MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Jem śniadanie i jadę do szpitala, mam skurcze w krzyżu od rana, miałam różową wkładkę i wody mi poleciały na kiblu, mam zawał 🙈 Lekarz mówił, że są miejsca właśnie wyszedł z dyżuru także Ajka jadę
mwm, Endi1990, MIMI, Carla, Cer, Jeheria, Andzia86, Mimi1987, PattisonBM, szatanka, lilly., Kira91, Catlady, Niki2803 lubią tę wiadomość
-
Karolllla wrote:Jem śniadanie i jadę do szpitala, mam skurcze w krzyżu od rana, miałam różową wkładkę i wody mi poleciały na kiblu, mam zawał 🙈 Lekarz mówił, że są miejsca właśnie wyszedł z dyżuru także Ajka jadę
-
Jprd dziewczyny, ale mnie stresujecie od rana 😂 trzymam kciuki K. ♥️
Tak czekałam na to dziecko, a teraz im bliżej tym większa panika. I gonitwa myśli... Z jednej strony chce by już się zaczęło, a z drugiej nie wiem czy jestem już gotowa 😉Carla lubi tę wiadomość
-
Frufru wrote:Jprd dziewczyny, ale mnie stresujecie od rana 😂 trzymam kciuki K. ♥️
Tak czekałam na to dziecko, a teraz im bliżej tym większa panika. I gonitwa myśli... Z jednej strony chce by już się zaczęło, a z drugiej nie wiem czy jestem już gotowa 😉Frufru, Carla, lilly. lubią tę wiadomość
-
Czekam na KTG, siedziałam grzecznie w kolejce na izbie przyjęć ale mówię, czy ja mam czekać bo ze mnie kapie 😂 w domu takie głupoty zaczęłam robić z paniki, że dajcie spokój 😅 Z tego wszystkiego nie przytulilam nawet mojego M. stał biedny a ja torby i nara 🤦🏼♀️
Frufru, PattisonBM, Catlady, Niki2803 lubią tę wiadomość
-
Karolllla wrote:Czekam na KTG, siedziałam grzecznie w kolejce na izbie przyjęć ale mówię, czy ja mam czekać bo ze mnie kapie 😂 w domu takie głupoty zaczęłam robić z paniki, że dajcie spokój 😅 Z tego wszystkiego nie przytulilam nawet mojego M. stał biedny a ja torby i nara 🤦🏼♀️
a dużo tych wód poleciało? duzo to jest objetosciowo? podchodzisz zadaniowo i moze dobrze
-
Karolllla wrote:Czekam na KTG, siedziałam grzecznie w kolejce na izbie przyjęć ale mówię, czy ja mam czekać bo ze mnie kapie 😂 w domu takie głupoty zaczęłam robić z paniki, że dajcie spokój 😅 Z tego wszystkiego nie przytulilam nawet mojego M. stał biedny a ja torby i nara 🤦🏼♀️
hahaha najlepsze są te poczatki porodu faktycznie, człowieka jeszcze nie boli wiec lata jak opętany i chce wszystko zrobić na raz bo się boi że mu zaraz głowa między nogami wyjdzieKira91 lubi tę wiadomość
-
Karolka zdawaj relacje co i jak...
Pewnie jak wody poszly to beda wywolywac...a bole krzyzowe chyba na ktg sie nie pisza...Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Karolllla wrote:Nic się nie pisze na ktg czekam na kolejne badanie. Tych wód to tak jakby się kran odkręciło do umycia rąk, ale od dwóch dni dziwne tam rzeczy mi się działy i kapało ale rano to już ewidentnie poszło, więc nie jest już szczelnie.
Skurczy krzyżowych nie widać na KTG.
Wiem bo Ja je przerabiałam20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
Karolllla wrote:Nic się nie pisze na ktg czekam na kolejne badanie. Tych wód to tak jakby się kran odkręciło do umycia rąk, ale od dwóch dni dziwne tam rzeczy mi się działy i kapało ale rano to już ewidentnie poszło, więc nie jest już szczelnie.
jak wody odejdą a nic sie nie pisze to raczej będa próbowac rozkręcić, aleee super kolejny berbeć nadchodzi
-
Przyjechała do szpitala o 12, zero rozwarcia i skurczy, a w nocy same skurcze się zaczęły co 7 min. Rano rozwarcie 3 cm, dali znieczulenie aby mogła iść spać, o 14 rozwarcie 9,5 cm o 17 córeczka na swiecie
obyło się bez oxy
Może też zaraz samo się zacznieKarolllla lubi tę wiadomość
-
Karola, trzymamy kciuki! Kurczę, nie wierzę że to już ten czas i zaczynamy pomału się wszystkie rozpakowywać 🙊
Ale emocje!!Baby H.
Baby T.
🙋🏻♀️• MTHFR c.677C>T / MTHFR c.1298A>C układ heterozygotyczny; • Niedrożny prawy jajowód
💁🏻♂️• Nekrospermia / brak ruchliwych plemników
07.05.2019 - punkcja: 16 komórek, 12 zapłodnionych, 4 zarodki
12.05.2019 - ET 5.1.1 ☹️
05.06.2019 - FET odwołany (endo 6,6mm)
14.08.2019 - FET 4.1.1 ☹️
11.09.2019 - FET 4.1.1 😊
7dpt - bhcg 13,3mlU/ml prog 33,28ng/ml; 9dpt - bhcg 46,03mlU/ml prog 45,37ng/ml; 11dpt - bhcg 120,9mlU/ml prog 49,25ng/ml; 15dpt - bhcg 1052mlU/ml prog 36ng/ml
27dpt - mamy ❤️
11.08.2021 - FET 3.2.1 😊
5dpt - bhcg 12mlU/ml; 7dpt - bhcg 35mlU/ml prog 64ng/ml; 9dpt - bhcg 92mlU/ml prog 47ng/ml; 13dpt - bhcg 689mlU/ml; 15dpt - bhcg 1668 mlU/ml
28dpt - mamy ❤️