MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Kala139 wrote:Dziewczyny a też tak macie, że objawy się uspokajają? Zaczęłam 9 tydzień i od 2 dni czuje się lepiej, trochę mnie to stresuje...
Też tak miałam nawet kilka dni bez wymiotów i się cieszyłam i wróciło ale bardziej łagodnie
I cycki mnie nie bolą tylko same sutki i jakoś nie przejmuje się tym inne wcale nie mają objawów 😛 nie ma co się martwić na zapas 👍Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
U mnie to jest przez to, że już byłam w takiej sytuacji. Jak serduszko nie biło na usg w 10 tygodniu od około 8 tygodnia ciąży to właśnie skojarzylam, że wtedy też zaczęłam się lepiej czuć. W pierwszej ciąży nie miałam prawie wcale objawów więc chyba każda ciąża jest inna. Będę myśleć pozytywnie😊
-
U mnie też jakoś lepiej a dziś nad ranem jak leżałam na plecach to kurcze czułam kulke w brzuchy w senie macice i tak śmiesznie bo takie dziwnie jakby ruszajace sie uczucie
Kala139 lubi tę wiadomość
-
Całą ciążę będziemy się bać czy wszystko jest dobrze ☺️ Ja też mam gorsze dni i się martwie ale w niczym to nie pomoże. Trzeba być dobrej myśli sama z chęcią co tydzień bym chodziła do lekarza i sprawdzała czy wszystko dobrze 🤭
Kala139 lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
megimeg, Karenira, Kala139, Emimo, malami.91, wisienka94 lubią tę wiadomość
-
Moj brzuszek też się trochę zaokrąglił,nie dużo ale ja i mąż widzimy różnice
Co do objawów to tylko bolą mnie piersi, ale tylko jak je dotknę.nawet podczas mycia mnie bolą a jak synek się przytula to jest już masakra 😐
Jeszcze tydzień i wizyta u gina a za 2 tygodnie usg genetyczne 🤪 już się boję.. Ale będzie ok, musi być 👍 -
Wróciłam z nadprogramowej wizyty. Lekarka w sumie fajna, zbadała mnie dokładnie. Stwierdziła, że plamienie/krwawienie jest szyjkowe, ale szyjka długa i ogólnie wszystko w porządku. Zrobiła usg. Maluch ma CRL 3,69, więc wychodzi z tego 10+4. Serducho biło mocno, tętno 182, więc dobrze. Znowu sobie machał rączkami i nóżkami. Uspokoiłam się. Ulga niesamowita. Trochę inaczej zaleciła mi branie luteiny, mam brać tylko na noc, żeby w ciągu dnia się samo wszystko oczyszczało. Trochę mi tam jeszcze zalega, więc na pewno plamienia będą się pojawiać. Teraz się już jednak nie martwię.
W ogóle to z CRL malucha wychodzi, że jest 10+4, czyli jakby dwa dni do przodu. Co brzuszka, to u mnie troszkę widać. Wygląda cały czas jakbym się mocno najadła.megimeg, Angelaaaa, malami.91, AJrin, Kamsza, wisienka94 lubią tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Cześć dziewczyny. Gratuluje udanych wizyt. U mnie brzuch najbardziej widać noc noc zwłaszcza jak się najem np fasolki 😀 w ciągu dnia średnio widać. Czuje się bez zmian mdłości obrzydzenie do zapachów typu perfumy itp. Do jedzenia nie 😋 Kto jutro ma wizytę? Ja niestety odliczam aż do 20.
Dziewczyny czekające na wyniki zleci, ale domyślam się jak Wam się dłuży. Która z Was chciałby już rodzić. Ja już się nie mogę doczekać. -
Emimo wrote:Cześć dziewczyny. Gratuluje udanych wizyt. U mnie brzuch najbardziej widać noc noc zwłaszcza jak się najem np fasolki 😀 w ciągu dnia średnio widać. Czuje się bez zmian mdłości obrzydzenie do zapachów typu perfumy itp. Do jedzenia nie 😋 Kto jutro ma wizytę? Ja niestety odliczam aż do 20.
Dziewczyny czekające na wyniki zleci, ale domyślam się jak Wam się dłuży. Która z Was chciałby już rodzić. Ja już się nie mogę doczekać.Emimo lubi tę wiadomość
-
A ja jestem ciągle głodna!!! Już nie mam pomysłu co jeść....najgorsze jest to że głód łapie mnie w 5sec i jak naszykuje jedzonko to po pierwszym kęsie już mi ochota przechodzi...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Emimo, ja już bym chciała maj i mieć tego malucha przy sobie ❤️. Wolę rodzić niż być w ciąży 😁.
Karenira, super wieści. Z tymi pomiarami to co lekarz to by mu inaczej wyszło 🙂.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2020, 17:41
Emimo lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Karenira super wieści czyli masz podobnie jak ja o 2 dni więcej przodującego maluszka 👍
-
Dziewczyny bo ja już siły nie mam, czy wy tez macie takie powietrze pod gardłem? No mnie to męczy okrutnie i nie wiem co to jest, czy to są mdłości czy zwieracz mi poluzował , bardzo to irytujące jest i od tego właśnie wcześniej mnie rwało, przez ostatni tydzień pilnowałem jedzenia i było w miarę Ok a dziś po jedzeniu mam 5 min ulgi i apjać od nowa
-
Ja poduszki nie mam ale bardzo po wszystkim mi się odbija i to jest irytujące bo dziś na spotkaniach co chwila musiałam zasłaniać usta i mi się odbijało. No ale ja mdłości nie miałam ani razu no chyba że przerwa w jedzeniu dłuższą to z głodu mi się kręci w głowie a potem lekko zaczyna mnie mdlić.