MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez zakupow nie odkazam, nie chodze w maseczce (jak 30 min czekalam w niej na badanie myslalam ze sie udusze...) tylko rece czesto woda z mydlem po zakupach myjemy zelem antybakteryjnym...
A moze sprobowac masaz zelem na bazie wody np mukovagin? Ja chce zaczac od 35 tc tzn od pelnego 34tc...
Wynalazlam takie cus...
https://www.youtube.com/playlist?list=PLJe0kYKMOaU4n5IglT8ErUIfaGzCQiZriNiki2803 lubi tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Jeheria wrote:Wam też ręka drętwieje podczas spania?
Ta na którym boku leżycie. 2 dzień to mam, aż bolą palce
Niedoczynność tarczycy od 2014r.
Pierwsza ciąża-listopad 2018 - puste jajo
3cs
16.09.19 - pozytywny test:)
Maksymilian 👶 28.05.2020
Pozytywny test II 13.01.2023
[/
-
nick nieaktualny
-
Coś tam próbowałam sama, ale wtedy od tyłu mi łatwiej sięgnąć... 🤦♀️ A tak to proszę chłopa, ale co 2 dzień.
Też mi drętwieje ręka na której leżę, muszę się przekręcać w nocy. A to dopiero sprawia mi kłopot, bo czuję jakby mi się kości w miednicy przesuwały... -
Jeheria, normalne drętwieją ręce, nogi a im ciąża bardziej zaawansowana tym większy nacisk na nerwy
Też bym chciała robić ten masaż krocza, oglądałam filmiki na yt jak to robić , nie wygląda to zachęcająco i nie mogę się przemóc... 🙈
A co do odkażania zakupów, może to i dobry sposób, choć ja nie odkazam, Mąż non stop odkaża ręce w pracy, klamki od wszystkiego, auto to aż śmierdzi spirytusem 😂 Wczoraj u lekarza odkazilam ręce potem przed wejściem spowrotem do auta...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2020, 08:55
-
szatanka wrote:Nie zrozumiałam opisu, ale sobie poszukam
A musi być migdałowy, czy może być arganowy, bo taki mam, albo witamina E (coś tak słyszałam)?
Może być arganowy, jojoba. Tu w bellybestfriend tez jest opis w kalendarzu jak robić któregoś dnia.szatanka lubi tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Mam pytanie jeszcze do Was odnośnie stanika - jak dobrać ten do szpitala czy zaraz po ciąży?
Kupiłam miękkie bawełniane i teraz jeśli chodzi o rozmiar - przed ciąża miałam 70B, teraz nosze 75C, a na po ciąży w internetach kazali kupić większa miseczkę a nieco mniejszy obwód i wzięłam 70D.
Teraz jak je mierze są za ciasne po żebrami ale dopne się. Będą ok?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2020, 09:06
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
https://www.mjakmama24.pl/aktualnosci/co-zrobic-gdy-odwolaja-ci-badanie-z-powodu-epidemii-koronawirusa-aa-jRYw-iuqA-ZZ1y.html?utm_source=eloqua&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter_mjakmama
lilly. lubi tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
lilly. wrote:Mam pytanie jeszcze do Was odnośnie stanika - jak dobrać ten do szpitala czy zaraz po ciąży?
Kupiłam miękkie bawełniane i teraz jeśli chodzi o rozmiar - przed ciąża miałam 70B, teraz nosze 75C, a na po ciąży w internetach kazali kupić większa miseczkę a nieco mniejszy obwód i wzięłam 70D.
Teraz jak je mierze są za ciasne po żebrami ale dopne się. Będą ok?
Mam ten sam problem. Kupiłam tylko bawełniane miękkie, w ogóle mi cycki nie urosły, a z natury mam małe B/C i tyko obwód pod biustem się poszerzył. Nie mogę sobie wyobrazić, że urosną jakoś mega więc wstrzymałam się z zakupem kolejnego. Dwa dni temu kupiłam na obwód 80 i w końcu idealnie bo tak to mnie też cisnął inny co kupiłam. -
nick nieaktualnylilly. wrote:Mam pytanie jeszcze do Was odnośnie stanika - jak dobrać ten do szpitala czy zaraz po ciąży?
