MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
_Stay wrote:
A na olxie fakt mozna wyhaczyc perełki i nie wszystkie są sprzed 10 lat i zatechle ja zawsze przed sprzedażą mialam ciuszki wyprane,także myślę że nie ma.co generalizowac A zawsze jest 14 dni na zwrot jeśli nam.cos nie pasuje
Kupowanie przez Internet od osoby prywatnej nie daje prawa do zwrotu towaru. Tylko od osoby prawnej, czyli firmy.
_Stay lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak się kupuje w ciemno przez olx to po prostu trzeba mieć szczęście. ☺️
Najlepiej to obejrzeć, czyli kupować lokalnie.☺️
Bo raczej od osób prywatnych nie obowiązują zasady zwrotu. 🤔
I nie mówię, że zawsze ludzie sprzedają śmieci. ☺️ Sama sprzedawałam kosz Mojżesza w którym córka była 5 min. 😆 Tak samo kołyska czy np niechodki, których nigdy na stopach nie miała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 23:18
-
Stworka wrote:Lubię też Lidlowe (oprócz kopertowych body, bo w nich robił się dekold po pępek)
szatanka, PattisonBM lubią tę wiadomość
-
Poniosło mnie. Przez ten temat o ciuszkach weszłam na tą stronę szafa- bobasa i niespodziewanie z konta znikło ponad 300 zł.. a to zaledwie kilka kompletów ...
Izape_91, Niki2803, PattisonBM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bona, teraz pieniądze z konta zaczną znikać w niewyjaśnionych okolicznościach 😂
lipcowka86, Bona, Andzia86, lilly., PLPaulina, PattisonBM, Korna lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:Bona, teraz pieniądze z konta zaczną znikać w niewyjaśnionych okolicznościach 😂
A jeżeli chodzi o wyprawkę to już dużo rzeczy kupiłam wcześniej , ale z tych drobnych które i tak potrafiły kosztować ponad 1000 złZostały jeszcze ubranka no i te grubsze sprawy typy wózek, nosidełko, mebelki, łóżeczko itp. no i oczywiście ciuszki , ciuszki , ciuszki 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2020, 08:01
Izape_91, PattisonBM lubią tę wiadomość
-
Ja póki co wydałam jakieś 200 zł
sporo ciuchów mam po małych kuzynach z Norwegii wiec też fajna jakość, na święta dostałam od mamy śliczne nowe bodziaki, dresik i ręcznik.
Co do badań narazie myślami jestem na jutrzejszych prenatalnych więc o 3 badaniu jeszcze nawet nie myślałam 🙈 -
nick nieaktualny
-
Po wizycie. Potwierdzone, ze dziewczynka, malutka jest, 478g, ale wszystkie struktury prawidłowe. Na tym etapie nie widać żadnych nieprawidłowości. Gdyby szacować datę porodu na podstawie obecnych wymiarów Julii, to przyjdzie na świat 11 maja, czyli w urodziny mojego męża;)
Niki2803, Karolllla, Andzia86, PattisonBM, Endi1990, Izape_91, Jeheria lubią tę wiadomość
-
PLPaulina wrote:Ja idę na te USG III trymestru, ale jaki koszt ? Zabij mnie nie wiem..
Prowadzę ciążę prywatnie. Więc ogólnie płacę za całe prowadzenie ciąży a nie tak osobno. -
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:Ogólnie koszt wizyt w porównaniu do badań laboratoryjnych to pikuś. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
A co masz badane ze takie koszta? Ja to mam tylko mocz,tsh i ft4 raz mialam więcej typu hiv grupa krwi itp
I raz na 2 miesiące ogolna morfologia ale to przecież nie drogie... zastanawiam sie czy coś powinnam zbadac na wlasna reke bo dużo z was chyba ma więcej zlecane
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych.