MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolla, też tak mam. W pracy nie rozumieli moich żartów, często jakiś dziwny odbiór. Za to kto mnie zna i wie, że mam taki sposób bycia, uwielbia moje komentarze i riposty. Ale wiadomo, słowo pisane jest czasem ciężkie w odbiorze.
lilly., Karolllla, lipcowka86 lubią tę wiadomość
-
Wiem że jakiś czas temu był poruszany temat wóżków, ale czy jesteście już na jakiś zdecydowane ? Ja spędziłam dziś z dwie godziny na oglądaniu filmików/ czytaniu informacji na temat różnych modeli i jestem w kropce . Nie mam pojęcia na co się zdecydować ?....
Anex Sport / nowa wersja Anex M/TYPE ( o wiele droższa)
Anex Cross / Nowa wersja Anex E/Type ( o wiele droższa)
Bebetto Luca
Bebetto Bresso
Bebetto Torino
Kinderkraft Prime
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 16:50
-
Ajka wrote:To Was zmartwię, o ile nie znam żadnego dziecka antywózkowego, tak znam aż 3 antyłóżeczkwe (tzn to 3 jeszcze nieprzesądzone bo ma dopiero 4 miesiące), ale pozostała 2 łóżeczka nie używała...
a co do ryb wedzonych, to na starcie nie wiedzialam ze nie można i jadlam na zmiane z kabanosami... z tymi rybami to rez podobno kwesta metali ciezkich, a nie tylko ze wedzone a nie smazone/gotowane/pieczone...
A to gdzie śpią? Przy mamie w łóżku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 16:36
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Frufru wrote:Karolla, też tak mam. W pracy nie rozumieli moich żartów, często jakiś dziwny odbiór. Za to kto mnie zna i wie, że mam taki sposób bycia, uwielbia moje komentarze i riposty. Ale wiadomo, słowo pisane jest czasem ciężkie w odbiorze.
Ja mam to szczęście ze cześć ekipy w pracy mocno sarkastyczna lub z czarnym humorem wiec rozumiemy się jak łyse konie 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 16:35
Karolllla, lipcowka86 lubią tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
lilly. wrote:Ja mam to szczęście ze cześć ekipy w pracy mocno sarkastyczna lub z czarnym humorem wiec rozumiemy się jak łyse konie 😍
Ja w poprzednich dwóch miałam to samo, szydera level hard 🖤 Ale to trzeba się znać dlatego rozumiem, że tu mogło być zle coś odebranelipcowka86, lilly. lubią tę wiadomość
-
Karola, Lily ja też z tych "złośliwych" z ciętym żartem 😉 a że w branży budowlanej więcej facetów to w biurze dobrze się rozumiemy 😀
Co do wózków to ja jestem nastawiona na Espiro next avenue, najchętniej w kolorze Frozen Grey, ale wszystko zależy, nie ukrywam że chciałabym kupić używkę więc wtedy jak stan będzie idealny mogę mieć inny kolor.
U nas dziś po wizycie mogę się pochwalić że w brzuchu mam 116 gr naszego Pierworodnego 😊
Od początku miałam przeczucie że będzie dziewczyna a M że chłopak, no i będzie Syn, normalnie dumna jak paw chodzę 😂
U mnie waga przestała spadać i zatrzymała się na poziomie -4.5 kg. Brzuch już lekko widać 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 17:15
Bona, Takmala, Karolllla, Ajka, Endi1990, Andzia86, lilly. lubią tę wiadomość
-
Co do zakupów, postanowiłam sobie, że jak już będę po połówkowych i będę znała płeć, to zacznę kupować różne rzeczy,ale tak bez przesady też. Najbardziej mnie ten wózek przeraża, też nastawiam się na kupno używanego,ale wcześniej pochodzimy po sklepach i popatrzymy na żywo, bo nasz musi być leciutki (3 piętro bez widny).
Brzuszek robi się tylko pod wieczór,w ciągu dnia to niezbyt widać że coś jest na rzeczy,ale jak czytam, wiele z was tak ma.34 lata, starania od 2014
Wojtek - 02.05.2020 -
lipcowka86 wrote:Karola, Lily ja też z tych "złośliwych" z ciętym żartem 😉 a że w branży budowlanej więcej facetów to w biurze dobrze się rozumiemy 😀
Co do wózków to ja jestem nastawiona na Espiro next avenue, najchętniej w kolorze Frozen Grey, ale wszystko zależy, nie ukrywam że chciałabym kupić używkę więc wtedy jak stan będzie idealny mogę mieć inny kolor.
U nas dziś po wizycie mogę się pochwalić że w brzuchu mam 116 gr naszego Pierworodnego 😊
Od początku miałam przeczucie że będzie dziewczyna a M że chłopak, no i będzie Syn, normalnie dumna jak paw chodzę 😂
U mnie waga przestała spadać i zatrzymała się na poziomie -4.5 kg. Brzuch już lekko widać 😊
Piękny wózek!!lipcowka86 lubi tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:08
Karolllla lubi tę wiadomość
-
Karolllla wrote:A wracając do tematu, nikt więcej o dostawce się nie wypowie? 😔 Celujecie raczej w normalne łóżeczko?
Ja mam obiecane od znajomej dostawne. Ona sama miała kupione zwykłe, ale jak mały już był w domu to bardzo szybko kupowała dostawne.
Gdyby nie to i tak bym chciała kupić na początek dostawne.Karolllla lubi tę wiadomość
-
A ja już sama nie wiem bo mąż dzisiaj stwierdził że chce robić jednak pokoik dla małej bo i tak budowa jakiś czas potrwa... nie protestuje chce niech robi;p w takich okolicznościach zastanowię się grubo nad dostawka albo czasowym lózeczkiem w sypialni. Przez pierwszy czas muszę mieć dziecko obok bo budzę się i sprawdzam czy zyje;p tzn tak miałam z synem podejrzewam że teraz też tak będzie poza tym najnormalniej w świecie nie chce mi się biegać po chacie tyle
-
Endi u mnie tak czy inaczej będzie łóżeczko w sypialni czy dostawne czy normalne i tu zaczyna się moja rozkmina. Czy rzeczywiście na leżąco się tak super karmi itd. i czy skoro łóżeczko będzie i tak przy łóżku to czy jest sens bawić się w dostawkę? Są tak różne opinie, że nie wiem
-
Karolllla wrote:Endi u mnie tak czy inaczej będzie łóżeczko w sypialni czy dostawne czy normalne i tu zaczyna się moja rozkmina. Czy rzeczywiście na leżąco się tak super karmi itd. i czy skoro łóżeczko będzie i tak przy łóżku to czy jest sens bawić się w dostawkę? Są tak różne opinie, że nie wiem
U mnie w sypialni sie normalne łóżeczko nie zmiesci, ewentualnie dostawka... ale tez ciezko...2020
2023 -
Karolllla wrote:Endi u mnie tak czy inaczej będzie łóżeczko w sypialni czy dostawne czy normalne i tu zaczyna się moja rozkmina. Czy rzeczywiście na leżąco się tak super karmi itd. i czy skoro łóżeczko będzie i tak przy łóżku to czy jest sens bawić się w dostawkę? Są tak różne opinie, że nie wiem
Karolllla lubi tę wiadomość