MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no własnie mamy kiepski czas na kupowanie wyprawki aptecznej, ponoć na początek wystarczy zwykły elektroniczny termomentr, dotylowy można też pozyczyć od kogoś kto już nie ma malutkich dzieci, bo ceny teraz faktycznie kosmiczne
a propo aptek internetorych korzystniej w gemini/ mellisie? widze że niektóre produkty i tak zamówię tylko na doz.pl... -
Cer mi też moja fizjoterapeutka poleciała piłkę, zwłaszcza na moją rwę kulszową. Piłkę kupiłam, kilka razy siedziałam i tak kulam z kąta w kąt.. Chyba czas ją przeprosić
i to racja, że jak się dłużej siedzi, to pachwiny bolą bardziej i ciężko znowu wystartować.
Co do aptecznych rzeczy, to muszę kupić coś dla siebie do pielęgnacji po porodzie i krem na co dzień i na odparzenia dla maluszka. Resztę mam. No, może jakaś paczka mm na wszelki wypadek. A co macie na odparzenia?Cer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylilly. wrote:A mam pytanko odnośnie kropli Bio Gaia - w jakim celu się podaje?
Ten szczep bakterii zawiera np mleko nan optiprolilly. lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny taka sugestia dla tych co biorą Acard - znalazł się on koronowirusowej liście leków które są na wyczerpaniu i byłam w dwóch aptekach i nie było. Wyblagalam panią ze ja nie potrzebuje tego na zapas tylko do utrzymania ciąży i sprzedała mi jedno opakowanie spod lady. Zastrzyki są bezpieczne. Pisze tylko dlatego ze nie miałam zapasu i u mnie patowa sytuacja, może u Was jest inaczej ale w razie czego kupcie 🙏🏻
Frufru, Drzemka lubią tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
nick nieaktualny
-
lilly. wrote:Dziewczyny taka sugestia dla tych co biorą Acard - znalazł się on koronowirusowej liście leków które są na wyczerpaniu i byłam w dwóch aptekach i nie było. Wyblagalam panią ze ja nie potrzebuje tego na zapas tylko do utrzymania ciąży i sprzedała mi jedno opakowanie spod lady. Zastrzyki są bezpieczne. Pisze tylko dlatego ze nie miałam zapasu i u mnie patowa sytuacja, może u Was jest inaczej ale w razie czego kupcie 🙏🏻
-
Mam pytanie do dziewczyn, które przerobiły już temat niemowlak+kot. Trochę takie przyszłościowe pytanie,ale właśnie jesteśmy na etapie projektowania wyglądu nowego mieszkanka i się zaczynamy zastanawiać....gdzie ustawiłyście kuwetę, by przemieszczający się już berbeć nie mógł się do niej dobrać?
Tak myślimy i myślimy, no i chyba jak będzie po prostu na podłodze stała, a łazienka będzie otwarta, to mały pierwsze co zrobi przy chwili nieuwagi, będzie sobie gmerał w "piaskownicy"
Wychodzimy z założenia, że skoro i tak sprowadzamy się do nowego miejsca, to lepiej od razu ustawić kuwetę tak, jak będzie docelowo bezpieczniej, a nie potem zmienić lokalizację i znosić humory kota, który już się przyzwyczaił do poprzedniego miejsca.No to jak?- na jakimś podwyższeniu,a może takie kuwety zamykane (czy jednak nie mam co marzyć, że maluch tam łapki nie włoży i tak?). A może zrobić w drzwiach od łazienki takie przejście dla kota (jak na filmach?
)
34 lata, starania od 2014
Wojtek - 02.05.2020 -
Cer wrote:Mam pytanie do dziewczyn, które przerobiły już temat niemowlak+kot. Trochę takie przyszłościowe pytanie,ale właśnie jesteśmy na etapie projektowania wyglądu nowego mieszkanka i się zaczynamy zastanawiać....gdzie ustawiłyście kuwetę, by przemieszczający się już berbeć nie mógł się do niej dobrać?
Tak myślimy i myślimy, no i chyba jak będzie po prostu na podłodze stała, a łazienka będzie otwarta, to mały pierwsze co zrobi przy chwili nieuwagi, będzie sobie gmerał w "piaskownicy"
Wychodzimy z założenia, że skoro i tak sprowadzamy się do nowego miejsca, to lepiej od razu ustawić kuwetę tak, jak będzie docelowo bezpieczniej, a nie potem zmienić lokalizację i znosić humory kota, który już się przyzwyczaił do poprzedniego miejsca.No to jak?- na jakimś podwyższeniu,a może takie kuwety zamykane (czy jednak nie mam co marzyć, że maluch tam łapki nie włoży i tak?). A może zrobić w drzwiach od łazienki takie przejście dla kota (jak na filmach?
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2020, 14:29
Cer lubi tę wiadomość
-
Właśnie zrobiłam zamówienie do rosmana, wzięłam ostatnie po dwie paczki pampersów dla Adasia i dla Małej już przy okazji. Zgarnęłam ostatni papier toaletowy hahhaa no jakaś paranoja po prostu się zrobiła w sklepach
-
Mysza1986 wrote:ja już własnie odstawiłam dziś acard75 bo zaczęłam 32tc (lekarz już kazał), jeśli ktos potrzebuje to mam cały blister który mi został
To ja mam brać do 36 tyg. I Ja łykam 15020.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
lilly. wrote:Dziewczyny taka sugestia dla tych co biorą Acard - znalazł się on koronowirusowej liście leków które są na wyczerpaniu i byłam w dwóch aptekach i nie było. Wyblagalam panią ze ja nie potrzebuje tego na zapas tylko do utrzymania ciąży i sprzedała mi jedno opakowanie spod lady. Zastrzyki są bezpieczne. Pisze tylko dlatego ze nie miałam zapasu i u mnie patowa sytuacja, może u Was jest inaczej ale w razie czego kupcie 🙏🏻
-
Sayuri, powiem Ci, że jednak mi przeszło po zdjęciu tych tejpów, tzn. dalej pobolewa, ale mniej niż z nimi.
To do kiedy w końcu bierze się ten acardJa sobie tak wycyrklowałam, że wystarczy mi go do 34tc, bo myślałam, że do tego momentu będę brać.
Z tymi termometrami to lipa, już tydzień temu jak zamawiałam swój koszyk na Gemini zabrakło. Teraz nie ma już praktycznie nigdzie