MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety sporo prawdy w tym co piszesz.. ja to z tych co by chciało czarno na białym mieć napisane to dobre to zle a tak nie da się. Bo każdy potrzebuje cos innego ja jakos aktywna super nie jestem i dziecka jeszcze nie mam wiec bede próbować bez lezaka a co zycie przyniesie zobaczymy.
A tak wybierając w przyszlosc 😅 no chciałabym karmić piersia i zajść w ciążę z kolejnym bobasem przed powrotem do pracy ( nie chce wracać do pracy na "chwilę"... ale wiem ze z płodnościa wtedy różnie... jak to bylo u was dziewczyny z małym odstępem czasu między dziecmi ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 14:13
PattisonBM, lilly. lubią tę wiadomość
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
Bona wrote:Zrobione kolejne zakupy
Skusiłam się jednak na tą wanienkę shnuggle
I do tego łóżeczko dostawne Chicco Next2Me Dream
Też zamówiłam to łóżeczko czekam na dostawęBona, lipcowka86, szatanka lubią tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
Bona wrote:Zrobione kolejne zakupy
Skusiłam się jednak na tą wanienkę shnuggle
I do tego łóżeczko dostawne Chicco Next2Me Dream
Też biorę to łóżeczko, ale chyba skuszę się jednak na magic. Bo tylko to wydaje mi się mieć sensowne kółka, którym nie porysuję sobie parkietu jeżdżąc nim z sypialni do salonu. Choć cena mnie po prostu rozwala. Z drugiej strony się zastanawiam, czy to aż takie konieczne i nie wystarczy zwykły kokon, w którym ułożę dziecko na ewentualną drzemkę. Inna sprawa, że wersja Magic ma naprawdę wygodne otwieranie bocznej ścianki, ale czy to warte jest aż tyle pieniędzy? -
szatanka wrote:Też biorę to łóżeczko, ale chyba skuszę się jednak na magic. Bo tylko to wydaje mi się mieć sensowne kółka, którym nie porysuję sobie parkietu jeżdżąc nim z sypialni do salonu. Choć cena mnie po prostu rozwala. Z drugiej strony się zastanawiam, czy to aż takie konieczne i nie wystarczy zwykły kokon, w którym ułożę dziecko na ewentualną drzemkę. Inna sprawa, że wersja Magic ma naprawdę wygodne otwieranie bocznej ścianki, ale czy to warte jest aż tyle pieniędzy?
Mam ten sam dylemat cena kosmos ale tez bym chciala po mieszkaniu jezdzic z tym lozeczkiem... jest jeszcze na kółkach łóżeczko Timon - Lionelo ale na żywo ich jeszcze nie widziałam
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
szatanka wrote:Też biorę to łóżeczko, ale chyba skuszę się jednak na magic. Bo tylko to wydaje mi się mieć sensowne kółka, którym nie porysuję sobie parkietu jeżdżąc nim z sypialni do salonu. Choć cena mnie po prostu rozwala. Z drugiej strony się zastanawiam, czy to aż takie konieczne i nie wystarczy zwykły kokon, w którym ułożę dziecko na ewentualną drzemkę. Inna sprawa, że wersja Magic ma naprawdę wygodne otwieranie bocznej ścianki, ale czy to warte jest aż tyle pieniędzy?
Spróbuj używane na OLX non stop ktoś sprzedaje.
Jeszcze jest takie łóżeczko chicco baby hub 4w1. Z tego nawet fotelik się da zrobić.
Koleżanka taki kupiła i jeździ w tym po całym mieszkaniuszatanka lubi tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
Mimi1987 wrote:Spróbuj używane na OLX non stop ktoś sprzedaje.
Jeszcze jest takie łóżeczko chicco baby hub 4w1. Z tego nawet fotelik się da zrobić.
Koleżanka taki kupiła i jeździ w tym po całym mieszkaniu
To baby hub nie dla mnie, bo ja chcę typową dostawkę do łóżka przede wszystkim.Takmala lubi tę wiadomość
-
Takmala wrote:Mam ten sam dylemat cena kosmos ale tez bym chciala po mieszkaniu jezdzic z tym lozeczkiem... jest jeszcze na kółkach łóżeczko Timon - Lionelo ale na żywo ich jeszcze nie widziałam
Ja widziałam i w tym modelu odpinanie tego panelu bocznego to jest już totalna masakra. To je zdyskwalifikowało. -
Myślałam o tym modelu Magic ale to zdecydowanie za drogie a mała podejrzewam ze maksymalnie będzie w nim ok 6-7 miesięcy . Mi udało się kupić używane łóżeczko ten model Dream za 410 zł . A stan idealny ( zero zadrapań, zaciągnięć czy plam )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 15:03
-
nick nieaktualnyU Nas takie łóżeczko po domu czy dostawka, to góra do 5 msc starcza. 🤦🏻♀️
Więc wolałabym nie inwestować kupy kasy. ☺️
Już pomijając fakt, że lezaczki/bujaczki są niepolecane dla rozwoju dzieci.
To ten czas kiedy same to odrzucą też jest szybki. Zaraz będą wolały siedzieć, raczkować i zwiedzać mieszkanie. ☺️
A potem mama nauczona w kaDej chwili pakowania dziecka do leżaka nie będzie wiedziała jak te wszystkie obowiązki domowe zrobić bez tego. 😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 15:44
-
nick nieaktualnyTakmala wrote:A tak wybierając w przyszlosc 😅 no chciałabym karmić piersia i zajść w ciążę z kolejnym bobasem przed powrotem do pracy ( nie chce wracać do pracy na "chwilę"... ale wiem ze z płodnościa wtedy różnie... jak to bylo u was dziewczyny z małym odstępem czasu między dziecmi ?
U mnie okres wrócił gdy córka miała 10/11 miesięcy. ☺️ Niespodziewanie całkowicie. 🤣
I był prawidłowy. Dłuższy, ale faza lutealna była prawidłowa.
I tylko 3x go miałam bo zobaczyłam II kreski. ☺️Takmala, PattisonBM, lilly. lubią tę wiadomość
-
Bona a są takie? Nawet nie wiedziałam ale sztuczna wibracja mnie nie przekonuje. W ogóle nie planowałam takich zakupów dziś kumpela mi napisała ze da mi jakiś leżaczek no to przyjmę. Osobiście planuje mieć jak najmniej gadżetów, zabawek itd. ale życie zweryfikuje moje plany.
Frufru, PattisonBM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny