MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Kala139 wrote:Może dziewczyny później napiszą ile kosztuje prenatalne w Citomedzie.
Ja miałam taki mały zarodek, że nawet daty na zdjęciu usg nie było.
-
wisienka94 wrote:Ja mam normalne badanie u niego. On też mierzy wszystko jak na prenatalnych więc nie idę do nikogo innego prywatnie. W 12+0 mam usg w citoedzie u dr Szymaniak. Nie znam jej i nie wiem jak robi usg ale napewno pomierzy wszystko. W pierwszej ciąży robił mi dr Bednarek i on ma papier na prenatalne, więc jak coś to go polecam z citomedu
wisienka94 lubi tę wiadomość
-
Super przedstawię sie troszkę. Mam 33 lata i rocznego synka. Poprzednia ciaza zakonczona byla planowanym cc i teraz tez tak bedzie. Mam teraz na liczniku 8 tygodni i 7 dni, od jutra zaczynam 10 tc. Czuję się dosc dobrze, choc ostatnio mam zawroty głowy i pocUcie zmeczenia. Na wizycie bilo serduszko i crl 1.7 cm:) Obawiam się roznych rzeczy, ale jednocześnie jestem dobrej myśli. Ciesze się,że znalazłam tak liczną grupę majowek🙂🙂🙂
Ala_Ala, Kala139 lubią tę wiadomość
Michałek 2019
Kubuś 2021
-
Basia7 witamy,
Ja właśnie po pobraniu krwi na NIFTY pro wynik najprawdopodobniej w poniedziałek czyli 7 dni czekania. No i już zaczynam się stresować -
Cześć, chciałabym i ja do was dołączyć 🙂
Termin z usg mam na 28.05, byłam już na pierwszej wizycie, serduszko ładnie biło 😁 kolejną wizytę mam 10.11 i zapisałam się też na badania pranetalne na 16.11 🙂 to moja 5 ciąża, mam już 3córeczki🙂
Iga90, AJrin, megimeg, malami.91, wisienka94, Emimo lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Troszkę mnie nie było i znów tyle nowych postów Witam nowe dziewczyny Od 2 dni dość mocno boli mnie dół brzucha, staram się myśleć pozytywnie że to termin miesiączki i tak dalej ale gdzieś z tyłu głowy znów się obudziły obawy o groszka. Starsza córcia też daje w kość i ostatnio w nocy najchętniej spała by na mnie układając się na brzuchu. Tłumaczę ze tam jest dzidziuś itp ale niewiele jeszcze rozumie. Mamy starszaków może macie jakieś książeczki do polecenia dla takich 1,5 rocznych maluchów o ciąży właśnie??3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
Cześć, może "Kicia Kocia ma braciszka Nunusia"? Ogólnie polecam zaangażowanie Starszaka w przygotowania do powitania nowego członka rodziny 🙂 tu jakieś zakupy dla dzidziusia, gdzie Starszak będzie mógł coś wybrać dla brata/siostry, tu pomoc rozwieszaniu małych ubranek, tu pomoc tacie w rozkładaniu łóżeczka później czy rozłożenie w nim pościeli 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2020, 10:28
Lusi91 lubi tę wiadomość
-
My mamy właśnie "Kicia Kocia ma braciszka Nunusia" i serię "Kicia Kocia i Nunuś". Podobno "Pucio umie odpowiadać" też jest na ten temat, planuję kupić.
My coś tam mówimy małemu o rodzeństwie, ale myślę, że więcej dotrze do niego jak brzuch będzie duży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2020, 11:36
Lusi91 lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Biotech wrote:Ja teraz mam w Citomedzie badanie na nfz z uwagi na chorobę tarczycy. W 2017 płaciłam 400 zł u dr Bednarka, teraz robi dr Szymaniak 🙂
-
malami.91 wrote:My mamy właśnie "Kicia Kocia ma braciszka Nunusia" i serię "Kicia Kocia i Nunuś". Podobno "Pucio umie odpowiadać" też jest na ten temat, planuję kupić.
My coś tam mówimy małemu o rodzeństwie, ale myślę, że więcej dotrze do niego jak brzuch będzie duży.
Dotrze do niego jak urodzisz 😎 do tego czasu to będzie taka totalna abstrakcja.malami.91 lubi tę wiadomość
-
Ja w citomedzie prenatalne mam u dr Szymaniak na nfz. A z tego co kojarzę i to potwierdza też moja koleżanka, która prowadziła u niej ciąże prywatnie to ona nie ma tego całego certyfikatu. W toruniu ponoć tylko panowie Migda mają. I właśnie doktor Szymianiak wysłała moją koleżankę do nich na prenatalne.
Ja mam dzisiaj zawroty głowy, siedzę i pracuję zdalnie a jak pomyślę, że mam łóżko na wyciągnięcie ręki to tak mnie kusi.05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Iga90 wrote:Jak Was tak czytam, to aż mi dziwnie, bo ja się czuję znakomicie. Mam pełno energii, nawet pogoda za oknem nie gasi mojego entuzjazmu 😁 i już dawno się taka seksi nie czułam 😂05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