MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
PLPaulina wrote:Z Hanią miałam na komodzie Klupś. Ale jak mąż rozebrał to komoda tak super wygląda że szkoda mi znowu pakować tam ten przewijak.
I właśnie chcę cis takiego na łóżeczko. A próbowałaś montować ? Dobrze leży ? Jest to na łóżeczku stabilne ?
Ale Ty chcesz chyba miękką dostawkę? Moim zdaniem taki przewijak na niej odpada. Sprawdź to. A jakby się jednak dało, to w bobowózki na prawobrzeżu mają pełno takich przewijaków usztywnianych taniej niż na allegro.
To jeszcze jakaś Lewandowska tam jest? Na 30 marca zapisałam się jeszcze do tej Majewskiej, co mnie wypisywała w poniedziałek. Może jak ich poznam wszystkich, to mnie zapamiętają i będą wiedzieli, co robić ;/ Tylko ich tam jak psów jest, widzę. -
nick nieaktualnymwm wrote:A z jakich firm się kurczyły Wam ciuszki? Które są najlepsze jakościowo? Mi na pierwszy rzut oka zara się podoba, dość porządne i nie prześwitują, z hmu mam ze trzy sztuki.
Smyk ujdzie.
Najgorzej wypada Pepco.Mimi1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszatanka wrote:Ale Ty chcesz chyba miękką dostawkę? Moim zdaniem taki przewijak na niej odpada. Sprawdź to. A jakby się jednak dało, to w bobowózki na prawobrzeżu mają pełno takich przewijaków usztywnianych taniej niż na allegro.
To jeszcze jakaś Lewandowska tam jest? Na 30 marca zapisałam się jeszcze do tej Majewskiej, co mnie wypisywała w poniedziałek. Może jak ich poznam wszystkich, to mnie zapamiętają i będą wiedzieli, co robić ;/ Tylko ich tam jak psów jest, widzę.
I dodatkowo mam dostawke Chicco. Ale ona to max 5 msc. I w sypialni będzie stała.
Potem bym chciała spróbować odkładać córkę do łóżeczka. Więc mąż pewnie te drewniane łóżeczko Klupś skręci i będzie w pokoju dziewczyn. I t bym chciała ten przewijak właśnie. 😊
Lewandowska to ta: https://www.znanylekarz.pl/joanna-lewandowska-3/ginekolog-lekarz-medycyny-estetycznej/szczecinWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2020, 16:38
-
Matko jedyna co tu się wydarzyło 🙉🙈🙊 laski chill.
Ja właśnie wróciłam że szpitala wreszcie podali mi tą immunoglobeline wczoraj miałam przeprawy z moja grupą krwi. 2 dni latania po szpitalu. 🙏🙏🙏🙏🙏 Ale chociaż zaoszczedziłam 500 zł.
Ja mam taki przewijak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2020, 17:07
Niki2803 lubi tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
PLPaulina wrote:Lubię zare. I h&m. Po praniach jakość jak przed praniem.
Smyk ujdzie.
Najgorzej wypada Pepco.
MOja przesyłka z h&m doszła
No u mnie też h&m , zara super jakość
Droższe też super np GAP nie do zdarcia
Najgorsze dla mnie smyk i pepcoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2020, 17:05
lipcowka86 lubi tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
Mimi juz mialam pytac jak z tym Twoim zastrzykiem...i jak grupe Ci zrobili czy musialas jednak wrocic po ta swoja?
Ja sie zastanawiam czy ta co mam zrobiona to zaakceptuja, bo jest info ze powinny byc dwie niezalezne probki i mam wpisane "niepotwierdzone" czy jakos tak...
Ja ostatnio kupilam na allegro ciuszki i dlugi rampers w rossmann...Mimi1987 lubi tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
PattisonBM wrote:Mimi juz mialam pytac jak z tym Twoim zastrzykiem...i jak grupe Ci zrobili czy musialas jednak wrocic po ta swoja?
Ja sie zastanawiam czy ta co mam zrobiona to zaakceptuja, bo jest info ze powinny byc dwie niezalezne probki i mam wpisane "niepotwierdzone" czy jakos tak...
Ja ostatnio kupilam na allegro ciuszki i dlugi rampers w rossmann...
Zrobili mi grupę wczoraj na NFZ. I dzisiaj z wynikiem znowu musiałam pojechać żeby podali zastrzyk.
W kartę ciąży wkleili serie i numer tej szczepionki żeby potem nie było akcji że nie mam potwierdzenia 🙉🙈🙊20.10.2012 👰🤵💍
A my dziewczyny non stop nie mamy wybranego imienia. Ehhh z pierwszym jakoś nie było problemu A teraz nie możemy dojść do konsensu 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Będzie no name🤦♀️🤦♀️🤦♀️lilly. lubi tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
Dziewczyny które zapisały się na warsztaty 10.03 na polnej dostałyście jakies potwierdzenie? Bo ja nie..
