MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Endi1990 wrote:domyslam sie ale wozek nawet na necie stoi tyle samo a nam zapowiedzieli 10% znizki, to zawsze to 3 stowy w kieszeni, a musimy kupic tez fotelik dla starszaka
Endi dodatkowo możesz jeszcze coś ponegocjować
Ja często na takich targach jestem ponieważ mój mąż jest wystawcąniestety nie dziecięcych rzeczy ale sportowych. Mimo to zawsze oprócz zniżki można wynegocjować coś jeszcze 😁
Endi1990 lubi tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
Ajka wrote:Macie do polecenia jakis sklep internetowy nie za drogi... chce w końcu pozamawiac trochę pieluszko - otulaczo - kocyków...
Ja zamawiam na dobreliski.plAjka lubi tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
Mimi1987 wrote:Endi w takim razie szykuj kaskę dla wróżki zębuszki
U nas też ostatnio była 🤭🤭🤭Syn tylko prosil zeby zabek byl bez papierka bo podobno wróżki zebuszki nie dają pieniążków za zabki którym wypaść pomagajaą dentystki🤣
Mimi1987, Niki2803 lubią tę wiadomość
-
Mimi1987 wrote:Endi dodatkowo możesz jeszcze coś ponegocjować
Ja często na takich targach jestem ponieważ mój mąż jest wystawcąniestety nie dziecięcych rzeczy ale sportowych. Mimo to zawsze oprócz zniżki można wynegocjować coś jeszcze 😁
o widzisz super info, akurat jedzie moja tesciowa ona jest negocjatoren numer jeden, jak robilismy remont to kupowalismy sprzet za kilkanascie tysiecy i mezowi nawet transportu nie chcieli dac w gratisie wiec pojechslismy po nia i dostalismy bon na zakupy i garnki z gerlacha plus rabat na mikrofale:pPattisonBM, Mimi1987, Niki2803 lubią tę wiadomość
-
Endi dawaj te tesciowa na wynajem
Moja nawet przetrzymac rzeczy u siebie nie chce...Endi1990, Mimi1987 lubią tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Dziewczyny a ja tak całkiem z innej beczki :
Do tej pory w swoim życiu dwa razy miałam przedłużane rzęsy.Także nie jestem ich jakąś mega zwolenniczką ale zastanawiam się czy na czas porodu i poporodowy nie zafundować sobie takiej "przyjemności" , aby w tych chwilach zachować choć odrobinę kobiecości i czuć się bardziej komfortowo jak chwilę po porodzie spodziewam się że rodzina przyjdzie zobaczyć małą.
Jakie macie zdanie na ten temat ? Ciekawa jestem czy spotkam się z dużą falą hejtu czy może któraś z Was ma podobne odczucia względem tego tematu .Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2020, 10:42
Mimi1987, PattisonBM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa uważam, że jeśli kobiecie to potrzebne to czemu nie. 😊
Ja akurat robiłam tylko z 3x w życiu. Do gustu mi to nie przypadło. 😊
Ale ja też zwolenniczką dużego makijażu nie Jestem.
Nie maluje się za Bardzo. 😊 A juz przy dziecku jak dotyka mi twarzy to mnie to drażni. Więc ogólnie raczej tak naturalnie. 😊
Ale też mam naturalnie długie i czarne. Zamiast rzęs bym wolała kreski zrobić. 😊Bona, lipcowka86 lubią tę wiadomość
-
Bona myślę, że nie ma w tym nic złego:) koleżanka całą ciążę robiła sobie rzęsy.
Nie jest to bardzo inwazyjny zabieg, jedyne ryzyko, to klej, który może czasem dostać się do oczu. No i oczywiście leżenie plackiem 2-3 godzinydasz radę z brzuchem?
Mimi1987, Bona lubią tę wiadomość
-
Nigdy nie miałam, ale też o tym niedawno pomyślałam
pewno się nie zdecyduje, ale popieram. Za to hybrydy robię całą ciążę, właśnie się zastanawiam, czy jeszcze robić czy nie, bo do szpitala to już nie bardzo... Może ost raz przed porodem...
Bona lubi tę wiadomość
-
Musiałabym porozmawiać z kosmetyczką jak rozwiązać problem tak długiego leżenia plackiem. Cieszę się , że macie takie a nie inne zdanie , bo spotkałam się w moim otoczeniu z negatywną opinią na ten temat i zastanawiałam się czy faktycznie to tak głupi pomysł . Mąż mi mówi abym nie sugerowała się innymi i jeżeli chce i będę się z tym czuła lepiej to mam sobie je zrobić. A odnośnie paznokci to też tak jak ty Fru Fru to są moje ostatnie , które mam przed porodem .
