MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolllla wrote:Taaa dokładnie u mnie 25 stopni z klimą u Szatanki tyle samo bez klimy. U nas duchota straszna w mieszkaniu. Jedziemy właśnie na tor i powiem Wam ja nie wiem jak tatuś cały dzień ogarnie dziecko non stop telefony biznesowe, czuje ze to będzie dzień pełen wrażeń dla nas obojga no ale to był jego pomysł
Niech sobie radzi 🤷🏼♀️
Daj znać jak dzieńbaw się dobrze!
U nas dziś rocznica i mąż wziął wolne! Są kwiatki, wyprawa, obiadek ale najbardziej ciesze się z wolnego 🙈 jak usłyszałam rano to jakbym w totka wygrała 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2020, 09:12
Ajka lubi tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Karolla, dostałam odpowiedz z Zusu, ze mój wniosek jest w trakcie rozpatrzenia i nie ma jeszcze terminu wypłaty... oczywiscie wszystko w związku z pandemia. Takze tyle się dowiedziałam, a kasy jak nie było, tak nie ma. Wyglada na to ze mamy po prostu czekac aż łaskawie wypłaca, bo i tak nic nie zrobimy.Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020
-
Szatanka u nas odkładanie do łóżeczka po jedzeniu działało przez kilka jej najlepszych dni. Generalnie po wieczornym jedzeniu jest taki płacz że w żaden sposób nie mogę jej uspokoić. Ale dziś w nocy uparłam się że po jedzeniu idzie spać do kołyski a nie z nami, a że nie krzyczała to moglam to wypróbować. Skończyło się na 1.5 h siedzeniu przy niej i wkładaniu smoczka za każdym razem jak jej wypadł. Zawsze tak to wygląda po tym nocnym karmieniu ale jednak jest to prostsze jak mam ją w łóźku.
My nosek czyścimy zawsze rano, bo wtedy ma zapchany po nocy. Ja robię tak że zwijam kawałek waty w rulonik, nasączam solą fizjologiczną i wkręcam, jak wyciągam to zazwyczaj już mam gilka przy brzegu, wystarczy pociągnąć chusteczką i cały wychodzi. Taki sposób mi pokazała położna. Moja jest zbyt ruchliwa na gruszki, prędzej bym jej jrzywdę zrobiła.
Śliczne Wasze dzieciaczki 🥰 -
Byłam dziś na kolejnej rehabilitacji z małą tym razem u szefowej całej placówki i jestem załamana... potraktowała nas jakby Weronika mialabyc cieżko upośledzona i jakos tak nie mogę sie z tego podnieść... przecież jak na razie nic powaznego jej nie dolega.
Oczywiście powiedziala że koniecznie Vojta i to na całe lata i żeby najlepiej fundacje zalozyc i zbierac 1%... gdzie mi w szpitalu mowili ze nawet ustawa za życiem nam się nie nalezy, bo wada nie jest "ciężka" a Weronika puki co jest bezobjawowa... Mamy nieprawidłową dystrybucje napiecia miesniowego, ale to nie jest ani hipo ani hipertonia, tylko przedłuzył nam sie trochę stan jaki jest u noworodków z resztą nasilenie problemu nieduże. Asymetria tez nie jest jakas bardzo nasilona.
Jedyne co nie wychodzi dobrze to próba trakcji a reszte rzeczy Weronika pieknie robi, inni rehabilitanci mowili zejakby nie wiedzieli, to w zyciu y nie zgadli... jakos tak mi źle teraz i znow zaczynam doszukiwac sie problemów... zwariuje.2020
2023 -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 16:02
Ajka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A my mamy chlustajace wymioty...
tak z tydzien...
bylo co 2 dni potem raz na dzien a dzis masakra co zje to zwymiotuje...
i straszny placz...kupa tez raz dziennie...taka bardziej zwarta...
goraczki brak, siusiu duzo...
to moze byc rota? jeszcze sie nie szczepilysmy...
czy cos zle daje z mm...Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 16:02
-
Cer wrote:Bona, super fotki!
Ale co do tego seksu, to lepiej ostrożnie, niestety niedrożne jajowody nie są gwarancją, że się w ciążę nie zajdzie - można, tylko że będzie to pozamaciczna (niestety mi się zdarzyła 2 razy). -
Mój od kilku dni non stop pakuję pięść do buzi albo same palce. Po jedzeniu, przed... Jak siedzi w bujaku, jak go nosimy. Myślałam że może głód, no ale dostaje cycka często. Ładnie przybiera, ok 200g tygodniowo... Smoczka nie chce...
-
Frufru wrote:Mój od kilku dni non stop pakuję pięść do buzi albo same palce. Po jedzeniu, przed... Jak siedzi w bujaku, jak go nosimy. Myślałam że może głód, no ale dostaje cycka często. Ładnie przybiera, ok 200g tygodniowo... Smoczka nie chce...
Taki etap u nas juz ze 2-3 tygodnie tak jest
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:Ajka a wiesz, że wielu podważa próbę trakcji za jakikolwiek wyznacznik ?!
Ja na Twoim miejscu bym więcej do kogoś tak mało empatycznego nie poszła !!
A mozesz cos konkretniej apropos proby trakcji... Do tej baby juz nie ide... za duo sie potemzamartwiam
2020
2023 -
Ajka No to mnie trochę uspokoiłaś bo cały czas myślę że młody jest głodny już chciałam mu pakować modyfikowane