MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimi piękny! I powodzenia 🙈 Miałam teraz szczeniaka dla mojego brata przez 3 tygodnie i myślałam, że oszaleje z tym brzuchem bieganie, sikanie, gryzienie ale ja miałam rottweilera małego 🤪 plus mój dorosły więc było wesoło!
Mimi1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Endi1990 wrote:Dziewczyny, siedze z nudow nad tymi szumisiami...z synem nie mialam- szumialam analogowo:p Kupujecie czy nie?
Zaczynam juz po prostu wymyslac czego mi brakuje i realizuje glupie zachcianki ktorych nie mialam z mlodym :p
Aragorn lubi tę wiadomość
-
Karolllla wrote:Mimi piękny! I powodzenia 🙈 Miałam teraz szczeniaka dla mojego brata przez 3 tygodnie i myślałam, że oszaleje z tym brzuchem bieganie, sikanie, gryzienie ale ja miałam rottweilera małego 🤪 plus mój dorosły więc było wesoło!
No ten już nauczony czystości i nawet jakiś grzecznynie wiem czy pasuje do naszej rodziny no bo za grzeczny 🤣🤣🤣🤣
A to prezent od dzidziusia dla syna 🙉🙊🙈🙈 takie małe przekupstwo;)
Od zawsze chciał zwierzątko.
2 lata temu nam pocisnął, że ma przekichane bo nie ma ani siostry ani brata i jeszcze psa mu niechcemy kupić 🤣🤣🤣🤣
Jak będę bliżej załamania nerwowego z.moimi facetami. To będę.miała wymówkę żeby zabrać pieska na długi spacerrrrrrr😁😁😁😁😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2020, 09:33
lilly., Niki2803, PattisonBM lubią tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
Karolllla wrote:Hahahahahah no to będzie super ferajna
A co do spokojności daj mu ze dwa dni jeśli dopiero przyjechał, rozkręci się
Ha ha dzięki
No Ja na razie mam tego małego Szumisia.
Zobaczymy jak się sprawdzi to kupię tego dużego.
Na razie zaciskamy pasa bo nie wiadomo co będzie dalej przez to korona💩 lepiej zbierać kasęPLPaulina lubi tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
Czy Wy dziewczyny ostatnio jesteście takimi ciapami jak ja ... ciagle mi coś z rąk wypada. Jak się ogarniam w łazience to chyba z 5 rzeczy mi spadło, aż stwierdziłam, że będę hurtowo podnosić bo nie mam nie mam siły się 8 razy schylać w ciągu 15 minut 😉
Frufru lubi tę wiadomość
Carla -
Mimi1987 wrote:No ten już nauczony czystości i nawet jakiś grzeczny
nie wiem czy pasuje do naszej rodziny no bo za grzeczny 🤣🤣🤣🤣
A to prezent od dzidziusia dla syna 🙉🙊🙈🙈 takie małe przekupstwo;)
Od zawsze chciał zwierzątko.
2 lata temu nam pocisnął, że ma przekichane bo nie ma ani siostry ani brata i jeszcze psa mu niechcemy kupić 🤣🤣🤣🤣
Jak będę bliżej załamania nerwowego z.moimi facetami. To będę.miała wymówkę żeby zabrać pieska na długi spacerrrrrrr😁😁😁😁😁
Nasz synek dostał na trzecie urodziny Buldoga angielskiego- tej miłości nikt nie pojmie tylko dziecko i pies
Czasami mam ich ochote powiesić bo jeden większy brudas od drugiego, w dodatku troche nas kosztuje jego utrzymanie... ale przyznam że jest weselej
Mimi1987, Kira91 lubią tę wiadomość
-
Carla wrote:Czy Wy dziewczyny ostatnio jesteście takimi ciapami jak ja ... ciagle mi coś z rąk wypada. Jak się ogarniam w łazience to chyba z 5 rzeczy mi spadło, aż stwierdziłam, że będę hurtowo podnosić bo nie mam nie mam siły się 8 razy schylać w ciągu 15 minut 😉
-
Mimi cudowny piesio. Taki fajny do przytulania.
