MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nA pewno nie ja, mam dopiero za 3 tygodnie (23+0) bo cały grudzień nie ma mojego lekarza.Karolllla wrote:Kira nieźle! To kto u nas rozpoczyna połówkowe?
Ajka, jestem całym serduchem z Tobą!! Trzymaj się mocno!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2019, 12:00
-
Za tydzień mniej więcej... Dowiem się po badaniu.2014... and so it begins...
👧 potworniaki jajników
🧑 oligoasthenoteratozoospermia, żpn, przeciwciała przeciwplemnikowe
IVF×10 (poor responder, 8 na cyklach naturalnych) + 1xIVF KD
2017 💔 córeczka 10 tydzień - wada genetyczna triploidia
2019 rozpoczecie procedury w OA
2020 ❤️ naturalny cud córeczka
2023 ❤️ naturalny cud córeczka
2026 ? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:10
-
A w ogóle to mała zaczęła wczoraj taki klasyczne kopniaczki na razie jeszcze nie zbyt mocne... Spokój, spokój i nagle bęc.
Kira91, Andzia86, Karolllla, lipcowka86 lubią tę wiadomość
2014... and so it begins...
👧 potworniaki jajników
2026 ? -
PattisonBM wrote:Oj chcialabym juz czuc...nawet nie woem jak mam to odczuc na samym poczatku...
Doczekasz się
Ja akurat nie byłam pewna żadnych bulgotow czy ruchów motyla jak to niektórzy określają. Czekałam na kopniaczki
I dopiero może ze trzy noce czuję,w dzień nie mam jak się na tym skupić
PattisonBM lubi tę wiadomość
-
Ja nadal czuję te rybki i motylki, obroty czy jak tam zwał... To samo uczucie tylko znacznie mocniejsze trudne do przeoczenia... Tylko teraz doszło to nagłe bęc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2019, 12:36
2014... and so it begins...
👧 potworniaki jajników
2026 ? -
Ja wczoraj czułam coś takiego jakby hmm 3 razy pod pepkiem zabilo mi serce ( na zasadzis jak wali serce to czuje sie je ) to ja czułam mniej więcej cos takiego ale nie wiem czy to nie za szybko na kopniaczki mimo ze delikatne... chociaż siedziałam w mega dziwnej pozycji ze zgjetymi ale rozkraczonymi nogami więc to może jakos się jej nie spodobało czy coś 😅

Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
Takmala dokładnie takie uczucie miałam na początku. Teraz najczęściej czuje, jak rano leżę na brzuchu i mnie to budzi...
Ajka, wszystkie wierzymy, że będzie dobrze!
Ja wróciłam ze szkoły rodzenia, byłam się zapisać. Jest tyle zajęć ze nie wiem czy podołam...
-
Ajka trzymam kciuki ✊✊✊
U mnie też takie konkretne czasami kopniaki tam na dole przy kości łonowej, motylków w ogóle nie miałam i często wypina się bo nagle mam widoczna duża gulę z prawej strony zazwyczaj i takie śmieszne uczucie rozpierania.
Endi u mnie też dzień przed Wigilia połówkowe, 21+2.

-
Ajka ja tez dołączam sie do kciuków ✊✊
Ja ruchy głównie wieczorem po kolacji czuję jak sie poloze bo jak cos robię to nic i nad ranem sie maluch przewraca z prawej ba lewa
A najmocniejszy do tej pory to byl kopniak w prawy jajnik 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2019, 14:44
aga
2018 - 3 procedury nieudane
2019 - pierwsze KD
27.04.2020 - wyczekany synek
2** transfer 04.12.2021
14.12 beta 118
17.12 beta 539
-
Moje połówkowe zaplanowane było na 7.01.2020 r. Ale właśnie dostałam telfon z tej poradni że od stycznia już nie mają ich refundowanych (to było refundowane z UE) i mi ich nie zrobią chyba że chce prywatnie... I co tu począć..? Ile takie połówkowe kosztuje? Robić/nie robić... Ale mam mętlik z tego wszystkiego nawet jej o cenę nie zapytalam

ciąża trojacza... wrzesień 2018 - poronienie samoistne