MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Pytałam bo myślałam że to tylko mój tak chce na każdą chodzić co mnie bardzo cieszy . Przedwczoraj jak byliśmy na wizycie to dwie Panie w ciąży wchodziły bez mężów. Oni czekali przed gabinetem. I dało mi to do myślenia. To nasze pierwsze dziecko i mój narzeczony jest mocno przejęty na każdej wizycie
na ostatniej pytał lekarza czy dzidzia ma wystarczająco miejsca
i czy jest odpowiednia ilość wód płodowych hihi
-
Bona wrote:Pytałam bo myślałam że to tylko mój tak chce na każdą chodzić co mnie bardzo cieszy . Przedwczoraj jak byliśmy na wizycie to dwie Panie w ciąży wchodziły bez mężów. Oni czekali przed gabinetem. I dało mi to do myślenia. To nasze pierwsze dziecko i mój narzeczony jest mocno przejęty na każdej wizycie
na ostatniej pytał lekarza czy dzidzia ma wystarczająco miejsca
i czy jest odpowiednia ilość wód płodowych hihi
A mój różnie... ostatnio często wyjeżdżał służbowo... i w sumie wtedy wypadały wszystkie najważniejsze wizyty... Był 2 razy był, bardzo USG przeżył...
Ja czasem wolę iść sama, zwłaszcza jak wizyta jest bo mam atak paniki i ide do kogokolwiek
2020
2023 -
Mi podoba się wózek anex Sport. Mieszkam na wsi. I podobno dobrze sobie radzi w lesie i na piaszczystym terenie. Obok domu nie mam nawet chodnika.
Progesteron odstawiony ok 16 tc. Teraz mam tą luteinę po tych skurczach ale nie biorę jak nie boli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 10:34
-
nick nieaktualnyMoj mąż tez na wszystkie chodzi, ale powiem Wam ze daje mi trochę spokoju i mniej głupich myśli po głowie chodzi, on tyle nie czytał o chorobach, poronieniach itd. I zawsze wizyty go cieszą, nie odczuwa strachu. Nawet na serduszkowej powiedział, ze pojechał obejrzeć serduszko, mysle ze nie zdawał sobie sprawy jak wiele par tego nie doświadczy.
-
nick nieaktualnyJa tez już mam odstawiony i chyba od 15-16 tygodnia. Czytałam ostatnio w książce o rodzajach łożyska, podobno te które są nisko podczas podnoszenia powodują krwawienia, niegroźne zazwycza, ale wiadomo krew to krew..
cześć z Was chyba ma ten problem, wiec nie panikujcie gdyby tak się zadziało, to chyba dobry objaw
-
Moj mąż chodzi tylko na moje wyraźne życzenie głośno wyartykulowane 😀 a tak na codzień jest tata w poczekalni ale jak tak woli to sie nie upieram 🙂
Wozkow jeszcze nie oglądam najpierw do sklepu sie wybiorę bo my 4 piętro bez windy i samochod zwykly mały hatchback także będzie wyzwanie i moze nam sprzedawca cos doradzi 😀
aga
2018 - 3 procedury nieudane
2019 - pierwsze KD
27.04.2020 - wyczekany synek
2** transfer 04.12.2021
14.12 beta 118
17.12 beta 539 -
Mój był tylko na prenatalnych i będzie na połówkowych. W sumie jakoś nie chcę go ciągać, zwłaszcza że zazwyczaj 80% czasu gadam z lekarzem o lekach
może później będę go zabierać, zobaczymy.
-
A jesli chodzi o wozki
Ja mam windę, klatka szeroka, w mieszkaniu starczy miejsca na wózek, a jak nawet ne to na klatce, obok wszędzie chodniki i ścieżki porządne - nawet w lesie w okolicy... mamy teraz sedana z dużym bagaznikiem, więc musi tylko przez otwór się zmieścić po złożeniu... innych wymagań chyba nie ma... chociaz nie jedno jest patrzyłam w sklepie przy okazji raz i sporo tych wózków miało strasznie nisko gondole... atak rwy kulszowej murowany, jak bede się schylac do takiego wózka... więc musi być jakiś normalny, anie dla krasnoludków.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 10:23
2020
2023 -
Moj był tylko raz na USG wlasnie na ostatnim żeby poznać córke a tak nie widzę potrzeby żeby chodził ze mna i on chyba tez nie chociaż to tez nasze pierwsze
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
Mi z bugaboo bardzo podoba sie donkey to na dwa bobaski jest. Bo chcemy dziecko jedno po drugim ( zacząć starania jak to będzie miało z 9-11 miesiecy) ale co wyjdzie z naszych planow to życie zweryfikuje jak zawsze wiec nie wiem czy jest sens taki wielki wózek kupować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 10:43
Lat 36
Hashimoto
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
Mój chodzi na każdą wizytę, jak lądowalam w szpitalu w pierwszej ciąży czy w drugiej też był że mną. Przy porodzie syna też był 😊 chodził też że mną na szkole rodzenia 😊on buduje swoją więź z dzieckiem, ja się czuję bezpieczniej 😊
-
nick nieaktualnyDziewczyny,czy dokuczają Wam kłucia w podbrzuszu? Mówiłam lekarce na NFZ o tym ze mam takie uczucie ciągnięcia, kłucie przy naciskaniu, zmianie pozycji itd to powiedziała tylko ze macica rośnie i brać nospe, ale średnio mnie uspokoiła. Mocz jest ok wiec to raczej nie bakterie.. trochę się zaczynam martwić
-
nick nieaktualny
-
Jeheria wrote:Mi podoba się wózek anex Sport. Mieszkam na wsi. I podobno dobrze sobie radzi w lesie i na piaszczystym terenie. Obok domu nie mam nawet chodnika.
Progesteron odstawiony ok 16 tc. Teraz mam tą luteinę po tych skurczach ale nie biorę jak nie boli. -
mwm wrote:Dziewczyny,czy dokuczają Wam kłucia w podbrzuszu? Mówiłam lekarce na NFZ o tym ze mam takie uczucie ciągnięcia, kłucie przy naciskaniu, zmianie pozycji itd to powiedziała tylko ze macica rośnie i brać nospe, ale średnio mnie uspokoiła. Mocz jest ok wiec to raczej nie bakterie.. trochę się zaczynam martwić
mwm lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tez miewam takie
ale tez np dzisiaj bardzo dokuczliwe miałam właśnie kłucia Ale juz sie nauczylam ze to jelita (po jednej rewolucji ) wzdecia zaparcia itp tez mogą wlasnie Tak mylić i boleć
mwm lubi tę wiadomość
Lat 36
Hashimoto
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych.