MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Emimo wrote:Ja byłam mega zadowolona ze Starynkiewicz. W 2010 tez mieli jakiś remont wiec wiedziałam ze mnie przyjmą bo kilka dni przed moim porodem otworzyli szpital. Żelazna i Inflancka raczej chwala. O Miedzylesiu nie słyszałam nic. Zapisałam się do dr. Falęckiego teraz jakoby być bliżej szpitala 😀No i podobno jest bardzo dobry. Same 5 gwiazdek ma na znany lekarz.
-
maada wrote:Tak, pierwsza i wyczekana. Udało się po trzech latach starań🙂
A Twoja?
Mam synka, w styczniu skończy 2latka🙂.
Megimeg, fajnie 🙂. Ja co prawda stąd nie pochodzę, przyjechałam na studia, mąż mnie zatrzymał 😏.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2020, 19:57
megimeg lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Moja siostra poroniła. Miała skierowanie do szpitala na zabieg ale zaczęło się samo. W pewną noc prawie zeszła z tego świata. Jej mąż nie wiedział czy jeszcze żyje czy już nie. Pojechała w wyznaczonym terminie zabiegu i stwierdzili, że już samo się oczyściło.
-
Mala_ruda przypadkowo polubiłam sorki.
Co do tematu uciążliwego mi w każdej ciąży doskwierały w tej już też miałam lekki napad u mnie sprawdza się zapobieganie bogata dieta w dobre tłuszcze np Awokado dużo wody i błonnika spróbuj zjeść jabłko na czczo i popis przegotowana woda na mnie to zawsze działało może nie od razu ale po kilku dniach była poprawa. Żadnych leków nie stosowałam udawało mi się to dieta wyprowadzać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2020, 20:26
-
megimeg wrote:Ale macie tych szpitali do wyboru, u mnie tylko jeden, ewentualnie w innym niedaleko położonym mieście
Ciebie miejsca 😤 -
Kaśka28 wrote:Dziewczyny a czujecie kłucie w jajnikach?? Bo ja od wczoraj jak nie w jednym to w drugim ci chwilkę coś czuję takie kłucie właśnie
-
Wisienka24 dzięki za odpowiedź. Dzisiaj czytałam, że u nas w laboratorium na Uniwersyteckiej 4 osoby mają koronę i pracuja w okrojonym składzie, a ja tam chciałam na badania iść bo jest najtaniej. Ten koronawirus wszędzie tylko przeszkadza. Chyba i tak tam pójdę w przyszłym tygodniu, skoro przyjmują to chyba ogarneli wszystkich chorych.
Kaśka28 mnie też często coś zakluje w jajniku, jak za szybko się przekrece albo wstanę to tez mnie coś pociągnie w brzuchu.