MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
[~]
A to mój tłuścioszek. U nas jedyną stałą regułą są poranne pogaduchy i śmiechy, po cycku i zmianie pampersa ma ochotę na zabawę i jest mega pogodny. To najlepszy okres z całego dnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2020, 21:49
Andzia86, Ajka, Karolllla, PLPaulina lubią tę wiadomość
-
Frufru wrote:
A to mój tłuścioszek. U nas jedyną stałą regułą są poranne pogaduchy i śmiechy, po cycku i zmianie pampersa ma ochotę na zabawę i jest mega pogodny. To najlepszy okres z całego dnia.
Uwielbiam tłuścioszki małe...
U nas dokładnie tak samo...😉 Rano wstaje, karmimy się, przewijamy i jest mega szczęśliwym dzieckiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2020, 10:00
Frufru lubi tę wiadomość
2020
2023 -
Taa poranki z najedzonym i przebranym dzieckiem są fajne
Mega się cieszę, że Oli tak ogarnia nasze eskapady i różnorodność. Odreagowuje snem, a nie niespokojnym płaczem. Zajebisty jest ♥️ Nie ma z nami lekko 🙈
Frufru, PLPaulina, lilly. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PattisonBM wrote:Cer a u kogo bylyscie? Szajnochy czy Medicover? I czy dostalas skierowanie na USG bioderek czy na tej wizycie wszystko. My idziemy jutro.
Ostatecznie Medicover,usg bioderek zrobiliśmy przed wizytą u ortopedy,też tam.Z Szajnochy zrezygnowałam,kurde,powinni otworzyć osobną linię dla osób które chcą zwolnić wizytę,może wtedy by nie było takich kolejek na NFZ...nie dziwie się że ludzie nie odwołują choć wiedzą że nie skorzystają z zapisanej wizyty,po prawie pół h czekania aż odbiorą mój telefon już mnie szlag trafiał.PattisonBM lubi tę wiadomość
34 lata, starania od 2014
Wojtek - 02.05.2020 -
Cześć Dziewczyny. Jeśli są tu osoby w takiej samej sytuacji jak ja i wiele innych kobiet, oszukane przez państwo pod płaszczem ZUSu, zapraszam na grupe na FB. Poniżej przesyłam link.
Jeśli przez przystąpienie przez Twoją firmę do tarczy antykryzysowej ZUS zabrał Ci część świadczenia macierzyńskiego lub/i świadczenia chorobowego - dołącz do grupy. W kupie siła!
Link do grupy:
https://www.facebook.com/groups/282556803001367/?ref=share -
Dziś od samego rana baardzo marudny dzień....ale wreszcie udało mi się ululać mlodego - dzięki Mocy Mistrza Yody;D jednak co profeska,to profeska;p
https://zapodaj.net/8b0286245579c.jpg.htmlAndzia86, PLPaulina, Karolllla lubią tę wiadomość
Wojtek - 02.05.2020 -
Cer wrote:Dziś od samego rana baardzo marudny dzień....ale wreszcie udało mi się ululać mlodego - dzięki Mocy Mistrza Yody;D jednak co profeska,to profeska;p
https://zapodaj.net/8b0286245579c.jpg.html
Moja tez aktualnie śpi i zastanawiam się ilez cyca zjadla bo mm tylko 120ml... no coz moze to ten upal
2020
2023 -
Pattison,ja ten kokon brałam z ogłoszenia z olx,ale kokon ma metkę Jukki;)
Dziewczyny,niebawem planujemy mały wypad na działkę,jak pogoda pozwoli- macie jakiś sprawdzony krem na ugryzienia komarów/meszek dla takich maluszków?PattisonBM lubi tę wiadomość
Wojtek - 02.05.2020 -
nick nieaktualnySzczerze to nie zdarzyło mi się Nigdy jeszcze stosować takich specyfików. A córka śpi codziennie w hamaku na Ogrodzie.😊
Nawet przy 2 latce nie stosuję. 😊 Ja uważam to za zbędne. Ale dla dzieci to bez tego det.
Dzisiaj z miłą chęcią spaceruje sama z młodszą. Jak to tak dziwnie, w ciszy i spokoju. Można iść, iść i iść.👍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2020, 21:26
-
Ja dzisiaj po wizycie u ginka.
Nie było mojego lekarza i zapisałam się do jakiejś Pani dr. Hmmm nie wiem jak Wy ale Ja nie lubię chodzić do babek. Dla mnie One są mało delikatne i jak coś powiedzą to już w ogóle 🤔🤔
Pani dr hmmm chyba myślała że ma przed sobą 15 latkę. Na jej pytanie czy chce jakaś antykoncepcję?? Odpowiedziałam, że nie
A Ona zaczęła mnie pouczać, że muszę wiedzieć ,że podczas KP również mogę zajść w ciążę 🤔🤔🤔🤔
Hmmm seriiiioooo?🤣🤣🤣🤣20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
Drzemka wrote:Ajka, czy do neurologa chodzisz na NFZ? Bo mam skierowanie dla młodego i nie wiem gdzie szukac kogoś dobrego? Polecasz kogoś?
I może któraś z Was kojarzy urologa dziecięcego na NFZ?
imid - byłam u dr.Antczak-Marach... badala mala po urodzeniu, wiec bedziemy ciagnac... ale nie wiem jak dlugo zobacze po kolejnych wizytach
Jak robilam wywiad w ciazy to polecano mi:
Alicja Goszczańska-Ciuchta
Grażyna Banaszek
dr Bogotko
dr GoszczańskaDrzemka lubi tę wiadomość
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:Ja pamiętam 2 lata temu byłam na wizycie po połogu w szpitalu w którym rodziłam. I też były zdziwione, że nie chcę antykoncepcji.
A teraz się zastanawiam czy ta wizyta kontrolna w szpitalu jest obowiązkowa ?! 🤔 Czy mogę jednak ominąć to.
Szczerze chyba to nie jest jakieś obowiązkowe. No zbadała na fotelu i tyle. Przypomniała o cytologii za jakiś czas oraz o USG piersi najlepiej jak skończę karmić.
Ale Ty miałaś CC to może lepiej warto żeby ktoś spojrzał na bliznę itp.
20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
Dziewczyny,może którąś zainteresuje-jest taka akcja mbanku- zrobili książkę edukacyjną o wprowadzaniu matematyki w życie maluchów....już od najmłodszych lat. Nie wiem czy załapiecie się jeszcze na wersje drukowaną,ale jakby co,zawsze można pobrać pdf:
http://mjakmatematyka.pl/PattisonBM lubi tę wiadomość
Wojtek - 02.05.2020 -
nick nieaktualnyMimi1987 wrote:Szczerze chyba to nie jest jakieś obowiązkowe. No zbadała na fotelu i tyle. Przypomniała o cytologii za jakiś czas oraz o USG piersi najlepiej jak skończę karmić.
Ale Ty miałaś CC to może lepiej warto żeby ktoś spojrzał na bliznę itp.
Średnio byłam zadowolona z tej Wizyty po pierwszym porodzie. Długi Czas oczekiwania na poczekalni. A sama wizyta do kitu. Szybka. Badanie na fotelu i wykład o antykoncepcji.😕Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2020, 00:51
Mimi1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny