MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
lilly. wrote:U mnie też +4 ale chyba wszystko w pupie bo brzuszek jak był mały tak jest. A u Was gdzie kg? Brzuszek czy inne partie? Wogóle sutki bardzo bolą ale piersi jakby mniejsze i mniej spuchnięte, u Was też tak?
-
Mi wszedzie idzie nawet plecy hehe ale ja niska wiec u mnie każdy kg bedzie mega widoczny.. a jeśli chodzi o swędzenie to mnie od 3 dni swędza piersi brzuch itp mam nadzieje ze to nie zapowiedź rozstępów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2019, 23:35
PattisonBM lubi tę wiadomość
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
Ja mam z 3 kg na plusie. U mnie poszło w brzuch i trochę tylko w resztę. Ostatnio waga mi stała, ale już ruszyła troche:)Niedoczynność tarczycy od 2014r.
Pierwsza ciąża-listopad 2018 - puste jajo
3cs
16.09.19 - pozytywny test:)
Maksymilian 👶 28.05.2020
Pozytywny test II 13.01.2023
[/
-
Ajka trzymam kciuki, żeby wszytko jak najlepiej się skończyło.
Co do wagi to ja ciągle na minusie 4-4.5 kg, u mnie zatrzymała się jakieś 3 tygodnie temu i ciągle stoi w miejscu. Ja generalnie ciągle nie mam apetytu a jak mi coś zasmakuje i zjem więcej to później mam mdłości albo zgagę...
Brzuch już mam ale pod luźnymi rzeczami nie widać go jakoś bardzo
Faktycznie piersi też przestały mnie tak bardzo boleć. -
Wczoraj przed lustrem stwierdzilam ze cyce mam jakies ogromne...
Takmala tez mam nadzieje ze to nie jest swedzenie na rozstepy...ale juz ogladam skore czy przypadkiem nie ma symptomow...
Moje 3kg+ poszlo w cycki i boki troche w brzuch...
Dzis rano mialam dziwne odczucia brzuch twardy i tak jakby tlok strzykawki naciskal i wypychal mi malca...na szczescie nie czulam by sie np przesuwal.. dziwne to mega bylo, bo przeciez malego wogole nie czuje...i jakies czarne mysli mnie dopadly o stanie serducha mojego Sunka..Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:10
Endi1990, PattisonBM, Niki2803, Bona, lilly., Karolllla, lipcowka86 lubią tę wiadomość
-
szatanka wrote:U mnie zdecydowanie w brzuch, choć wczoraj skonstatowałam, że spodnie ciążowe jakby ciasniejsze w dupie
Szatanka ale te pol kg to możesz nawet nigdzie nie przytyć 🙈😂3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
U mnie raczej tylko brzuch i piersi. Waga stanęła. Chociaż w sumie nie zakładałam nic takiego, co by mnie uwierało więc kto wie...
Ja dziś bezsenność. Do północy czytałam, bo nie mogłam zasnąć i o 5 pobudka... -
U mnie ostatnio było 2 kg na plusie, jakoś się nie spinam z tyciem, bo wiem, że zrzuce po ciąży. U mnie zawsze idzie w boczki i tyłek, na buzi też robię się bardziej okrągła. Jutro wizyta to zobaczę jak tam dalej z waga 😊
Andzia jak tam wizyta? -
.
Karolllla, Cer, Endi1990, PattisonBM, Niki2803, aga80, szatanka, Jeheria, Bona, lipcowka86 lubią tę wiadomość
-
.
PattisonBM lubi tę wiadomość
-
lilly. wrote:Szatanka ale te pol kg to możesz nawet nigdzie nie przytyć 🙈😂
Lilly, w sumie po początkowym schudnieciu skądś tam teraz poszlo mi prawie wszystko w brzuch, tak że mam w nim w sumie dodatkowe 2 kg, a resztę pewnie właśnie w tym tyłku, czyli tyle, żeby minimalnie poczuć, że spodnie ciaśnieją. Trzeba będzie iść po większe, ale na szczęście mam jeszcze zapas, bo dobre byly M z H&M, co jak na mnie jest dziwne, bo tyłek mam największy i zazwyczaj noszę rozmiar 40-42. Tak że mam jeszcze L i XL w zapasie
Andzia, super wieści!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2019, 15:17
Andzia86 lubi tę wiadomość
-
U mnie poszło w brzuch i cycki. A mi zaczął swędzieć kręgosłup 🤔
Patti na pewno zważy bo w tym tygodniu tylko ważenie.
FruFru ja też mam podobnie, mam problemy ze snem. Nie mogę zasnąć. Jak zasnę to siku się chce a jak wstanę to znowu problem z zaśnięciem