MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja robiłam tydz temu włosy-farbowalam na ciemny i skracalam i nic dziwnego się nie dzieje. Po nowym roku też ombre będę robic i fryzjerka kazała się nie martwić. Jedynie ostrzega mnie ze bardzo mogą wypada włosy a po urodzeniu takie małe odrastają(pokazywala mi na jakiejś Pani co właśnie karmi)Niedoczynność tarczycy od 2014r.
Pierwsza ciąża-listopad 2018 - puste jajo
3cs
16.09.19 - pozytywny test:)
Maksymilian 👶 28.05.2020
Pozytywny test II 13.01.2023
[/
-
A ja dzisiaj jestem świeżo po farbowaniu. Od kilku miesięcy stosuję farby bez amoniaku marki Montibello - Oalia, polecam. Kupuję je w sklepie dla fryzierow i sama nakladam, bo nienawidzę farbować u fryzjera.
Dziewczyny, od kilku dni strasznie mnie boli lewy sutek. Jest bardzo wrażliwy na dotyk i to jest takie bolesne szczypanie. Miałyście tak kiedyś?
Co do sesji, ja też bym chciała, ale jak sobie oglądam takie zdjęcia to się w tym nie widzę. Wydaje mi się to zbyt roznegliżowane i intymne, żeby to nawet komuś pokazać, więc widzę finał takich zdjęć tylko w szufladzie.No chyba, że sobie machnę jakąś mini sesję kilku zdjęć właśnie na pamiątkę tylko dla nas.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:09
PattisonBM lubi tę wiadomość
-
Mnie w sumie już jakiś czas nie bolą, za to zdarza się, że mam mokre sutki.
-
nick nieaktualny
-
Faktycznie nie bola ale u mnie sutki sa wrażliwsze, ale jak kot na nie lapa wejdzie to jest bol...
Andzia pokaz kiecke i jak masz linka to podeslij plis, bo czasem nie wiem jak rozmiarowo zamowic ciuch...
https://www.facebook.com/My-passion-photography-1867628086810321/ tu foty tez w sukniach a nie tylko bielizna lub przescieradlo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2019, 09:01
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Mnie piersi już nie bolą, mam tylko bardzo czułe sutki. Plus zaczęła się już u mnie powoli produkcja siary (przy czym ja w lutym 2019 przestałam karmić syna a mleko i tak się do pół roku może utrzymywać, więc może dlatego tak szybko)
Co do sesji - mi się jakoś te pozowanie nie koniecznie podobają, coś naturalnego tak. Ale że starszym synkiem nie robiłam więc teraz pewnie też nie będę ☺️ -
.
PattisonBM lubi tę wiadomość
-
Ja wykorzystuję ciążę do powrotu do naturalnego koloru włosów, zobaczymy ile wytrwam
ostatnio farbowałam koniec lipca. I wyglądam całkiem ok, jak ombre
U mnie sutki wrażliwe cały czas, czasami tak bolą jakby miały wybuchnąć, są duże, a cycki żylaste. Siary brak.
Sesje chcę ale na pewno nie nagą, ani w bieliźnie. W jakieś sukni zwiewnej podoba mi się. Mieszkam nad jeziorami, myślę żeby to wykorzystać tylko kiedy robić tą sesję? Jak zimno...
-
.
Karolllla, lipcowka86 lubią tę wiadomość