MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej jej
witam się w 3 trymestrze. Dzisiaj wizytuje
Ciekawe ile moja Klucha waży skoro brzuszek mam taki pokaźny 🙈 trzymajcie kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2020, 13:16
Ajka, Andzia86, PattisonBM, Frufru, Niki2803, Takmala, Cer, Kat20maj2020, Korna, Bona, lilly. lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, dzięki za info o pieluchach i cynk o śpiochach, skorzystam
Ajka, o matko współczuję, ale najważniejsze, że mama żyje. Faktycznie chyba bym poszła na wojnę z producentem, choć pewnie są tak obstawieni prawnikami, że nic by to nie dało
Ja zaczynam się rozrastać, apetyt mi się zwiększył, niestety też na słodkie, więc tyję o wiele szybciej niż to zalecane. Wciąż niby tylko 5 kg od początku ciąży, ale przyrost tygodniowy zdecydowanie za duży, kilogram od poprzedniego czwartku... Jak tak dalej pójdzie, to jednak na koniec ciąży będę wielorybem. A jak tam u Was waga? -
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:
A mam takie pytanie
jak się obniża budka... trzeba nacisnąć z 2 czy 1 strony...
Chodziłam troche na spacery z synkiem kumpeli i nic mnie tak nie denerwowało jak konieczność manipulowania budką za pomocą brody...2020
2023 -
Karolllla wrote:Ja 5-6 kg do przodu ale tylko w brzuch idzie.
Ja mam niby prawie 7 ale 5 jest z pierwszego trymestru i dwóch pierwszych tygodniu drugiego...
A najzabawniejsze jest to że liczyłam wtedy kcal w I trymestrze i nie powinnam w ogóle przytyć.2020
2023 -
Po sobie widzę, że cytrynowa glukoza daje rade, od razu mi lepiej niż po zwykłej, tylko to zależy od laboratorium, w tym do którego teraz chodzę sami taką dają. Dziś to wogole samopoczucie rewelacja, chyba przez to, że w miarę szybko po badaniu coś zjadłam.
PattisonBM, Ajka lubią tę wiadomość
-
Frufru wrote:Po sobie widzę, że cytrynowa glukoza daje rade, od razu mi lepiej niż po zwykłej, tylko to zależy od laboratorium, w tym do którego teraz chodzę sami taką dają. Dziś to wogole samopoczucie rewelacja, chyba przez to, że w miarę szybko po badaniu coś zjadłam.
Ja sobie sama kupuje glukozę. Więc kupię sobie tą cytrynową.Mysza1986, Frufru lubią tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
U mnie juz 7kg do przodu
a nie jem dużo... jem normalnie jak tak dalej pojdzie to bede sie kulać
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
mwm wrote:Dziewczyny mam ogłoszenie
moj słynny 🤣 leżak kupiłam wczoraj w sklepie muppetshop, za 200 zamiast 850, nowy tylko brudny. Maja tez na stanie dwa szare łóżeczka chicco next to me https://www.olx.pl/oferta/lozeczko-dostawne-chicco-next-to-me-CID88-IDDgd3a.html, nowe, poprostu ktoś nie odebrał a oni się pozbywają niektórych rzeczy. Wystawiają za 390, ale jest za 300 do wzięcia tylko zapytajcie o negocjacje
to prawie połowa ceny, wysyłkę kurierem maja jak ktoś nie z wawy. I łóżeczko shunggle tez za 300, powystawowe. Wanienka shnuggle zamkasta 300 ze stojakiem za 150, tylko trochę brudna wanienka i jakaś skaze mała miała. Pare ofert maja na OLX, ale śmiało można dl nich dzwonić.
Hej powiedz mi czy ty pisałaś na olx o te ceny? Chodzi mi o łóżeczko bo ja pisałam i z ceny nie chcą zejść 😏 jak to bylo u Ciebie? Podpowiesz cos prosze?
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych.