MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mwm wrote:Nie dzisiaj miałam tylko przez brzuch. Trochę mi ból odpuścił jak położyłam wysoko nogi i wzięłam magnez, ale dalej czuje takie kłucie nieprzyjemne. I jeszcze mały tam się rusza i naciska jak na złość..
mwm lubi tę wiadomość
-
PLPaulina wrote:Ja miałam kupione Pampers, i katastrofa u Nas. Uczulają do dziś. 🤦🏻♀️
Nr 1 to Dada i te z Lidla lupilu. ☺️lipcowka86, Mysza1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja bardzo długo używałam Lupilu z Lidla, pampersy uczulaly syna, z dady zrezygnowalismy jak przestalismy robić zakupy w biedronce 😁
Nam do imienia nikt się nie przyczepił. Za to ciągle słyszymy "ojej drugi chłopak, nie martwcie się 3 na pewno będzie dziewczynka" a mí naprawdę nie zależało na parce, wręcz bardzo chciałam drugiego synka. Nawet teściowa na i formacje o płci zareagowała "ojej szkoda ale trudno".... -
nick nieaktualnysayuri wrote:Może to rozciągające się więzadła? Albo, tak myślę, że może zjadłaś coś i jelita się zbuntowały. Ja tak miałam wczoraj po zupę chińskiej
jak uszło dołem całe powietrze to przeszło.
sayuri, PattisonBM, Mysza1986 lubią tę wiadomość
-
mwm wrote:Nie dzisiaj miałam tylko przez brzuch. Trochę mi ból odpuścił jak położyłam wysoko nogi i wzięłam magnez, ale dalej czuje takie kłucie nieprzyjemne. I jeszcze mały tam się rusza i naciska jak na złość..
Weź ciepły prysznic i połóż się na płasko, wtedy maluch ma więcej miejsca i nie będzie tak mocno uciskał.
Ja tak miałam ostatnio jak wstałam od komputera to bolał brzuch i cierpła mi noga, prysznic i łóżko pomogło -
Andzia86 wrote:Lilly a jakie wybraliscie?
Leo lub Oliver, jeszcze debatujemyAndzia86 lubi tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Izape_91 wrote:Ja krytyki nie usłyszałam, ale wszystko przede mną. Za to teściowa ostatnio przegiela pałę i jak poszliśmy ją odwiedzić na nowy rok to zaczęła wołać na kota imieniem przez nas wybranym dla dziecka
wkurzyła mnie niesamowicie. Bo co to niby miało znaczyć...nie wiem. Mąż tylko jej powiedział, że Zosia to jest w brzuchu. Czasem mam wrażenie że ona chce mi dogryzc, sama nie wiem. Nie rozgryzlam jej jeszcze.
Szok trochę.. co za baba 🤦🏻♀️3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Dziewczyny a jak sobie radzicie z siara? Ja od ponad tygodnia co noc mam brudna koszulke chyba zacznę spać w staniczku jakimś lekkim i z wkładkami Ale musze najpierw zakupic 🙈 tez tak często wam cos tam leci?
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
nick nieaktualnyTakmala wrote:Dziewczyny a jak sobie radzicie z siara? Ja od ponad tygodnia co noc mam brudna koszulke chyba zacznę spać w staniczku jakimś lekkim i z wkładkami Ale musze najpierw zakupic 🙈 tez tak często wam cos tam leci?
-
U mnie to czasem malutkie kropeczki ale czasem duże wiec chyba musze zainwestować bo na czarnych tak nie widać ale mam tez jasne i masakra to wyglada 🙈
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
nick nieaktualnyStworka wrote:Ja bardzo długo używałam Lupilu z Lidla, pampersy uczulaly syna, z dady zrezygnowalismy jak przestalismy robić zakupy w biedronce 😁
Nam do imienia nikt się nie przyczepił. Za to ciągle słyszymy "ojej drugi chłopak, nie martwcie się 3 na pewno będzie dziewczynka" a mí naprawdę nie zależało na parce, wręcz bardzo chciałam drugiego synka. Nawet teściowa na i formacje o płci zareagowała "ojej szkoda ale trudno"....
Bo my też to słyszymy. A ja naprawdę parcia na parkę nie rozumiem. -
nick nieaktualnyJa miałam dziś szybką wizytę ze względu na nieprawidłowy mocz, d**y zawracanie. Jutro zrobić muszę posiew.
Plus taki, że mogłam podejrzeć córeczkę. 330g. ☺️ Idzie idealnie z terminem owulacji.
Machała sobie nogami, robiła figury akrobatyczne. ☺️ Wypisz wymaluj - siosta. 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2020, 21:22
Endi1990, sayuri, PattisonBM lubią tę wiadomość
-
Takmala wrote:Dziewczyny a jak sobie radzicie z siara? Ja od ponad tygodnia co noc mam brudna koszulke chyba zacznę spać w staniczku jakimś lekkim i z wkładkami Ale musze najpierw zakupic 🙈 tez tak często wam cos tam leci?
No właśnie dziś podczas rozbierania się aż mi spłynęło na brzuch z jednej piersibyłam zdziwiona. Na razie nic nie używam, ale jak tak dalej będzie to wkładki musowo...
-
Mi nic nie cieknie ale powiem wam że miałam resztki pokarmu aż do poronienia z końcem maja. syna karmiłam prawie dwa lata...i kolejne dwa lata miałam resztki pokarmu. Mówiłam o tym ginowi na wizycie przed poronieniem jeszcze i mówił że tak się może zdarzyć. Więc ogólnie moje cycki sa napełnione już prawie 5 lat :p
-
nick nieaktualny