MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Podobno 22 tydzień to idealnie tak mamaginekokog radzi
Dziewczyny te co biorą heparynę, badalyscie anty xa?
Jaki wynik przy jakiej dawcę?
Mi przy 40mg raz dziennie wyszedł 0,45. Mieści się w dawcę profilaktycznej ale leczniczej nie wiec zastanawiam się jak u Was to wyglada.3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Ja połówkowe mam w 21+3 I gin mi dzisiaj odpisał że przy moich wynikach nic nie wprowadzamy tylko Foliany więc troszke mi lżej na sercu ze nie za późno zrobiłam badania czy cos...
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
Ja ufam położnej, która rejestruje na badania - skoro powiedziała, że jest ok, to się tego trzymam
a dla mnie lepiej bo dopiero 6 stycznia chcemy wrócić ze świąt
-
nick nieaktualnyJa mysle ze nasze zdrowie jest najważniejsze i jeśli rodzina nasza czy męża nie umie tego uszanować to należy się z nimi nie kontaktować i nie spotykać, dla mnie nie ma nic gorszego niż rodzinna impreza na sile. Jeśli relacje są ok, to jasne, ale jeśli na sile i sztuczne to nie widzę sensu.
Frufru, lilly. lubią tę wiadomość
-
Mwm, też jestem tego zdania. Również mam ciut napiętą atmosferę w domu, więc jak już mam dosyć, robię sobie przerwę bo w tej chwili mój spokój jest dla mnie bardzo cenny.
-
Dziewczyny a w jakiej okolicy brzucha czulyscie pierwsza ruchy? Bluzej pępka, spojenia łonowego ?
I jeszcze jedno pytanie.. smarujecie się regularnie jakimiś balsamami bo ja to chyba ze 3 razy użyłam tylko... zapominam lub mi sie nie chce...
Lat 36
Hashimoto
Frufru ja też się zarzekałam co do detektora i co 🤪 Jednego dnia ześwirowałam i kupiłam i co 3-4 dni sobie posłucham chwilkę i jestem taaaaakaa spokojna
Takmala ja się smaruje codziennie wieczorem bo zawsze się smarowałam
więc nie zapominam i lubię mieć nawilżoną skórę.
Frufru, Ajka lubią tę wiadomość
-
Ja za leniwa jestem na te balsamy... i jak czytam że nic to nie da na rozstępy, to juz zupelnie trace motywacje... kumpela sie w pierwszej ciązy smarowała i zadnych rozstepów w drugiej jej się nie chciało i tez nie ma rozstepów...
ale podziwiam, ze komus sie chce...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 16:28
2020
2023 -
Pytam bo sie napilam wody położyłam odruchowo reke na brzuchu Ale tak bardziej z boku ( z lewej) i nagle tak jakies 2 cm pod pepkiem cos mnie załaskotalo ale Tak krótko z 3 sekundy podnioslam rękę i cisza hehe ale mozliwe że to nie to i sobie wkrecam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 16:46
Lat 36
Hashimoto
Takmala wrote:Pytam bo sie napilam wody położyłam odruchowo reke na brzuchu Ale tak bardziej z boku ( z lewej) i nagle tak jakies 2 cm pod pepkiem cos mnie załaskotalo ale Tak krótko z 3 sekundy podnioslam rękę i cisza hehe ale mozliwe że to nie to i sobie wkrecam
Ja stawiam, że to to... u mnie było podobnie... na początku to było tylko incydentalnie dopiero teraz sie często rusza...Takmala lubi tę wiadomość
2020
2023 -
u mnie zależy jak się ułoży ale widzę że póki ma miejsce to lata pod pepkiem od prawej do lewej. Smarować się nie smaruje póki co... jestem leniwa i zdemotywowalo mnie że w poprzedniej ciąży tymi balsamami wszelkimi nacieralam się jak szalona a rozstępy na tylku i kilka na bokach i tak wyszły dosłownie w jedna noc...
-
Ja smarowałam się na początku bo skóra była jakaś taka bardziej napięta i wciąż bym się drapała. Teraz się smaruję jak mi się przypomni 🙂
Połókowe będę mieć ok 22tyg bo jakoś na początku stycznia, umówić się mam na konkretny termin jak teraz pojadę na wizytę.
Co do uroków rodziny to ja jak mam z kimś problem to od razu mówię parę słów i idę w drugą stronę. Efekt taki że nikt mi się na głowę nie zwala, ale to też zasługa mojego ponad 80kg psa 😁 i bardzo się z tego cieszę. Przynajmniej widzę jak im na mnie zależy. Mama przyjeżdża do mnie góra dwa razy w roku i to z taką niechęcią, a do siostry jedzie co chwilę, no co zrobić... Od kąd zaczęłam spotykać się z moim mężem to rodzinka odwróciła się i tak bardziej sztuczne są nasze relacje choć nikt z nich nigdy zbyt wylewamy nie był. Dlatego mam ich gdzieś i dbam o swoje małżeństwo bo to jest moja rodzina. Przepraszam za te wywody ale tak mnie naszło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 17:46
-
Ja byłam mocno atopowa za dzieciaka i nienawidzę mieć suchej skóry zwłaszcza po kąpieli więc codziennie wieczorem cała się balsamuje żeby się nie drapać bardziej
a rozstępy tak jak mówicie jak mają być to i tak będą.
Ja ostatnio jak detektor przełożyłam to z prawej do lewej mi tętno uciekało więc był maraton 😁lipcowka86 lubi tę wiadomość
-
Karolllla wrote:Ja byłam mocno atopowa za dzieciaka i nienawidzę mieć suchej skóry zwłaszcza po kąpieli więc codziennie wieczorem cała się balsamuje żeby się nie drapać bardziej
a rozstępy tak jak mówicie jak mają być to i tak będą.
Ja ostatnio jak detektor przełożyłam to z prawej do lewej mi tętno uciekało więc był maraton 😁
A mnie na szczescie nic w ogóle nie swedzi... skóra tez jakos specjalnie napieta nie jest... tylko miesnie jak kamien... czasem sie zastanawiam czy one za bardzo macicy nie uciskają2020
2023