego przymusu, żeby dobrze się bawić. Pewnie pójdziemy do kuzynostwa, a że też mają małe dzieci to impreza do 12 i do domu.
Frufru lubi tę wiadomość
-
A ja dziś miałam okropny sen, jeden z tych, które w trakcie trwania wydają się rzeczywistością. Wszystko ogólnie bylo tak jak jest. Ten sam czas co teraz... Śniło mi się że straciłam ta ciążę... I w czasie snu to było takie prawdziwe i nieodwołalne. Obudziłam się była 6:00 rano i dopiero po chwili dotarło do mnie że to tylko sen. Teraz nie mogę się jakoś pozbierać.2020
2023 -
Ajka wrote:A ja dziś miałam okropny sen, jeden z tych, które w trakcie trwania wydają się rzeczywistością. Wszystko ogólnie bylo tak jak jest. Ten sam czas co teraz... Śniło mi się że straciłam ta ciążę... I w czasie snu to było takie prawdziwe i nieodwołalne. Obudziłam się była 6:00 rano i dopiero po chwili dotarło do mnie że to tylko sen. Teraz nie mogę się jakoś pozbierać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2019, 10:41
-
Leżę sobie jeszcze w łóżku, na półbrzuchu - z nogą podciągniętą i zgiętą w kolanie. Brzuch z jednej strony przyciśnięty do materaca. I czuję w dole brzucha 'puk'. Za kilka sekund drugie puk. Potem trzecie. I dalej kolejne Leżę i myślę, co to do diabła jest. Nagle mnie olśniło - dzieciak ma czkawkę
))
Bona, Jeheria, PattisonBM lubią tę wiadomość
-
Ajka wrote:A ja dziś miałam okropny sen, jeden z tych, które w trakcie trwania wydają się rzeczywistością. Wszystko ogólnie bylo tak jak jest. Ten sam czas co teraz... Śniło mi się że straciłam ta ciążę... I w czasie snu to było takie prawdziwe i nieodwołalne. Obudziłam się była 6:00 rano i dopiero po chwili dotarło do mnie że to tylko sen. Teraz nie mogę się jakoś pozbierać.
-
Ajka, współczuję snu, takie coś potrafi rozstroic na cały dzień. Ale pamiętaj, że to TYLKO sen.
Ja też nie lubię tego ogólnoświatowego przymusu do szampańskiej zabawy akurat w ten dzień. Tak jakby świat chciał się oszukać i nie myśleć, że jest rok starszy... Ale w tym roku miałam ochotę zrobić coś fajnego i dlatego jedziemy z dwoma parami znajomych w jakieś miejsce do wynajętego domku.
Coraz mniej wygodnie mi się śpi i juz na poważnie się zastanawiam nad kupnem rogala, tylko wciąż mam wątpliwości, jak tego używać i czy zmiescimy się do łóżka mąż, ja i rogal. -
MIMI wrote:No właśnie.. wybieracie się na Sylwka? 😊 ja raczej odpuszczam z uwagi na ten kręgosłup i chroniczne zmęczenie ale sama nie wiem. Nie pamiętam kiedy ostatnio siedziałam w Sylwka w domu i trochę mi szkoda.
-
-
Ja sobie dzis 5h w kolejce postalam...zeby kupic polski banknot 0 euro...
Teraz troche mi ciezko na brzuchu...
I odmarzam powoli...Patrycja
29.06.2019 🤵👰 -
Szatanka zmiescicie zsie z mezem i rogalem w lozku...
Tylko ja chyba musze jakis filmik instruktazowy jak na tym sie spi...
Mam w kształcie CPatrycja
29.06.2019 🤵👰 -
Jeheria wrote:Straszne, te sny są takie realne że człowiek cały dzień dochodzi do siebie...
Frufru lubi tę wiadomość