MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:15
-
Fundnelam sobie przewijak...
I kupuje pake ciuszkow z olx...wygladaja ok nie sa to ogromne pieniadze,wiec zaryzykuje...
Co sadzicie o pieluchach bambusowych i flanelowej ceratce na przewijak?Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:16
-
PattisonBM wrote:Fundnelam sobie przewijak...
I kupuje pake ciuszkow z olx...wygladaja ok nie sa to ogromne pieniadze,wiec zaryzykuje...
Co sadzicie o pieluchach bambusowych i flanelowej ceratce na przewijak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2020, 11:14
PattisonBM lubi tę wiadomość
Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020 -
Ja to mam teraz gorąca linie z siostra i ze wszystkim się radzę co warto a czego nie warto kupowac😏 Od tego wszystkiego to mam wrazenie jakbym rozum traciła jak widze te wszystkie ładne, małe rzeczy😊
Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020 -
nick nieaktualnyTakmala wrote:A co masz badane ze takie koszta? Ja to mam tylko mocz,tsh i ft4 raz mialam więcej typu hiv grupa krwi itp
I raz na 2 miesiące ogolna morfologia ale to przecież nie drogie... zastanawiam sie czy coś powinnam zbadac na wlasna reke bo dużo z was chyba ma więcej zlecane
Różyczka, krzywa cukrowa już 2x, odczyn combosa, toksoplazmoza,wr, różyczka. Hbs. 🤔
Dużo więcej, ale tak z pamięci to mi ciężko.
Jeszcze robię echo serca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2020, 11:24
-
Dla mnie wydawanie pieniędzy na prowadzenie ciąży to jest czysta przyjemność i przynajmniej wiem, że to ma sens. Niestety, ale koszty leczenia niepłodności to są dopiero koszty... Za to co wydaliśmy na całą diagnostykę mogłabym poprowadzić od początku do końca ze 2 ciążę i kupić wyprawkę dla dziecka 😊
Dziewczyny, czy któraś z Was zamierza koszystac z wielopielo??Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2020, 12:41
Jeheria lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Karola mam jeszcze pytanie o wózek o którym ostatnio pisałaś - muuvo, jak z tą spacerówka?? Ona jest jakaś sensowna? Bo zastanawiam się, czy można kupić osobno gondole a osobno później spacerowe, bo nie wiem jaka spacerówka nam się sprawdzi. Też musi być lekka zwinna i składana.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Izape_91 wrote:
Dziewczyny, czy któraś z Was zamierza koszystac z wielopielo??
Zamierzam spróbować, zobaczymy jak będzie. Nie wydaje mi się to jakoś szczególnie absorbujące i zabierające czas. Wyjdzie w praniu hehe dosłownie
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Karola mam jeszcze pytanie o wózek o którym ostatnio pisałaś - muuvo, jak z tą spacerówka?? Ona jest jakaś sensowna? Bo zastanawiam się, czy można kupić osobno gondole a osobno później spacerowe, bo nie wiem jaka spacerówka nam się sprawdzi. Też musi być lekka zwinna i składana.
Możesz kupić osobno ale wiesz dla mnie ta spacerówka wydaje się sensowna bo nie wiem co może być w niej niesensownegoMa dużo regulacji i składa się fajnie razem ze stelażem ale wiem, że dziewczyny, które już mają dzieci mają jakieś ale do tych spacerówek z zestawu. Ja po prostu nie wiem czego mam się czepiać na tym etapie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie jest taki ogromny wybór tych pieluch, że ogarnięcie co kupić to dużo czasu.
A ja w pierwszej ciąży trafiłam na patologię i potem już wyszłam z córką. 😆
Teraz planuję się za to zabrać powolutku. ☺️
Dla córki mam taką do kąpieli: (kapieluszka kokosi)
https://www.drogeria-ekologiczna.pl/kapieluszki-pieluszki-na-basen/12303-kapieluszka-pieluszka-na-basen-galaktyka-5-15-kg-kokosi.html
Wiecie jakie było moje zdziwienie jak się zorientowałam, że te kąpielowe pielusski trzymają tylko kupę. A siusiu leci do basenu. 🤣🤣🤣🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2020, 13:37
-
A ja Na przewijak kladlam podklady higieniczne,takie które używałam samą w połogu by nie zabrudzic łóżka. Mięciutkie wygodne i szybko można zmienić w razie ubrudzenia
Polecam.
PattisonBM, Jeheria lubią tę wiadomość