Teraz jak je mierze są za ciasne po żebrami ale dopne się. Będą ok?
Mnie jakoś nie szczególnie mocno piersi nie rosły. Też najbardziej obwód.
Do szpitala brak stanika najlepszy. Po domu miałam miękkie h&m. Są dobre na nawał bo wtedy piersi się zmieniają.
A normalnie u brafiterki dobrałam. Ja mam duże piersi i sieciowki nie oferują takiej ilości materiału. 🤣🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2020, 09:48
-
Byłam dziś w Medicoverze na pobraniu krwi, muszę przyznać, że pełen profesjonalizm. Przy wejściu stoi pani (w kombinezonie, maseczce, rękawiczkach) która bada temperaturę i kieruje do dezynfekcji rąk. Do wejścia ludzie wpuszczani są pojedyńczo, jak do apteki. Personel w maskach. Prawie wszyscy pacjenci też przyszli w maskach. Czułam się tam dosyć bezpiecznie, fajnie, że stosujemy się do zaleceń.
szatanka lubi tę wiadomość
34 lata, starania od 2014
Wojtek - 02.05.2020 -
Super ten masaż na mamazone, spróbowałam, na początku trochę boli ale potem spoko. Będę ćwiczyć mimo że jest duża szansa na cc ale może akurat się uda naturalnie.
Mi to drętwieją jakby dwa ostatnie palce i to końcówki, aż bolą że się budzę. Czytam że to zespół cieśni nadgarstka i w ciąży to normalne. Aby tego uniknąć nadgarstek musi być w pozycji wyprostowanej. Spróbujemy...
-
nick nieaktualny
-
No to ja mam też odwołaną wizytę która miała być 1.04. Mój lekarz na kwarantannie:(
Aż się zapytałam kiedy miał styczność z kimś kto miał koronawirusa. To mnie poinformowano, że w tamtym tygodniu...
Ja ostatnią wizytę miałam 11.03 ale od tego czasu jak nie zatoki to ból gardła to kaszel:(
Załamana jestem 😪😪😪😪20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
Zapomniałam, że chciałam jeszcze dorzucić foteczkę, jeszcze tu swojego brzuszka na forum nie prezentowałam, czas najwyższy:P
https://zapodaj.net/646911280d64a.jpg.html
Fajny ten filik o masażu, obejrzałam sobie też inne z tej serii. Spróbuję wykonać niedługo, w sumie według tego co mówili, to już dobry czas.
Karolllla, Jeheria, Niki2803, Takmala lubią tę wiadomość
34 lata, starania od 2014
Wojtek - 02.05.2020 -
sayuri wrote:Ja szyję maseczki dla toruńskiego szpitala. Jak chcesz to napisz mi swoje namiary na priv, to wyśle Ci jedną.
A mogłabyś napisać z czego je szyjesz i ogólnie jak - moja mam musi iść do lekarza za kilka dni i nie chcę by wychodziła bez maseczki... mama ma maszynę w domu i rózne dziwne materiały, więc może sobie uszyje.2020
2023 -
Moja koleżanka poleca ten masaż urodziła synka ponad 4kg i nic nie porozrywało aż jej ginekolog była pod wrażeniem. Współpracowała bardzo z położną ale sądzi, że ten masaż mógł mieć też bardzo duży wpływ na efekt końcowy.
Jeheria, PattisonBM lubią tę wiadomość
-
Cer mały brzuchol ☺️
Ajka zobacz filmik z ddtvn lekarz fajnie pokazywał jak uszyć i użyć do tego filtra z worka do odkurzacza. Może Ci ułatwić.
Mimi współczuje! U nas to był hit my wróciliśmy w lutym chorzy mega z Norwegii a mój lekarz wrócił z Włoch z nart 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Także sobie pogadaliśmy na wizycie, a teraz to pewnie byśmy byli wszyscy w izolatkach 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2020, 11:02