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
A ja mam jeszcze pytanko... tak omijając celowo temat jakis przepychanek słownych;) Jutro jestem we Wrocławiu bo pies ma zabieg na oczy :] i przy okazji na czas całego przedsięwzięcia chciałam skoczyć po wózek, z tym że widze że w sobote we Wrocku są jakieś targi czy giełda z wózkami dla dzieci i innymi pierdoletami- i tu pytanie- czy na takich wydarzeniach opłaca się robic takie duże zakupy, można spotkac jakies ciekawe rabaty czy promocje czy to będzie to tylko strata czasu? ma ktoś jakieś doświadczenie?
-
Endi1990 wrote:A ja mam jeszcze pytanko... tak omijając celowo temat jakis przepychanek słownych;) Jutro jestem we Wrocławiu bo pies ma zabieg na oczy :] i przy okazji na czas całego przedsięwzięcia chciałam skoczyć po wózek, z tym że widze że w sobote we Wrocku są jakieś targi czy giełda z wózkami dla dzieci i innymi pierdoletami- i tu pytanie- czy na takich wydarzeniach opłaca się robic takie duże zakupy, można spotkac jakies ciekawe rabaty czy promocje czy to będzie to tylko strata czasu? ma ktoś jakieś doświadczenie?
Są zawsze fajne rabaty. Więc jak masz możliwość to jedź.Endi1990 lubi tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
Szatanka tak jak Dziewczyny piszą mam nadzieję że na kolejnym USG z nerkami u Malutkiej już będzie wszystko dobrze 😘
MWM co do jakości ubranek to moim zdaniem najlepsze są te od mamyginekolog. Zanim kupiłam zastanawiałam się czemu to wszytko takie drogie ale jak przyszły to już wiem. Bawełna jest 2 razy grubsza niż na innych ubrankach. Pisałyście już kiedyś że nie macie przekonania ale ja jestem zachwycona jakością, ubranka po praniu nie tracą kształtu i są dostosowane do temp. 90 stopni na czym mi bardzo zależało jeśli chodzi o pranie po szpitalne. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylipcowka86 wrote:Szatanka tak jak Dziewczyny piszą mam nadzieję że na kolejnym USG z nerkami u Malutkiej już będzie wszystko dobrze 😘
MWM co do jakości ubranek to moim zdaniem najlepsze są te od mamyginekolog. Zanim kupiłam zastanawiałam się czemu to wszytko takie drogie ale jak przyszły to już wiem. Bawełna jest 2 razy grubsza niż na innych ubrankach. Pisałyście już kiedyś że nie macie przekonania ale ja jestem zachwycona jakością, ubranka po praniu nie tracą kształtu i są dostosowane do temp. 90 stopni na czym mi bardzo zależało jeśli chodzi o pranie po szpitalne. -
PLPaulina wrote:Ja mam po córce meble Klupś. 😊
I dodatkowo mam dostawke Chicco. Ale ona to max 5 msc. I w sypialni będzie stała.
Potem bym chciała spróbować odkładać córkę do łóżeczka. Więc mąż pewnie te drewniane łóżeczko Klupś skręci i będzie w pokoju dziewczyn. I t bym chciała ten przewijak właśnie. 😊
Lewandowska to ta: https://www.znanylekarz.pl/joanna-lewandowska-3/ginekolog-lekarz-medycyny-estetycznej/szczecin
Ok, kumam. Dzięki za linka.
Wlasnie wróciliśmy od tej Grzymały, jezu, zlota kobieta! I tadam! Zrobiła nam bardzo dokładne UsG, zbadala serduszko, mimo że też mała leżała dupą do góry, to przekonała ją, żeby pokazała serduszko i na szczęście wszystko jest ok. Z rączkami też. Doktorowi wczoraj widocznie się nie chciało, bo nawet nie próbował walczyć. A najważniejsze, że również w tej nerce pani doktor co prawda dopatrzyła się poszerzenia miedniczki, ale na tyle małego, że powiedziała, że by się tego w ogóle nie czepiała. Tak że od wczoraj się zmniejszyło. Zaleciła co prawda, żeby sprawdzić to jeszcze w tym 34tc, ale raczej nie spodziewa się niczego złego i mamy się nie stresować. Ufff, ale mi ulżyło.
Nastawiła mnie też pozytywnie do porodu SN, mam tylko wynająć indywidualnie położną, ktora nauczy mnie technik rodzenia i będzie ok. Mam nadzieję, że na nią trafię przy porodzie.
No i w końcu mam zdjęcie mojej Niuni, wygląda na to, że będziemy mieć w domu permanentnego focha. 😂😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2020, 20:19
Kakarli, Frufru, Endi1990, Ajka, Korna, Takmala, lipcowka86, PLPaulina, Karolllla, Catlady, Mimi1987, Andzia86, Kira91, PattisonBM, Niki2803, Hortensja, Mysza1986, Marylove123, Jeheria, lilly., Jeffcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny