MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje wyschły, ale znowu nie spałam w nocy i jestem zbyt zmęczona na żelazko. A chcę cieszyć się tą czynnością
dlatego zostawiam to na jutro. Powiesze tylko śpiworki i kocyki, bo własnie się piorą.
Ps. Małż wczoraj też wieszał ciuszki i widziałam, że jest wzruszonyCer, szatanka, lipcowka86, Jeheria lubią tę wiadomość
-
sayuri wrote:Moje wyschły, ale znowu nie spałam w nocy i jestem zbyt zmęczona na żelazko. A chcę cieszyć się tą czynnością
dlatego zostawiam to na jutro. Powiesze tylko śpiworki i kocyki, bo własnie się piorą.
Ps. Małż wczoraj też wieszał ciuszki i widziałam, że jest wzruszony
Ja mam dostać dwa kompletne zestawy ciuszków - według dawczyń mam absolutnie niczego nie kupować... Obie mamy (jedno dziecko 5 mięsięcy, drugie 11 miesięcy) chca jeszcze wszystko uprać zanim mi dadzą i sie zastanawiam teraz czy bede musiała to prać jeszcze raz...2020
2023 -
Ajka, nie pierz 😆 Ja bym teraz na pewno nie prala skoro wyprane 😂 zapytaj tylko w jakim proszku 😁 mi zostały do wyprania ciuchy Na rozm 80 już i dokupić body długie i krótkie od rozmiaru 62
Na koniec Tetry,kocyki itp. i mam z głowy 😄
Ale Ty sobie kochana pracy dodatkowej nie rób,po co?oszczędzaj się skoro Koleżanki chcą Cię wyreczyc
Ajka lubi tę wiadomość
-
szatanka wrote:Hehe, to ten sam, co mi
Muszę go gdzieś dorwać w moim mieście i oblukać.
Ha ha ha mamy ten sam gust
Ja już widziałam. Super się prowadzi, składa się jedną ręką, gondola duża więc dzidziuś ma sporo miejsca. Dla mnie rewelacja.20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
O,to może i ja zwrócę uwagę na ten wózek skoro tak zachwalacie;) - w piątek planujemy przejść się do sklepu na pierwszy research. A gondola ile waży? Bo szukam czegoś z leciutką gondolą, będę ją tachać na 3 piętro...
Jak tam u was dziewczyny z sennością? U mnie znowu wróciło, dziś ścięło mnie totalnie od 19, dopiero co niedawno wstałam:P34 lata, starania od 2014
Wojtek - 02.05.2020 -
Mimi1987 wrote:Ha ha ha mamy ten sam gust
Ja już widziałam. Super się prowadzi, składa się jedną ręką, gondola duża więc dzidziuś ma sporo miejsca. Dla mnie rewelacja.
tylko szkoda ze pojemnik na dole nie jest zamykany, tylko taki kosz otwartyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2020, 22:13
2020
2023 -
Cer wrote:O,to może i ja zwrócę uwagę na ten wózek skoro tak zachwalacie;) - w piątek planujemy przejść się do sklepu na pierwszy research. A gondola ile waży? Bo szukam czegoś z leciutką gondolą, będę ją tachać na 3 piętro...
Jak tam u was dziewczyny z sennością? U mnie znowu wróciło, dziś ścięło mnie totalnie od 19, dopiero co niedawno wstałam:P
Kurczę nie wiem ile sama gondola waży. Ale cały wózek 10 kg. Więc jest leciutki.
Ja z pierwszym synem miałam jedo i On ważył 17 kg 🙈🙉🙊
Zazdroszczę tej senności ja to w.ogole mam wrażenie, że nie śpię.Cer lubi tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
Ajka wrote:ylko szkoda ze pojemnik na dole nie jest zamykany, tylko taki kosz otwarty
Powiem Ci że ten koszyk jest spory mieści towar do 3 kg. I szczerze lepsze takie nie zamykane. Ja jak zawsze wracałam z całym koszem wypchanym Plus pampersy to bym nigdy tego nie zasuneła na suwak 🤣🤣🤣🤣
A twardnienie brzucha tak normalne kolejny objaw zaawansowanej ciąży.
Jak tak mam to trzeba nogi wyciągnąć na fotel.Ajka lubi tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
Mimi1987 wrote:Ten mi się podoba Mutsy Nio Adventure Black Pine Green
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2020, 22:32
-
Ajka wrote:A w ogóle wczoraj wieczorem mi pierszy raz brzych zaczął twardnieć i to trochę bolesne było, bo mała w tym czasie szalała jak opętana, dzis znów po całym dniu miałam cos takiego, ale trwało tylko kilka minut tym razem...
Normalne to?Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020 -
Endi1990 wrote:ja juz go wrzucalam kolkanascie strone temu , jestem.niemalze zdecydowana ale chyba czekam do marca/kwoetnia i kupuje:D
No my też pewnie w kwietniu kupimy. Poprzedni miałam wybrany i kupiłam 3 dni przed porodem;)20.10.2012 👰🤵💍
A ja nie potrafię odróżnić twardnienia brzucha od ruchów małej.. czasami jak się przekręca to brzuch też na chwilę robi się twardy. Chyba.
Zamówiłam dwa komplety ciuszków na rozm. 50. Coś czuję, że się przydadzą...
Drogie mamy, jest takie coś, jak intuicja mamy?PattisonBM lubi tę wiadomość
-
Mimi1987 wrote:Ha ha ha mamy ten sam gust
Ja już widziałam. Super się prowadzi, składa się jedną ręką, gondola duża więc dzidziuś ma sporo miejsca. Dla mnie rewelacja.
Hehe, no chyba taka jak wysoki jest ten wózek? Bo nie mogę znaleźć informacji na ten temat. Dla przykładu powiem, że najpierw rozważaliśmy espiro next avenue, ale sprzedawczyni powiedziała, ze po nowym roku bedzie miala totalną nowość espiro - only. W sobotę pojechaliśmy go obejrzeć i on jest naprawdę super, niemal idealny, ale właśnie bardzo niski. Ja mam 175 cm wzrostu, mąż ponad 190 i jemu sięga praktycznie do kolan, tak że odpada na pewno. Ale niższym bardzo polecam.
idealnie byłoby znaleźć wyzszy wózek, ale lzejszy niż te standardowe 14 kg, bo ja też będę z gondolą na 2. piętro pomykać, jednak zdaję sobie sprawę, że to mogą być dwie wykluczające się cechy.
A co do pojemnika, też chciałam zamykany, ale miałam dzisiaj takie same przemyślenia - że w takim otwartym można naładować po sufit, choć jesli zapinany na suwak mozna jakos zostawić otwarty, w sensie te klapke położyć na dno i na to zakupy, to taki wciąż będzie lepszy.
Bona, ta wanienka to jest taka pośrednia rzecz między wiaderkiem a tradycyjną wanienką, mniejsze ryzyko, tzn. jest na tyle mala, ze dziecko ci sie nie położy calkowicie i nie zachlysnie wodą, więc latwiej i bezpieczniej się je myje, i na tyle duża, że dostaniesz sie z łatwością do różnych części ciała dziecka, co w wiaderku może być trudne, bo jest ciasno. Do tego ma w dnie takie wybrzuszenie, które ulatwia dziecku siedzenie/lezenie w niej, przez co tez jest też bezpieczniejsza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 00:16