MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolllla wrote:To ile wkłuć było łącznie? My jedziemy za pół godziny też biorę ba NFZ i się miotam z rota i meningo
Rota doustnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2020, 11:11
Karolllla lubi tę wiadomość
-
Tez mamy zamiar brac na NFZ szczepienia i zalecane za $...
Bardzo fajnie zniosla te ze szpitala nawet nie wiem w ktorym miejscu te wklucia byly...
A faktycznie zmiana czegos w dniu wychodzi dobrze...
Co do meza w domu...
Mi troche lepiej kiedy malz poszedl do pracy i jestem sama z mala...nie stresuje mnie chlop dodatkowo przy placzu histerycznym mlodejPatrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Wczoraj byłam u gina na kontroli, więc tatuś został z małym przez 2 godz. Mleko odciągnięte, mimo że mały gardzi butelką, ale po wielu namowach wypił wszystko. No i zobaczył chlop jak to jest, gdy się dziecko nie daje odłożyć 😂
Karolllla, lilly. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:A Wam pediatrzy polecali bardziej te szczepienia na NFZ ?
Moja 6w1 i mówi ze wszędzie tak szczepią tylko w pl to jest płatne.. aczkolwiek to jest temat rzeka i sa różne zdania o tych skojarzonych jak i nfz dlatego mój wybór był taki a nie inny -
Udało mi się Was nadgonić😁. Kurcze jak dobrze wiedzieć że histerie tak z nikąd to norma, bo już w brodę sobie plułam że kitowa ze mnie mama. Rzadko ma takie ataki ale jednak zdarzają się. Na codzień Judytka to cudowne dziecko ale potrzebuje dużo uwagi, nie bardzo lubi spędzać czas sama i w dzień najlepiej śpi się na mamie choć daje się odkładać do wózka czy łóżeczka. Co do rytuałów co pisałyście wcześniej to kąpiemy się ok 20stej, cyc, przytulaski i do łóżeczka. Czasami grymasi ale nie wyciągam jej i zasypia. W nocy budzi się tak 2-3razy, jest karmienie, przebranie pieluszki i śpi dalej. Na rano budzimy się o 7mej bo majstry przyjeżdżają na budowe 😁
Ajka, szatanka lubią tę wiadomość
-
Dobra chłop wszedł za mnie, ja nie chce słuchać jak płacze 😅 Ja idę według programu po prostu, a czy jakaś szczepionka jest lepsza od drugiej to jak ze wszystkim. Uważam, że ta i ta będzie ok skoro obie są dopuszczone. A w sumie jak Fru pisze i tak jest kłuty i tak. Mój M. pierwszego syna na rota nie szczepił więc jakoś chętny nie jest. Na szczęście na to mamy jeszcze chwile więc jak się zdecydujemy to możemy zawsze podjechać.
Frufru, Kama92 lubią tę wiadomość
-
Niki2803 wrote:Udało mi się Was nadgonić😁. Kurcze jak dobrze wiedzieć że histerie tak z nikąd to norma, bo już w brodę sobie plułam że kitowa ze mnie mama. Rzadko ma takie ataki ale jednak zdarzają się. Na codzień Judytka to cudowne dziecko ale potrzebuje dużo uwagi, nie bardzo lubi spędzać czas sama i w dzień najlepiej śpi się na mamie choć daje się odkładać do wózka czy łóżeczka. Co do rytuałów co pisałyście wcześniej to kąpiemy się ok 20stej, cyc, przytulaski i do łóżeczka. Czasami grymasi ale nie wyciągam jej i zasypia. W nocy budzi się tak 2-3razy, jest karmienie, przebranie pieluszki i śpi dalej. Na rano budzimy się o 7mej bo majstry przyjeżdżają na budowe 😁
Karolllla, Frufru, Niki2803, PLPaulina, PattisonBM lubią tę wiadomość
2020
2023 -
Ja za rota płaciłam 330, wybrałam dwie dawki, więc jeszcze jedna przy nast szczepieniach. Byliśmy u osteopaty, 150 zł. W przyszłym tygodniu znów. Broń boże, dziecku nie żałuję. Tylko sie zastanawiam, czy to faktycznie coś daje, bo takie zwyczajne trzymanie rąk na dziecku to dla mnie laika, ciut naciągane...
-
Frufru wrote:Ja za rota płaciłam 330, wybrałam dwie dawki, więc jeszcze jedna przy nast szczepieniach. Byliśmy u osteopaty, 150 zł. W przyszłym tygodniu znów. Broń boże, dziecku nie żałuję. Tylko sie zastanawiam, czy to faktycznie coś daje, bo takie zwyczajne trzymanie rąk na dziecku to dla mnie laika, ciut naciągane...
Ja to akurat jestem anty takie czary ale moje koleżanki chodzą. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAjka wrote:w5/6 w jednym krztusiec jest bezkomórkowy... po bezkomorkowym jest mniej nieporzadanych reakcji
Dlatego pytam czy coś się zmieniło, że się decydujecie na te z NFZWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2020, 12:46
-
U mnie z tym karmieniem problem bo on łapczywie jje w dzien i ulewa przez to, dlatego też pewnie szybciej głodny jest. Dam mu trochę pokarmu po czym biorę do odbicia i hyc uleje. Wkurza mnie to
a on też się denerwuje i płacze wtedy. Dlatego te karmienie mnie stresuje. Ja i on cali mokrzy codziennie... W nocy nie ulewa.
-
Jeheria wrote:U mnie z tym karmieniem problem bo on łapczywie jje w dzien i ulewa przez to, dlatego też pewnie szybciej głodny jest. Dam mu trochę pokarmu po czym biorę do odbicia i hyc uleje. Wkurza mnie to
a on też się denerwuje i płacze wtedy. Dlatego te karmienie mnie stresuje. Ja i on cali mokrzy codziennie... W nocy nie ulewa.
U nas tak samo, je do tego stopnia łapczywie że co moment zapomina oddychać az się krztusi później uleje i do tego na sam koniec czkawka 🙆♀️ w nocy problemu niemaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2020, 13:08