MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Szatanka...ja jestem zakupoholiczkoalegrowiczka
Na allegro kupilam...
Kilka ciuszkow moze starczy...
Chcialabym zeby juz cieplej troche bylo...
I chce juz paczke z apteki...🤣🤣🤪Niki2803 lubi tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Ja ost robię wypady do lumpa 😋 i się obkupuję w sukienki i bluzki, najczęściej kopertowe lub rozpinane, żeby mieć wygodę do karmienia w okresie letnio wiosennym.
Miłego dnia kobiet dziewczyny 🌹PattisonBM, lilly., Carla, Jeheria lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
Jestem nadal na patologii wiec spotykam różne przypadki i mogę się wypowiedzieć bo na sali mam 2 dziewczyny z odchodzącymi wodami. Jedna 30 tc odeszły jej całkiem (zostało 5 AFI), druga 31 tc i ciagle jej się sączą, ale raz na jakiś czas ulewa się więcej. Sama z reszta miałam takie wrażenie kilka dni temu ze coś mi się sączy, ale sprawdzili mi właśnie papierkami wskaźnikowymi do pH i okazało to nie to (mocz ma pH ok 6, a wody wyższe) Zarówno jedna jak i druga moja towarzyszka miały mocne ulewanie i wiedziały, że to nie siusiu, ale dla pewności sprawdziły właśnie tymi wkładkami, w szpitalu potwierdzili paskami no i leżymy.
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia Kobiet, ubierzcie się pięknie i umalujcie żeby czuć się jak najbardziej kobieco bo ja mogłam sobie tylko ubrać piżamkę w kwiatki, a makijaż nie ma sensu bo i tak musze leżeć plackiem i wycieram wszystko w poduszkę🤷♀️
Pięknego dnia
-
Pati, też tak się obkupilam z miesiąc temu na allegro, ale większość jednak oddalam. Zostawilam sobie kilka takich fajnych bluzek z zamkami na cyckach, potem trzeba będzie jeszcze cos dokupić, jak brzuch spadnie.
A jeszcze mi się przypomniało, ze czytałam gdzieś, że nie do zdarcia są ciuszki firmy next. Ja sobie kupiłam kilka slicznych śpiochów na zalando.
Milego dnia kobitki!PattisonBM lubi tę wiadomość
-
Szatanka mam nadzieję ze beda w miare dobre...
Ostatnio wygralam licytacje na sukienke taka wieczorowo-wyjsciowa maxi rozmiar 34...zeby miec na chrzest malej,ktory tak w okolicy pazdziernika moze...i uwaga ta kiecka typ empire jest ok na mnie tez terazPatrycja
29.06.2019 🤵👰 -
My na dzień kobiet pojechaliśmy w plener pstryknąć fotki, piękne słońce, ale potem mega wiatrrrrr...☺️ Trochę się dotleniłam, pospacerowałam...
Teraz odpoczywam i czekam na obiad.PattisonBM, Kira91, lilly. lubią tę wiadomość
-
Glupie pytanie moze,ale....
Jaki wymiar tetr macie?
Teraz upralam i nie do konca jestem happy chyba maja 30x70...jest taka waska a dlugaPatrycja
29.06.2019 🤵👰 -
mwm wrote:Cuda chodzą po ludziach, a tu każda z nas doświadcza właśnie swojego 🥰 Oboje z mężem stwierdziliśmy, ze widząc na usg bijące serduszko zapomina się o zastrzykach, bólu, operacjach i człowiek zatraca się w tej miłości
Co do tej kołderki to sama mam dylemat, dużo ludzi uważa ze noworodka nie można przykrywać żeby się nie dusił.. ja póki co mam dwa rożki, kocyki i chyba rezygnuje tez z otulaczy i kokonów.. ale pewna nie jestem..
MWM aż się popłakałam jak czytałam Twój pierwszy wpis.
Tak jak pisałaś z biegiem czasu i rosnącym brzuchem zapomniałam co przeszliśmy żeby zostać rodzicami ale to gdzieś głęboko jeszcze siedzi we mnie. Tak jak piszecie lata walki i to co przeżywa się przy niepłodności bardzo mocno wpływa na związek i albo go wzmocni i uczyni silniejszym albo spowoduje jego rozpad. Bardzo się cieszę, że w końcu jesteśmy na etapie, że nasze dzieci są już "bezpieczne"
Ja kupiłam dwa kocyki i dwa otulacze flanelowe od mg, po praniu nic im się nie stało ciągle trzymają kształt i kolor. Nad kokonem się zastanawiałam ale zrezygnowałam bo u Nas Anetk będzie w wózku w domu, sofa i podłoga jest w zasięgu naszych psiaków więc wole nie ryzykować zalizaniamwm lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PattisonBM, Jeheria, Kira91, Takmala, mwm, Korna, Cer, Niki2803, Ajka lubią tę wiadomość
-
Fru jaki piekny brzus!!
No zobaczymy jak bedzie po prasowaniu tych tetr i flanel...Frufru lubi tę wiadomość
Patrycja
29.06.2019 🤵👰 -
Wszystkiego dobrego z okazji Dnia Kobiet dziewczyny:) Mam nadzieję, że niedziela była udana!
No właśnie, właśnie, ja tu wielkie łowy dla malucha dotąd robiłam,a czas też kupić parę ciuchów dla siebie,bo nie będzie w czym chodzićPattisonBM lubi tę wiadomość
34 lata, starania od 2014
Wojtek - 02.05.2020 -
a ja siedze już chyba trzecia godzinę nad tymi kocami i kompletami do wózka... juz jestem zdecydowana pakuje do koszyka a tu nagle przebłysk a nieeee, a inny kolor a inny deseń- dramat- jakby to miało póżniej znaczenie :]
PattisonBM lubi tę wiadomość
-
Endi ja zamowilam wzor A i B flanel,bo pasowaly do wozkowego i lozkowego wtstroju...a dostalam kolor C i D jakie bylo moje wkurzenie...dwa razy liczylam do 10,zeby sama siebie przekonac ze to nie ma znaczenia...Patrycja
29.06.2019 🤵👰 -
PattisonBM wrote:Endi ja zamowilam wzor A i B flanel,bo pasowaly do wozkowego i lozkowego wtstroju...a dostalam kolor C i D jakie bylo moje wkurzenie...dwa razy liczylam do 10,zeby sama siebie przekonac ze to nie ma znaczenia...