MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny Wy naprawde chyba grubasow nie widzialyscie...🤪😒🤣
Super brzuszki...
Szatanka u mnie nawet dzis po glukozie nie bylo zbyt duzych ruchow... za to zebra i kregoslup przy zebrach boooli...
Endi sliczne panele skad? Jaki to kolor?Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
A miewacie biegunki? Ja od jakiegoś miesiąca tak średnio raz w tygodniu mam jednorazowe rozwolnienie i też mnie to zastanawia...
Pati, problem w tym, że ja dziś nie czułam chyba zupelnie nic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 17:45
-
szatanka wrote:
oj tam oj tam, na siebie człowiek patrzy innym wzrokiem
a jesli chodzi o ruchy to ja tez chwilowo nic nie czuje... moze spróbuj sie na bok połozyc o potem na drugi...
U mnie to wystarczy zapukac w brzuch i Weronika się odezwie, więc sie nie przejmuje... zaczyna latać tez w kąpieli jak wode puszczam do wannyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 17:46
2020
2023 -
PattisonBM wrote:Dziewczyny Wy naprawde chyba grubasow nie widzialyscie...🤪😒🤣
Super brzuszki...
Szatanka u mnie nawet dzis po glukozie nie bylo zbyt duzych ruchow... za to zebra i kregoslup przy zebrach boooli...
Endi sliczne panele skad? Jaki to kolor?PattisonBM lubi tę wiadomość
-
Karolla, a ty to chudzina jesteś! Chociaż mi też wczoraj babka od chust powiedziala, że jestem mała, ale ja tam się czuję już wielko.
Ajka, spróbuję potem, bo teraz siedzę już u lekarza, no ale martwi mnie to kurła.Karolllla lubi tę wiadomość
-
Szatanka, ja wszystkim rodzicom na konsultacjach polecam chusty firmy Lenny Lamb "moja pierwsza". Są cienki, miękkie i dwu kolorowe 😊
Karolllla lubi tę wiadomość
-
Stworka wrote:Szatanka, ja wszystkim rodzicom na konsultacjach polecam chusty firmy Lenny Lamb "moja pierwsza". Są cienki, miękkie i dwu kolorowe 😊
Czy sposobów wiązania chust łatwo się nauczyć? Czy są jakieś filmiki pokazowe ? W mojej małej mieście specjalistów w tej dziedzinie brak. -
Endi1990 wrote:Dziewczyny biorące żelazo:) czy nie macie żadnych skutków ubocznych po przyjmowaniu go? Wziałam dawke wczoraj wieczorem i dzisiaj rano i zaczyna mnie strasznie mdlić a nie moge tego z niczym powiązać...
-
Kakarli wrote:Czy sposobów wiązania chust łatwo się nauczyć? Czy są jakieś filmiki pokazowe ? W mojej małej mieście specjalistów w tej dziedzinie brak.
Dojeżdżamy do miejscowości, w których nie ma nikogo 😊
Ciężko mi powiedzieć czy łatwo czy trudni nauczyć się samemu - jedno jest pewne, doradca widzi wszystko z boku, potrafi wyłapać niuanse, pokazać sztuczki. Samemu nie jesteśmy w stanie zobaczyć czy na pewno wszystko jest dobrze 😊
W razie co mogę pomóc szukać doradcy, który dojedzie 😊 -
Mimi1987 wrote:Mnie strasznie mdliło. Łykaj żelazo podczas posiłków. U mnie straszne zatwierdzenia.
Na razie odstawiłam i walczę z dietą.
Dzisiaj już wypiłam smoothie z jarmużu, szpinaku, selera naciowego, truskawek i siemienia lnianego;) pychotka
-
Stworka wrote:Dojeżdżamy do miejscowości, w których nie ma nikogo 😊
Ciężko mi powiedzieć czy łatwo czy trudni nauczyć się samemu - jedno jest pewne, doradca widzi wszystko z boku, potrafi wyłapać niuanse, pokazać sztuczki. Samemu nie jesteśmy w stanie zobaczyć czy na pewno wszystko jest dobrze 😊
W razie co mogę pomóc szukać doradcy, który dojedzie 😊 -
Kakarli wrote:Fantastycznie. Polecasz uczyć się na "żywym organizmie" czy próbować jeszcze w ciazy ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa uczyłam się chustowania w 1 ciąży. I tę wiedzę, praktyki można sobie wsadzić w 4 litery.
Gdy po porodzie podeszłam do kilku prób. Córka wyła jakby ją ze skóry obdzierano to się poddałam.
Za miękka byłam by wytrwać jej niezadowolenie. 🤦🏻♀️
Dlatego zdecydowanie polecam już po porodzie. ☺️☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 20:59
Jeheria lubi tę wiadomość
-
Ja spróbowałam wczoraj dwa razy na lalce i stwierdziłam, że nie taki diabeł straszny. Była ze mną dziewczyna z miesięczną córką i próbowała na niej - dziecko było grzeczniejsze niż moja lalka
Dlatego myślę, że warto zacząć próbować jak najwcześniej, żeby się dziecko przyzwyczailo póki jest głównie spiacym brzdącem. Mnie takie jedno spotkanie na razie wystarczy, potem po porodzie umowię się jeszcze raz czy dwa prywatnie, żeby nabrać wprawy i chyba styknie.
Stworka, właśnie tę firmę polecala wczorajsza konsultantka, ale nie jakiś konkretny model. Patrzyłam wczoraj na linię fantasy czy jakoś tak i ceny mnie przerazily - 450 zl za chustę 😲
Dziecko mi się na szczęście nieco aktywowalo albo może ułożyło tak, że je czuję, wiec znowu się trochę uspokoilam.
Paula, chciałabyś. Zauważ, że ty masz biust większy od brzucha, a ja nie 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 21:19
-
nick nieaktualny