MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale się dziewczyny dziś rozpisały. Jak minęłam Wam dzisiejsza noc ja za nic nie mogłam usnąć. Co ciekawe w dzień tez nie spałam. Już się denerwuje ze może coś nie tak z ciąża.
Ja jak megimeg nie mam żadnych krwawień bo cały dzień leżę. Komputer mam na łóżku i tak wyglada moja praca.
Kasia gratuluje wymiotów i radości z nim związanych.
Mała ruda lekarz rzeczywiście z conajmniej dziwnym poczuciem humoru.
Liwi współczuje Wam kwarantanny, najgorzej jak trzeba isc na wizytę żeby nas na kwarantannę nie powsadzali. -
Widzę, że chyba sporo z Was ma tu kłopoty z wymiotami. Ja jeszcze ani razu... ale kilka razy rwało mnie po jakimś zapachu. Za to męczą mnie zaparcia 😣 Mam apetyt i podjadałabym coś co chwila... ale jak pomyślę, że to wszystko się we mnie zbiera to aż mi się odechciewa. Któraś też się z tym boryka? Macie jakieś sposoby?
mała_ruda ale dziwny typ Ci się trafił, co za teksty. Ja też mam ubezpieczenie z pracy ale zostaję u swojego lekarza. Nie zwracają mi za wizytę w 100% ale przynajmniej wiem co mnie czeka. Ja już przerabiałam takie wizyty u lekarza z przypadku. Dwa lata temu wyszedł mi guzek na usg piersi i dostałam skierowanie do onkologa... spanikowana zapisałam się na pierwszy możliwy termin do byle kogo. O matko, dziewczyny... chyba jakiś rezydent, włosy tłuste zapuszczone, brud pod paznokciami, łupież na ramionach 😣 aż się wzdrygam jak sobie przypomnę. Także teraz mam zawsze obawy jak mam iść do kogoś nowego. -
Emimo, ja poszłam spać koło 3, wstałam o 6 🤐
Liwi, oby się u Was nic nie pojawiło .
Mala_ruda a skąd jesteś? Bo jeśli ok z Krakowa to mogę polecić mojego gina. Przyjmuje prywatnie, ale pracuje też w szpitalu. Bardzo dokładny, solidny, cierpliwy i sympatyczny. -
Mala_ruda jak ci nie pasi to zmieniaj bo co to za teksty a to dopiero początek. Ja teraz idę z synkiem na prywatna wizytę i będę brała fakturę i rozliczała właśnie w luxmed. Trzeba wypełnić formularz i odseslac z fakturą pocztą więc nic skomplikowanego ma się 30 dni na to.
-
Emimo wrote:Ale się dziewczyny dziś rozpisały. Jak minęłam Wam dzisiejsza noc ja za nic nie mogłam usnąć. Co ciekawe w dzień tez nie spałam. Już się denerwuje ze może coś nie tak z ciąża.
Ja jak megimeg nie mam żadnych krwawień bo cały dzień leżę. Komputer mam na łóżku i tak wyglada moja praca.
Kasia gratuluje wymiotów i radości z nim związanych.
Mała ruda lekarz rzeczywiście z conajmniej dziwnym poczuciem humoru.
Liwi współczuje Wam kwarantanny, najgorzej jak trzeba isc na wizytę żeby nas na kwarantannę nie powsadzali. -
Iga90 wrote:Emimo, ja poszłam spać koło 3, wstałam o 6 🤐
Liwi, oby się u Was nic nie pojawiło .
Mala_ruda a skąd jesteś? Bo jeśli ok z Krakowa to mogę polecić mojego gina. Przyjmuje prywatnie, ale pracuje też w szpitalu. Bardzo dokładny, solidny, cierpliwy i sympatyczny.
-
Rio wrote:Ja też wstaje o 6 i koniec. Dzisiaj byłam u dentysty bo w tej ciąży wszystkie plomby mi się sypią.
Co do zębów ja prEd ciaza ogarnelam ale mam wrażenie ze mnie bola wszystkie zęby a po słodkim to już w ogole -
Ja miewałam zaparcia na początku. Jadłam jabłka śliwki. I jakoś jest lepiej ale nie idealnie 😟a która z Was jest z Warszawy lub okolic i będzie rodzic w Warszawie?
Emimi ja tez już nie pije kawy. A zapachy perfum dookoła fujj -
Ja jestem w Warszawy jak coś zaliczyłam 3 szpitale i nie mam pojęcia gdzie teraz będę rodzic 🙈
-
AJrin wrote:Ja jestem w Warszawy jak coś zaliczyłam 3 szpitale i nie mam pojęcia gdzie teraz będę rodzic 🙈
Ja rodziłam raz na Wołoskiej dwa razy na Starynkiewicz i tam celuje teraz. O ile będzie miejsce 🤷♀️
-
Starynkiewicza nie testowałam ale teraz tam remont zrobiony no i super lekarze. Ja robiłam na Żelaznej potem rodziłam w Międzylesiu ale tu był lekki koszmar bo 194 dni po terminie a oni dalej usiłowali wywoływać mimo że nic nie działało no i ostatni na Inflandzkiej i tam było ok ale czułam się trochę jak ta gorsza bo cesarka. Więc już sama nie wiem hehe
Emimo lubi tę wiadomość
-
Aaa mam pytanie. Zauważyłam ze cześć z Was chodzi na wizyty co dwa tygodnie. I co dwa tygodnie macie USG. Ja mam wizytę na 20.10 ale mój gin ma słaby sprzęt, wiec pod koniec miesiąca idę na niego ale w inne miejsce, żeby zrobić USG. A teraz umówiłam się już do innego lekarza tam podobno maja najlepsze sprzęty na 19.11. Obawiam się ze
Trochę dużo tych USG będzie w ciągu miesiąca. -
AJrin wrote:Starynkiewicza nie testowałam ale teraz tam remont zrobiony no i super lekarze. Ja robiłam na Żelaznej potem rodziłam w Międzylesiu ale tu był lekki koszmar bo 194 dni po terminie a oni dalej usiłowali wywoływać mimo że nic nie działało no i ostatni na Inflandzkiej i tam było ok ale czułam się trochę jak ta gorsza bo cesarka. Więc już sama nie wiem hehe
Ja byłam mega zadowolona ze Starynkiewicz. W 2010 tez mieli jakiś remont wiec wiedziałam ze mnie przyjmą bo kilka dni przed moim porodem otworzyli szpital. Żelazna i Inflancka raczej chwala. O Miedzylesiu nie słyszałam nic. Zapisałam się do dr. Falęckiego teraz jakoby być bliżej szpitala 😀No i podobno jest bardzo dobry. Same 5 gwiazdek ma na znany lekarz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2020, 18:52