MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:40
Frufru, PattisonBM, Bona, mwm lubią tę wiadomość
-
Andzia86 wrote:12 miesięcy to 80% pensji lub można wziąć 6 miesięcy 100% i drugie 6 miesięcy 60%
Z tego co wiem, opiekę może wystawić też rodzinny, ale nie wiem jak w tej sytuacji teraz. No i wydawało mi się, że ta osoba musi być obecną żeby podać dane, a skoro teraz nie ma "wizyt" to tak dziwnie mi się wydaje... Ale może nie musi być fizycznie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2020, 14:56
-
U mnie bez zmian. Leżę i grzeję łóżko. Łykam tabletki na nadciśnienie i czekam, co dalej.. obchód lekarski polega na zadaniu dwóch pytań: jak się Pani czuje? Ruchy dziecka są? I tyle w temacie. Mam nadzieję, że jutro do domu. Leżenie pod KTG po 40 min na twardym, wyleżałym materacu nie należy do przyjemności, zwłaszcza z moimi bólami. Ale posiłki są bardzo smaczne, dobrze doprawione.
Karolllla, lilly. lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, u mnie końcówka 34 tc macie takie sekundowe wieczorne bolesne skurcze? Mi aż na przestrzał przez kręgosłup przechodzą, temat znam bo miałam bóle krzyżowe podczas pierwszego porodu. Dosłownie 15-20 razy po ułamku sekundy i tylko wieczorem ...Carla
-
Carla u mnie do tej pory bez bóli, krzyżowe miałam przy poronieniu - tragedia
współczuję takiego porodu i życzę nam aby tym razem obyło się bez krzyżowych przy porodzie.
Sayuri mam nadzieję że wypuszcza Cię już i chociaż ten jeden dzień świąt będziesz mogła spędzić z rodziną
Andzia, Frufru a to jest 80 % podstawy czy 80% z średniej rocznej ? Bo u mnie to ogromna różnicasayuri lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:40
Bona lubi tę wiadomość
-
Ja też raczej celuje w 80% na rok od razu. Kiedyś bym nie pomyślała ale w obecnej sytuacji lepiej być w domu. Chętnie naładuje akumulatory przed pracą przez resztę życia
A wiecie jak to jest z działalnością na macierzyńskim? Można prowadzić? Czy trzeba mieć osobę zatrudnioną tak jak na L4?
-
Dziewczyny, a taki ból miesiączkowy to co to jest? Skurcze jakieś? 😉
-
nick nieaktualny
-
Tez ide na caly rok na urlop...80%...trudno...nie mam zamiaru zatrudniac innych do opieki nad cora...
Wy tez dzis macie dzien sennosci...co zjem to jest za duzo i z miejsca chce mi sie spac...
A mala bardzo w nerki i pod zebra uderza...Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Frufru wrote:Dziewczyny, a taki ból miesiączkowy to co to jest? Skurcze jakieś? 😉
-
Karolllla wrote:Przeczytałam cały internet od razu, że może wypaść kilka tygodni przed porodem zwłaszcza jak nie jest podbarwiony krwią. To kolejny etap przygotowania organizmu pomału do porodu ale fakt, ogólnie przeginam z aktywnością i muszę odpoczywać więcej
Karolllla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny