MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:08
-
Andzia86 wrote:Ja jeszcze się nie zapisalam a robi mi je mój lekarz prowadzący więc napewno znajdzie miejsce
wizytę mam 10.12 to może mi zrobi odrazu i w końcu poznam płeć
Ja mam jutro usg w lux med, a na oficjalne polówkowe jestem zapisana na 18 grudnia
to będzie 21+62020
2023 -
Bona wrote:Ja również chcę dostawkę, do sypialni. A do pokoju dzidzi normalne łóżeczko
Ja podobnie, w pokoju łóżeczko a w sypialni z kolei kosz Mojżesza3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Carla wrote:Lilly, zmień mi proszę termin porodu z 28 maja na 20 maja. Lekarz mi zmienił. I chłopca możesz dopisać. Pokazał wszystko 😉
Zmienionea tak przy okazji - myślicie ze zmienianie terminu ma sens teraz? Najbardziej dokładny podobno właśnie jest wcześniej.
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Endi1990, u mnie też będzie Antonina jeśli się nie zamieni w chłopca
jestem zakochana w tym imieniu...
Ja się właśnie próbuję umówić na połówkowe, lekarz ma mi oddzwonić bo był zajęty aktualnie. I tak siedzę nad kalendarzem, czekając ...
I wiecie co... Tak się broniłam, że żadnego detektora, mowy nie ma... A właśnie zamówiłambaby to durne jednak... Hehe
Ajka, Endi1990, Niki2803 lubią tę wiadomość
-
lilly. wrote:Zmienione
a tak przy okazji - myślicie ze zmienianie terminu ma sens teraz? Najbardziej dokładny podobno właśnie jest wcześniej.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:09
-
Też pracuje i w dodatku grudzien i styczeń to będą takie ciężkie miesiące
jak planuje e przejść w pozniejszym terminie na L4 w sensie już do końca ciąży czy np L4 po 1-2 tyg i od ktorego miesiaca. Zakładając oczywiście że będziecie czuły się w miarę ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 12:43
-
Mam za sobą dwa epizody depresji, z czego pierwszy na silnych lekach. Drugi był lżejszy, jeden lek wystarczył. Rozmawiałam ze swoim psychiatrą o braniu tego leku w ciąży (sertralina), ale powiedział, że skoro nie brałam go tuż przed zajściem w ciążę, to mam na razie nie brać i zobaczyć, co się będzie z organizmem działo.
Samych stanow depresyjnych nie mam, tylko strasznie nerwowa jestem. Największe nerwy przynosi rodzina męża. Nie da się od nich odciąć, bo tam są i małe dzieci, i 91-letnia babcia, która bardzo na mnie liczy. Co chwila coś nowego tam rodzinka odwala... A niestety mąż nie daje rady uchronić mnie przed takimi atrakcjami, mimo, iż bardzo się stara.
Ostatnio, jak stamtąd wróciłam to ręce mi się trzęsły z nerwów, a na drugi dzień byle co doprowadziło mnie do płaczu.
W takim stanie po prostu boję się, żeby dziecko nie urodziło się nerwowe. I tak najgorszy okres to nadchodzące święta.. bo co by nie było, ale teściowa to matka. I ciężko ją ominąć w święta.
Nie chciałam tego pisać, bo po co tu smucić, co zresztą same zauważyłyście. Ale należy wam się odrobina wyjaśnienia. -
Karolllla wrote:Dziewczyny na który tydzień zapisałyście się na połówkowe?
20+4
Fakt ciezka sytuacja...
U mnie tez tesciowa na nerwy dziala...na szczescie troszke moja mama postawila ja do pionu i jest lepiej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 13:19
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