Ja dziś mam jakiś kryzys, wstałam o 6stej i czuję się do d... brzuch trochę ciągnie i jak wczoraj mała szalała na maxa tak dziś cisza.
Wczoraj zamówiłam Chicco Baby Hug air, a dziś chcę ogarnąć wózek i jak jest na sklepie to jutro pojadę z mężem kupić. -
nick nieaktualnyA ja mam straszne kłucie w podbrzuszu..maly sie rusza, ale to juz rzeczywiście zupełnie inna historia niż miesiąc temu, dużo rzadziej i inne sa te ruchy. Sluzu mam mega dużo, puchnę, a brzuch jest twardy jak skała. Dzisiaj w pytaniu na śniadaniu była rozmowa o skurczach przepowiadających, ale szczerze mówiąc usłyszałam zupełnie coś innego niż wcześniej wyczytałam..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2020, 10:55
-
mwm wrote:A ja mam straszne kłucie w podbrzuszu..maly sie rusza, ale to juz rzeczywiście zupełnie inna historia niż miesiąc temu, dużo rzadziej i inne sa te ruchy. Sluzu mam mega dużo, puchnę, a brzuch jest twardy jak skała. Dzisiaj w pytaniu na śniadaniu była rozmowa o skurczach przepowiadających, ale szczerze mówiąc usłyszałam zupełnie coś innego niż wcześniej wyczytałam..
Chyba już taki czas... a co o tych skorczach mówili?
Ja teraz miewam kucia i uciski w krczu... czuje jak główka naciska na szyjke - ciągnie w strone kregosłupa - na szczęście to nie cały czas... o ruchach to nie wspomne, mała sie nadal sporo rusza ale teraz to boli... brzuch tez czasem twardy jak skala... ale nic wiecje sie nie dziej wiec ogolnie tak xle nie jest
Wlasnie ide piec bułkiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2020, 11:00
2020
2023 -
nick nieaktualnyAjka wrote:Chyba już taki czas... a co o tych skorczach mówili?
Ja teraz miewam kucia i uciski w krczu... czuje jak główka naciska na szyjke - ciągnie w strone kregosłupa - na szczęście to nie cały czas... o ruchach to nie wspomne, mała sie nadal sporo rusza ale teraz to boli... brzuch tez czasem twardy jak skala... ale nic wiecje sie nie dziej wiec ogolnie tak xle nie jest
Wlasnie ide piec bułki)
-
Dziś w nocy podczas przewracania się poczułam kłucie i się wystraszyłam że to już 😂
A brzuch mam już cały czas twardy i mam wrażenie że teraz rośnie z dnia na dzień. Mały nieraz tak się rozpycha, jakby chciał wyjść przez skórę...
Skończyłam prasowanie do rozmiaru 62,jestem z siebie dumna 👌Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2020, 11:29
Ajka, Niki2803, Mysza1986 lubią tę wiadomość
-
A ja czyje że moja zmienila pozycje z główkowej na miednicowo... A od stycznia już była ułożona jak trzeba. Mialyscie tak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2020, 11:46
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
Przepakowalam sie...w jedna sportowa torbe...ciezka ale jedna...
Tylko musze opisac torebeczki z rzeczamiNiki2803 lubi tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Dziewczyny jakiś czas temu pisałyście o wynikach badań z 3 usg prenatalnego a dokładnie o przepływach możecie przypomnieć kiedy to było mniej więcej??
Generalnie Pani dr mówiła, że wszytko wporządku, ale fale tętna tętnicy pępkowej są raczej w dolnych częściach normy a reszta fal w okolicach połowy bądź powyżej i chciałam poczytać jak to było u Was
Mimi czy to maltańczyk ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2020, 12:44
Mimi1987 lubi tę wiadomość