MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ove wrote:Dzień dobry!
Melduję się po wizycie! Niestety na razie bez konkretów - na razie mamy pęcherzyk, na szczęście zlokalizowany daleko od blizny po cc. Za 2 tyg kontrola i już musi być serduszko. Trochę się martwię, czy ono się pojawi, ale staram się być dobrej myśli
Tez idę w podobnym terminie bo 5tc+5d i pewnie zarodek jeszcze się nie pokaże... Alek taki był wolni termin na wizytę...
a u ciebie był już tez pęcherzyk żółtkowy w pęcherzyku ciążowym?
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
mwm wrote:Mam jakieś wyrzuty ze zostaje w domu, ale chyba maluch ważniejszy. Bona jak u Ciebie?
Macie do polecenia jakieś fajne książki albo strony o ciąży? Z aplikacji korzystacie?
Dobre książki o dzieciach są za darmo na docer.pl „jezyk niemowląt” „w Paryżu dzieci nie grymaszą” jest tez pare pozycji Jaspera JuulaFrufru lubi tę wiadomość
2016 ivf2016 ivf
synek 2 lata 2019 styczeń poronienie
Wrzesień 2019 Beta 7dpt 27, 9dpt 188, 12dpt 687 -
NewYork wrote:Za to ja mam chec na pizze z podwójnym serem i do tego tzatziki i najlepiej mohito bezalkoholu
haha ale wymyslilam 🤔🤔🤣🤣🤣
A ja tu na szpitalnym wikcie przełykam ohydnie mdły szpinak -
Miałam rano ekg i badanie glukozy.dopiero raz dziś zmierzyli ciśnienie... nic nie wiem na razie, bardzo bym chciała jutro wyjść... Jeszcze mam mieć holter ale chyba tak do domu. Oby!
Liczyłam na jakieś usg żeby maleństwo zobaczyć ale na razie nic -
Gratulacje! Maluszek wyglada pięknie
New York ale mi smaka z ta pizza nadrobiłaś.. 🙈😂Jeheria, NewYork lubią tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Hej dziewczyny... I ja byłam wczoraj na usg i się teraz strasznie boję...wg om powinnam być wczoraj 6 tydzień 6 dzien A na usg tylko pecherzyk ciazowy 7 mm. Mam dlugie cykle i Pani doktor mówi żeby przyjść za tydzień I powinno już być coś widać,że może ciaza jest młodsza. Tak się boję... czy jest ktoś kto w 6-7 tyg. Miał tylko pecherzyk? Myślę że ciaza może być młodsza może nawet o jakiś tydzień wtedy to byłby 5 tydzień i 6 dzien Ale taki mały pecherzyk... 7 mm.. boję się. Dzięki za każdy odzew.Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
08.2020 - poronienie zatrzymane
2-3 cs - ciąża biochemiczna
01.2021 -
Hej dziewczyny
Beta z 28dc 136,2.
Mam nadzieje, ze już z wami zostanę!
sayuri, lilly., Endi1990, Takmala, locus, JAGODA, Marylove, Mysza1986, Jeheria, Natikka123 lubią tę wiadomość
-
Po obchodzie... Niby mam sobie robić zastrzyki z heparyny?? Chyba jutro wyjdę...
-
Melduję że u mnie wszystko ok, plamienie jednorazowe i niegroźne, maluch rośnie jak na drożdżach, serducho bije jak dzwoń, nie martwić się odpoczywać i brać leki. Termin na 6 maja
Ajka, lilly., Jeheria, NewYork, Marylove, locus, Endi1990, Natikka123, Magda814 lubią tę wiadomość
-
Hej😊 tez chciałabym do Was dołączyć. To moja druga ciąża, pierwsza niestety poroniłam w czerwcu. Wiec teraz trochę żyje w strachu. Pierwsze usg mam mieć w poniedziałek 23.09. Ale mam pytanie, bo z tym się wczesniej nie spotkałam. Czy któraś z Was miała tak ze złoty pierścionek zaczal brudzić palec? Nie wiem o co chodzi...
Mysza1986 lubi tę wiadomość
Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020 -
locus wrote:Omg! To mój ukochany zestaw z okazji pms ♥️♥️♥️ myślałam, że tylko ja mam takie powalone smaki 😂
Hahaha! Na mnie czesto ktoś podejrzanie patrzył bo takie zestawy właśnie lubiłam :p kiedyś jeszcze sałatka buraczana lisnera i kanapki z drzemem truskawkowym.
Dzis mam takie zachcianki ze szok.. jadłabym lody, frytki, buraczki z dżemem, pizzę, a jak cokolwiek zjem mi niedobrze3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
NewYork wrote:A my w sobote z mezem na wesele idziemy,obym tam nie zasnela bo dopadl mnie etap spie na stojaco 😋☺ w dodatku mialam problem kupic sukienke bo mialam wrazenie ze we wszytakim wyglądam jak w worku po ziemniakach suma sumarum cos tam kupilam . 3majcie kcuki zeby mnie nie zemdlilo od tych wszystkich pysznych ciast i tortow mniam😻😻😻😻
ja to tak samo mega senność!!!
NewYork lubi tę wiadomość
-
AsiaKK wrote:Hej dziewczyny... I ja byłam wczoraj na usg i się teraz strasznie boję...wg om powinnam być wczoraj 6 tydzień 6 dzien A na usg tylko pecherzyk ciazowy 7 mm. Mam dlugie cykle i Pani doktor mówi żeby przyjść za tydzień I powinno już być coś widać,że może ciaza jest młodsza. Tak się boję... czy jest ktoś kto w 6-7 tyg. Miał tylko pecherzyk? Myślę że ciaza może być młodsza może nawet o jakiś tydzień wtedy to byłby 5 tydzień i 6 dzien Ale taki mały pecherzyk... 7 mm.. boję się. Dzięki za każdy odzew.
AsiaKK lubi tę wiadomość
-
A myślałam że tylko mnie ciągnie do fast foodow i wstyd mi się było do tego przyznać
rzeczywiście w ciąży smaki szaleją. Np ukochana zupa ogórkowa wczoraj była jakaś kwaśna.. nie dojadłam. A dziś dalej ogórki ze słoika wyjadam. Wczoraj lody z frytkami, dzis się wzdrygam na samą myśl o lodach. I tak w kółko.