MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarolllla wrote:Nie ma co rok 2020 będzie na pewno inny! Nie wiem jak Wy ale ja mam na wieczór bezalkoholowe Prosecco czyli Nosecco 😁 Zarzucam sexi bieliznę i wchodzę w nowy rok z klasą 😂🐳
Karolllla, PattisonBM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBona wrote:Wynik najprawdopodobniej mam mieć 03.01.20. A z jakiego powodu robiłaś Sanco ? Sama dla siebie czy ze wskazań medycznych ? U nas niedomykalność zastawki trójdzielnej , poszerzone miedniczki nerkowe i wysoka wolna beta w 12 tc . Ale mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze bo NT było OK i kość nosowa widoczna.
-
mwm wrote:Hahaha natchnęłas mnie bo miałam założyć dres bo zostajemy w domu i tylko idziemy na kolacje, ale! Mam takie body z przed ciąży.. zobaczymy czy będzie sexi czy śmiesznie
My siedzimy sami w domu ale mam sexi bieliznę, body czarne i nawet pończochy! W dresie siedzę codziennie więc helloł! 🤪🖤
Jestem sexi mamuśka 😂Izape_91, PattisonBM, Bona, lilly. lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny 🍾🍾🍾
Niech się nam wszystko spełni tak jak sobie wymarzymy 🙂😘PattisonBM, Bona, lilly. lubią tę wiadomość
aga
2018 - 3 procedury nieudane
2019 - pierwsze KD
27.04.2020 - wyczekany synek
2** transfer 04.12.2021
14.12 beta 118
17.12 beta 539 -
Dziewczyny, poki jestem w stanie🍾🍾😂 chciałabym Wam życzyc, żeby ten 2020 był najlepszym rokiem w Waszym życiu
w naszym napewno będzie! Mimo że jest trochę strachu i niepewnosci niech przyniesie samo najlepsze. No i niech czas trochę zwolni! Realizujcie pasje i marzenia, spełniajcie się w roli mam :*
Karolllla, PattisonBM, aga80, Hortensja, Bona, lilly. lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
To i ja życzę wam wszystkim udanego sylwka, no i żeby nadchodzący rok był naprawdę super!
My na sylwestrze rodzinnie, wpadamy do siostry i rozpracowujemy planszówki + pyyyszna pizza (mój mąż jest mistrzem w robieniu pizzy:))
PattisonBM, aga80, Bona, lilly. lubią tę wiadomość
34 lata, starania od 2014
Wojtek - 02.05.2020 -
Dziewczyny, wszystkiego dobrego w Nowym roku, żeby macierzyństwo bylodla nas samym źródłem radości. Życzę nam tez bezbolesnego porodu i wielu przespanych nocy
a tym, ktore jeszcze czekają na badania, żeby wszystko było dobrze.
Korna, PattisonBM, aga80, Bona, lilly. lubią tę wiadomość
-
Tylko pij i się baw
Nie rozgrzebuj starych spraw
Bądź w Nowym Roku bogiem
I skończ z uciążliwym nałogiem.
Najlepszego na Nowy rok, zeby stresy zniknely niczym dym i maj przyniosl szczesliwe rozwiazania.aga80, Bona lubią tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Witajcie w Nowym Roku dziewczyny. Dałam radę do 1 wysiedziec, a 8.30 już pobudka. Mały troszkę wariuje, zdarza mu się w ciągu dnia mocniej kopać. Fajnie, że to czuć, bo wiadomo, że jest ok...
Niech ten rok będzie dla nas wszystkich piękny!aga80, Korna, Bona, lilly., PattisonBM lubią tę wiadomość
-
Łóżkowo. Był seans filmowy, obejrzeliśmy 6
piwko 0%,troche jedzenia... Cieszylismy się swoim towarzystwem i kopniakami małego. Dziś też leniwie, scrabble, film, książka. I rosół
lilly. lubi tę wiadomość
-
Pięknego nowego roku 😊
U nas sylwester typowo dzieciowy, u kuzyna męża. 3 pary, 5 dzieci i 6 u mnie w brzuchu. Wróciliśmy do domu przed drugą, synek dalej śpi, my leżymy i opychamy się ciastem bananowy ☺️lilly. lubi tę wiadomość
-
My rano zdobyliśmy Wielką Sowę, młody poszalał na stoku sankami... a później wpadliśmy do sąsiadów piętro niżej bo tam dzieciaki. Winko i szampan bezalkoholowy robiły świetną robote ale po kilku kilometrach pod górę o 1:00 byłam już nieprzytomna, teraz ja się wyleguje a mąż umiera
-
Stworka wrote:Pięknego nowego roku 😊
U nas sylwester typowo dzieciowy, u kuzyna męża. 3 pary, 5 dzieci i 6 u mnie w brzuchu. Wróciliśmy do domu przed drugą, synek dalej śpi, my leżymy i opychamy się ciastem bananowy ☺️
Ale narobiłaś mi smaka na ciasto bananoweStworka lubi tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
nick nieaktualny
-
Witam w nowym roku, bardzo dobrym dla nas wszystkich z mam nadzieje:)
Do 3 graliśmy w planszówki, dziś regeneracja sił spacerkowo-kanapowa:)
Wczoraj i dziś jakoś mniej te ruchy czuję, młody robi sobie przerwę techniczną.34 lata, starania od 2014
Wojtek - 02.05.2020 -
Endi jakie warunki na Wielka Sowe?
U nas tez spokojnie, serial, Piccolo, widok na fajerwerki przez okno...Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