MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam niemoc czuje się ok ale po prostu chce mi się odpocząć położyć poczytać nie stresować się praca spotkaniami prezentacjami testem Nifty wrrr.
-
Ja Ci Ajrin zazdroszczę, ze możesz „normalnie” żyć bez tych mdłości, pojechać na rowerach, zrobić kinderbal itd.
Ja tylko leze jak kłoda i się trzęsę, że będę wymiotować. Zaczynam się martwić o swoje przetrwanie w tej ciążyAJrin lubi tę wiadomość
-
Widać że każda coś. Jak nie objawy ciążowe to coś innego. Może kiedyś będzie bardziej kolorowo. Mi na lekkie mdłości pomagają cukierki lodowe i szybkie zrobienie sniadania6😁 dzisiaj byłam rano z małą na zakupach teraz czekam na jej drzemke bo też jestem zmęczona 😒 ehh uroki ciazowe plus do tego ta ponura pogoda.
-
megimeg wrote:Ja Ci Ajrin zazdroszczę, ze możesz „normalnie” żyć bez tych mdłości, pojechać na rowerach, zrobić kinderbal itd.
Ja tylko leze jak kłoda i się trzęsę, że będę wymiotować. Zaczynam się martwić o swoje przetrwanie w tej ciąży
No fakt mam się całkiem dobrze w ciążach więc nie mam co narzekać
No i już mi lepiej bo za 10 dni wyjeżdzamy na 5 dni w góry jupii nie będzie gotowania prania itp odpoczne powiedzmy -
Dzisiaj umówiłam się na badanie NIFTY pro. W środę rano przyjedzie do mnie pielęgniarka. To będzie u mnie 10+2. Potem zacznie się czekanie na wynik. Tak samo jak u AJrin
AJrin lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Karenira wrote:Dzisiaj umówiłam się na badanie NIFTY pro. W środę rano przyjedzie do mnie pielęgniarka. To będzie u mnie 10+2. Potem zacznie się czekanie na wynik. Tak samo jak u AJrin
Będziemy czekać razem powiem Ci, że myślałam że jakoś poczuje ulge a tak naprawde jakaś zdołowana wyszłam to znaczy nie jakiś mega dół ale czuje teraz tykający zegar nad głowa no nic będzie dobrze trzymamy kciuki wszystkie za wszystkie -
Fajna jest jeszcze książka o pępku tłumaczy sporo skąd się bierze dziecko.
Pępek Gen-ichiro Yagyu -
megimeg wrote:A zaobserwowałam sobie Ciebie Ajrin na instagramie
Hehe ja instastories traktuje jako dzienniczek wspomnień lubie wracać do zapisków z kilku lat wstecz bo to nie tylko zdjecia ale kilka słów jak pierwszy kroczek ząbek itpmegimeg lubi tę wiadomość
-
Ale naprodukowalyscie zaraz was nadrobię ale najpierw się pochwalę!!! Pierwszy raz zygalam!!!! Jestem przeszczęśliwa!!!
Pewnie zaraz napiszecie że jestem głupia że się z tego cieszę ale ja naprawdę jestem przeszczęśliwa!!!!😜😜AJrin, Ala_Ala, malami.91, Karenira, wisienka94, Emimo lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Ale naprodukowalyscie zaraz was nadrobię ale najpierw się pochwalę!!! Pierwszy raz zygalam!!!! Jestem przeszczęśliwa!!!
Pewnie zaraz napiszecie że jestem głupia że się z tego cieszę ale ja naprawdę jestem przeszczęśliwa!!!!😜😜
Grunt to szczęście na zdrowie -
Hehehe, jak na razie to forum jest zapisem wszelkich boleści i złego samopoczucia Biedne my wszystkie.
Pokręciłam się od rana trochę po kuchni. Po ostatnim gotowaniu bulionu zostało mi sporo mięsa, więc wyciągnęłam maszynkę, dosmażyłam grzybów z cebulką i zmieliłam wszystko na farsz. Efekt jest taki, że mam całą michę farszu do krokietów albo pierogów. Większość na pewno sobie zamrożę.
Poza tym przed chwilą miałam krótkotrwały zawał. Poszłam do łazienki, że tak powiem na dwójeczkę i tak się przy tym spinałam, że aż zaczęłam plamić na bladoróżowo. Potrzebowałam dłuższej chwili, żeby się przestać nakręcać i uspokoić. Na wszelki wypadek umówiłam sobie wizytę na jutro na 16:00 do swojego lekarza. Tak na wszelki. Jak do wieczora plamienie nie wróci, to się już całkiem uspokoję i odwołam.
Teraz sobie odpoczywam, bo to kręcenie się po kuchni, oczywiście z ciągłymi lekkimi mdłościami jest strasznie męczące.36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Karenira myślę, że będzie dobrze! Teraz wszystko mamy takie delikatne, mnie lekarz ostrzegał przed plamieniem ale to ze względu na krwiaka. Narazie nic nie mam na szczęście ale też bym dostała na głowę w przeciwnym razie. Mnie zwykłe czynności męczą tak jakbym maraton przebiegła i wtedy zaczynam sapać jak w 9tym miesiącu ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2020, 14:47