MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Frufru wrote:Ajka No to mnie trochę uspokoiłaś bo cały czas myślę że młody jest głodny już chciałam mu pakować modyfikowane
Ja byłam pewna ze to głód ale internety mowia ze to taki etap... do tego bardzo wazny etap - jakby bie wkladal to trzeba by było sie martwic.
Frufru, szatanka lubią tę wiadomość
2020
2023 -
nick nieaktualnyAjka wrote:A mozesz cos konkretniej apropos proby trakcji... Do tej baby juz nie ide... za duo sie potemzamartwiam
Może tutaj cis znajdziesz o tej próbie: https://mamafizjoterapeuta.pl/2018/02/12/proba-trakcyjna-2/
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 16:02
-
Andzia86 wrote:Pattison mi lekarka przy mm i takiej pogodzie kazała dopajac minimum 10% tego co zjada w ciągu doby i problemu z kupa nie mamy 😉Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Fru nasze dzieci mają ponad 2 miesiące teraz jest etap ekscytacji swoimi rączkami więc będą leciały do buzi i wszystko co w nie złapią też, to nie głód Oli też tak robi
Przeżyliśmy dzień było super! Ja od 9-17 non stop na torze z przerwą na lunch i cycka (wybuchną mi swoją drogą przez to, że nie karmiłam). Chłopaki upoceni ale mega dali radę, dzielni oboje, Oli oczywiście gwiazdaW aucie radość bo zabawka i mama w końcu teraz zasnął. Super odskocznia dla mnie aż się stęskniłam i z przyjemnością jutro posiedzę cały dzień z młodym w domu ♥️
Frufru, lilly. lubią tę wiadomość
-
.
PattisonBM lubi tę wiadomość
-
Andzia86 wrote:Pattison mi lekarka przy mm i takiej pogodzie kazała dopajac minimum 10% tego co zjada w ciągu doby i problemu z kupa nie mamy 😉
Ciekawe co by powiedziała przy karmieniu pol na pol... u nas nie ma problemów z kupką, wiec dopajac tez chyba nie ma sensu, a w ogole w tym tygodniu mamy przyrost wagi w normie ufff 26g średnio, ufff ledwo ledwo, ale ok...
2020
2023 -
.
Ajka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndzia86 wrote:Ajka jak karmisz piersią to pierwsze co leci to picie dlatego nie trzeba
Trzeba rozsądnie podejść. Bo każdy organizm inny.
Dorosłego też powinien działać bez zarzutów a często kobiety mają problemy z wypróżnianiem. -
Drzemka wrote:Karolla, dostałam odpowiedz z Zusu, ze mój wniosek jest w trakcie rozpatrzenia i nie ma jeszcze terminu wypłaty... oczywiscie wszystko w związku z pandemia. Takze tyle się dowiedziałam, a kasy jak nie było, tak nie ma. Wyglada na to ze mamy po prostu czekac aż łaskawie wypłaca, bo i tak nic nie zrobimy.
A gdzie Ci napisali na Pue? Ja dostałam dziś wiadomość z mojego biura rachunkowego, że maja info od ZUS, ze do połowy lipca będzie decyzja czy wypłata czy może postępowanie wyjaśniające bo nową prace zaczęłam we wrześniu i od razu ciąża i czy to nie ściema...także super nie wiem kiedy się wypłacą! -
Kochane dziewczyny czy orientowalyscie się w sprawie wysokości waszego macierzyńskiego gdy wasz pracodawca skorzystał z tarczy. Niestety dla kobiet które pracują na wysokich premiach
Sytuacja jest nie kolorowa Wraz z znajoma założyłyśmy grupę o nazwie Matki pokrzywdzone przez ZUS-tarcza antykryzysowa Podejmujemy różne działania Chcemy nagłośnić sprawę -
Byliśmy dziś u ortopedy i mały na szczęście nie ma asymetrii, czy napięcia mięśniowego....Ale przy okazji, lekarz powiedział nam, że ten wystający pępek który jakiś czas temu się u Wojtka pojawił,to przepuklina i trzeba będzie ją usunąć jak skończy rok (można bodajże do 5 roku życia poczekać). Eh, nie mogło być za pięknie.34 lata, starania od 2014
Wojtek - 02.05.2020 -
Cer a u kogo bylyscie? Szajnochy czy Medicover? I czy dostalas skierowanie na USG bioderek czy na tej wizycie wszystko. My idziemy jutro.Patrycja
29.06.2019 🤵👰 -
PLPaulina wrote:Ja nie mówiłam nic o tym że kładziesz na siłę. 😊
Tylko o to, że u nas nie sprawdziło się położenie dziecka do łóżka i czekanie aż zaśnie. Ale wiem że niektóre dzieciaki tak lubią. 😁
Obie moje córki by łóżeczko rozniosły prędzej niż zasnęły.
A starsza to by się teraz nawet nie dała przetrzymać dłużej niż 10 min bez snu w łóżeczku. -
Karolllla wrote:A gdzie Ci napisali na Pue? Ja dostałam dziś wiadomość z mojego biura rachunkowego, że maja info od ZUS, ze do połowy lipca będzie decyzja czy wypłata czy może postępowanie wyjaśniające bo nową prace zaczęłam we wrześniu i od razu ciąża i czy to nie ściema...także super nie wiem kiedy się wypłacą!
Karolllla lubi tę wiadomość
Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020 -
Mój na wieczór robi się marudny i ma taki 10-15 płacz taki smutny i głęboki, nosze bujam, po czym zasypia utulony na rękach.
Czy Wasze maluchy maja coraz mniej pobudek w nocy?
Mój nadal co 2-3h3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
nick nieaktualny
-
U nas noce sa dobre.
Po wczorajszym dniu pełnym wymiotow pozwolilam na dluzszy sen bez karmienia od 21.45 do ok.3.30. Potem ok 6.30.
A tak to kamie ja co ok 3-4h (20/21,24/1,4,7...)
Patrycja
29.06.2019 🤵👰