Mimi1987, Takmala, PattisonBM, Niki2803 lubią tę wiadomość
-
Bona wrote:Dziewczyny a ja tak całkiem z innej beczki :
Do tej pory w swoim życiu dwa razy miałam przedłużane rzęsy.Także nie jestem ich jakąś mega zwolenniczką ale zastanawiam się czy na czas porodu i poporodowy nie zafundować sobie takiej "przyjemności" , aby w tych chwilach zachować choć odrobinę kobiecości i czuć się bardziej komfortowo jak chwilę po porodzie spodziewam się że rodzina przyjdzie zobaczyć małą.
Jakie macie zdanie na ten temat ? Ciekawa jestem czy spotkam się z dużą falą hejtu czy może któraś z Was ma podobne odczucia względem tego tematu .Bona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa bym miała gdzieś co myślą inni. 😊 Ty masz się czuć dobrze i to jest najważniejsze.
Nie robisz nikomu krzywdy swoimi rzęsami więc czemu my jako mamy nagle przestać myśleć o swoim szczęściu.🥴Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2020, 11:34
Bona, Takmala lubią tę wiadomość
-
Bona wrote:Musiałabym porozmawiać z kosmetyczką jak rozwiązać problem tak długiego leżenia plackiem. Cieszę się , że macie takie a nie inne zdanie , bo spotkałam się w moim otoczeniu z negatywną opinią na ten temat i zastanawiałam się czy faktycznie to tak głupi pomysł . Mąż mi mówi abym nie sugerowała się innymi i jeżeli chce i będę się z tym czuła lepiej to mam sobie je zrobić. A odnośnie paznokci to też tak jak ty Fru Fru to są moje ostatnie , które mam przed porodem .
No i brawo dla męża. Pamiętaj jesteś cały czas kobieta w chwili porodu też nie zmieniasz statusu
Jak ma Tobie być dobrze to czemu by nie.
Ja miałam kilka razy ale kurczę miałam uczulenie od kleju.
Po pierwszym porodzie który trwał 16 h. Od razu wskoczylam pod prysznic wyprostowalam włosy i zrobiłam lekki makijaż. Od razu jakoś tak mi lepiej było
Od hybryd mam odwyk moje paznokcie mi teraz za to dziękują.Bona, PattisonBM, Niki2803 lubią tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
Ja nie jestem fanką bo kocham naturalne twarze ale jak kobieta się czuje w nich dobrze to popieram całkowicie. Nie słuchaj innych , sama mam teraz gorsze samopoczucie pomimo tego, że naprawdę dobrze wyglądam w tej ciąży to jakoś mam momenty, że już mam dosyć tych ograniczeń ruchowych, czuje się mniej kobieco itp. Jak zrobię sobie lekki makijaż to od razu mi lepiej
Bona lubi tę wiadomość
-
Ja też nie widzę w tymm nic złego, a ewenualni na przeciwnicy to chyba orędownicy poglądu, że kobieta to inkubator do robienia dzieci, więc na drzewo z nimi
Tylko nie daj sobie zrobić takiej czarnej plachty na powiece. Ja kiedyś zawsze robiłam rzęsy przed urlopami, bo było mi z tym bardzo wygodnie i te 10 lat temu robiono to bardzo subtelnie i naturalnie, a dzisiaj jak czasami patrzę, co laski mają na oczach to aż z kilometra razi. Bardzo nienaturalnie to wygląda, moim zdaniem, a tuż po porodzie efekt może być gorszy niż bez makijażu.Bona, Jeheria lubią tę wiadomość
-
Bona tez sie nad tym zastanawiam...
Powiem,ze takie 1:2 jest naturalnym efektem...zastanawiam sie tylko kiedy zrobic sobie zeby jakos wygladalo.
A jak rzesy nasze wypadaja to nawet na sciaganie nie trzeba chodzic...a nie wyglada to zle...Bona lubi tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
nick nieaktualnyDziewczyny, rozważcie w takim razie laminacji rzęs, ja miałam dwa razy i byłam zachwycona. Rzęsy wyglądają poprostu jak umalowane, nie trzeba tego ściągać a przy okazji jest to zabieg odżywczy
ja hybrydę robię, u stop do porodu tez na pewno będę mieć, właśnie rozważam kiedy iść
a u rak prawdopodobnie zrobię hybrydę ale sama bazę bezbarwna, mam słabe paznokcie i nie wyobrażam sobie być bez.
lilly. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dzisiaj patrzę na majtki w toalecie a tam taka duża plama! Powiedzmy na 5-6 cm długości, oczywiście już w głowie myśl ze to wody, uspokoiłam się, pewnie śluzu więcej, ale już się zaczyna troche ciekawsze oczekiwanie
ostatni termin z usg to 20 kwietnia, chociaż podobno mam się pierwszego trzymać czyli 29 kwietnia, a to już tak blisko 🥰
PattisonBM, Jeheria lubią tę wiadomość