MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Po prostu Zoe wrote:Ja najbliżej mam do szpitala bródnowskiego ale chyba się nie skuszę. Myślałam o Inflanckiej. Mówicie że tam może być w porządku?
-
Emimo wrote:Mi znajoma chwaliła ale rodziła 9 lat temu 😅wiec ja mam tylko takie wieści sprzed kilku lat. Mój aktualny lekarz tam pracuje ale ja jednak wybieram Starynkiewicza
Ja rodziłam tam 2 synka ale miałam planowa cc niby spoko ale czułam się jakby gorszy sort bo cc no i przetrzymali mnie dłużej i też miałam wrażenie że lekarz chciał mi idowodnic że cc jest gorsze dlatego zostaje. -
liwi wrote:A mnie własnie coś dzis boli brzuch. Ale nie weim czy to nie z nerwów bo okazało sie ze mojej córki przedzkolanka ma covid i jestesmy od wczoraj na kwarantannie. Ogólnie jestem zła.
-
Hej🙂 u mnie zaczal się 10 tc i czuję się coraz lepiej. Jedyna trudnoscia jest wstawanie w nocy do synka, jest ostatnio niespokojny. W dzien tez sie troche buntuje. 5 listopada mam prenatalne. Nie mam czasu nad niczym sie zastanawiac. Zdecydowanie druga ciaza szybciej leci niz pierwsza. Wspolczuje wymiotow i innych objawow, jesteście dzielne. Ja sie zdecydowalam na ciaze,bo pierwszą przeszlam swietnie i w duchu marze o tym,zeby teraz tez tak bylo. Trzymam kciuki za nas zebysmy bezstresowo i szybciutko dociagnely do maja. Zaraz listopad🙂
Karenira, Emimi, Izziee lubią tę wiadomość
Michałek 2019
Kubuś 2021
-
Ja też rozpoczęłam 10 tydzień (wg apki). Też ostatnio lepiej się czuję, mam więcej siły. Bo na początku nie mogłam za jednym podejsciem nawet łazienki posprzątać, musiałam robić przerwy i poleżeć. I piersi mniej bolą... aż chwilami mam lęk, że objawy ustają i coś nie tak 😐. W czwartek mam wizytę, chciałabym już mieć to za sobą.
-
A u mnie to taka sinusoida z samopoczuciem. Np. w niedzielę miałam super dzień, dużo energii, zero problemów z żołądkiem a wczoraj hmm...nie byłam w formie krótko mówiąc 🙃.
Moja wizyta dopiero w środę za tydzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2020, 09:03
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
A mi dziś zdjęcia przypomniały że 2 lata temu bylo prawie 30 stopni piękna złota jesień a tu za oknem plucha i jak człowiek ma znaleźć energię do działania jak mi się tylko pod kołderkę chce 🙈
-
AJrin wrote:A z ciekawości do kogo chodzisz?
Ja rodziłam tam 2 synka ale miałam planowa cc niby spoko ale czułam się jakby gorszy sort bo cc no i przetrzymali mnie dłużej i też miałam wrażenie że lekarz chciał mi idowodnic że cc jest gorsze dlatego zostaje.
Chodzę do dr. Żołnierczyka. Bardzo go szanuje za stosunek do pacjentek. Dziś np. w 3 minuty mi opisał na SMS.AJrin lubi tę wiadomość
-
Pogoda okropna nie zachęca do niczego. Strasznie leje. Nic tylko siedzieć i jesc w domu. Ogólnie ze względu na to , iż słabo się czuje i tak prawie z domu nie wychodzę. Ewentualnie posiedzę na tarasie
-
Nie jest źle, przeważnie rano i wieczorem wymiotuje lub tylko rano ale już się przyzwyczaiłam 😁 od 2 dni pachwina mnie boli więc chyba wszystko jest dobrze 😊 ja ostatnio też narzekałam że jeszcze 20 dni do wizyty u lekarza musze czekać a już tylko tydzień został 😊Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
A ja odliczam dni do poniedziałku jeszcze tylko 6 dni do prenatalnych i wyniku Nifty pro więc za 6 dni będę wiedzieć i tak mnie to niepokoi wewnętrznie bo nie chce się nastawiać i nakręcać a z drugiej strony dołować problemy pierwszego świata serio 🙈
-
Monikakap wrote:Witam kochane dziś wizyta ale stres
Kciuki daj znac po