MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
PLPaulina wrote:A nie mogą objął cię roczny macierzyński ?
Hmm. Dobrze że miałaś z kim zostawić syna bo jednak większość babć to jeszcze przez wiele lat zawodowo aktywne babki. -
Dziewczyny, siedze z nudow nad tymi szumisiami...z synem nie mialam- szumialam analogowo:p Kupujecie czy nie?
Zaczynam juz po prostu wymyslac czego mi brakuje i realizuje glupie zachcianki ktorych nie mialam z mlodym :p
PattisonBM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEndi1990 wrote:bylam zaraz po studiach i nie mialam zatrudnienia wiec kiedy dostalam propozycje pracy w budzetowce obok domu a z tylu glowy mialam drugi kierunek studiow do ukonczenia i pozniej 3 lata aplikacji to nawet sie nie zastanawialam, tylko skorzystalam z wolnego miejsca:)
Mnie to na myśl o płatności za żłobek/przedszkole - i mój powrót do pracy tylko po to by na to zarobić to tak smutno się robi. -
co do oświadczenia mozna w czasie ciazy, zabieramy paszporty lub dowody i karte ciazy badz zaswiadczenie lekarskie. Ojciec sklada przez urzednikiem oswiadczenie ze dziecko jest jego, matka potwierdza. Kezeli jestescie oboje to oswiadczenie dochodzi do skutku z chwila zlozenia oswiadczenia woli.
jezeli jest tylko ojciec matka ma trzy misiace na potwierdzenie oswiadczenia.
nie wiem jak i was u mnie irzad jest zamkniety ale sprawy zalatwia sie internetowo z tym ze do czynnosci ktore wymagaja osobistego stawiennictwa i zlozenia oswiadczenia woli wykonuje sie telefon umawia na godzine z urzednikiem i zachowujac srodki ostroznosci wchodzi i zalatwia.
Warta wiec zatelefonowac, byc moze rowniez jest taka opcja. -
Endi1990 wrote:Dziewczyny, siedze z nudow nad tymi szumisiami...z synem nie mialam- szumialam analogowo:p Kupujecie czy nie?
Zaczynam juz po prostu wymyslac czego mi brakuje i realizuje glupie zachcianki ktorych nie mialam z mlodym :p
Kupiłam przy kolkach u syna. Używam do tej pory. Do dzisiaj zasypia przy szumisia, a w dzien przy okapie 🙈 tylko to na niego działało a teraz Tylko kocyk plus szum i nie ma problemu z usnieciem.. A naprawdę miałam katorgę z usypianiem.... Także ja POLECAM!i nie wyobrażam sobie życia bez naszego
Szumka. Super jest z cry sensorem. Zastanawiam się czy dla Małej kupować też żeby wojny nie było 🙈😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2020, 21:58
Endi1990, Jeffcia lubią tę wiadomość
-
Kira91 wrote:Kupiłam przy kolkach u syna. Używam do tej pory. Do dzisiaj zasypia przy szumisia, a w dzien przy okapie 🙈 tylko to na niego działało a teraz Tylko kocyk plus szum i nie ma problemu z usnieciem.. A naprawdę miałam katorgę z usypianiem.... Także ja POLECAM!
i nie wyobrażam sobie życia bez naszego
Szumka. Super jest z cry sensorem. Zastanawiam się czy dla Małej kupować też żeby wojny nie było 🙈😀
Teraz jest edycja folkowa i juz mam wsadzoną w kocyk miske zosie a jestes kolejna osoba ktora poleca, chyba sie zdecyduje jutro. -
Takmala wrote:Ja dzisiaj zrobiłam taki mega krótko masaz krocza ale ten na zewnątrz bo są dwa rodzaje. I nic A nic nie bolało nawet nie czułam dyskomfortu ciekawe jak to będzie z tym wewnętrznym ale z tym jeszcze chwilkę zaczekam. Cały czas myślę o aniballu i chyba zamówię...
Takmala, lilly. lubią tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy od 2014r.
Pierwsza ciąża-listopad 2018 - puste jajo
3cs
16.09.19 - pozytywny test:)
Maksymilian 👶 28.05.2020
Pozytywny test II 13.01.2023
[/
-
nick nieaktualny
-
Ja zamowilam Sophie szumisia z apka
jako prezent od babci-tesciowej...
Poleca kolezanka,ktora z synem misla problem spania...Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
PLPaulina wrote:A coś się zmieniło odnośnie dźwięku szumisia ? Nadal wszystkie to odkurzacze ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2020, 22:25
PLPaulina lubi tę wiadomość
-
Opinie sa rozne,ale wole miec apke i sterowac telefonem niz wyszarpywac ew miska spod Lili...choc kolezanka mowi ze nie jest to niezbedne...Patrycja
29.06.2019 🤵👰 -
nick nieaktualny
-
Endi nawet nie wiedzialam,ze na www jest pokazane jak szumi...
Ok ja zamawialam ze smyka 250 szumis duzy z apka a za 199 szumis bez apki,ale z kocykiem i apaszka...wiec jak nie potrzeba Ci apki polecam...
Kupilam sobie jakas tania sportowa torbe,moze sie bede przepakowywac,bo wyszly mi 2 torby+siatka...strasznie duzo miejsca te rzeczy zajmuja...
https://images.app.goo.gl/goYuP9UF9BRyE1Gd9
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2020, 06:13
Patrycja
29.06.2019 🤵👰 -
PattisonBM, Cer, Frufru, Kira91, Karolllla, szatanka, PLPaulina, Endi1990, Andzia86, lilly., Jeffcia, Jeheria lubią tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
Mimi1987, Jeffcia lubią tę wiadomość
Patrycja
29.06.2019 🤵👰