MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
3800 zł z dr. Falęckim prowadzenie ciąży. Dwie wizyty jakby mi przepadły i na morfologię dojeżdżać do Warszawy nie opłaca mi się, więc chyba zostanę przy opłatach co wizyta
AJrin wrote:No właśnie ceny nie podają ja prowadzę ciąże w luxmedzie wszystkie badania i mój gin też tam raz w tygodniu przyjmuje ale dostać się do niego to dramat. Usg robię prywatnie u niego albo w premium medical bo tam też pappa albo w jego gabinecie ma dobry sprzęt ale gorzej mi z dojazdem bo to blisko Żelaznej ja z Wawra więc premium medical mam blisko. -
Emimo wrote:3800 zł z dr. Falęckim prowadzenie ciąży. Dwie wizyty jakby mi przepadły i na morfologię dojeżdżać do Warszawy nie opłaca mi się, więc chyba zostanę przy opłatach co wizyta
-
Ja po cesarkach nosiłam zwykle bawełniane majtki, o rozmiar większy. Blizna i tak zakryła była opatrunkiem. Nikt nic nie mówił. Dodatkowo chodziłam jeszcze w dresach, zamiast koszuli i też nie miałam sytuacji, aby ktoś miał jakieś zastrzeżenia.
-
Ja lubiłam majtki siateczkowe nosiłam je długo po cc bo były wyższe i nie uciskały blizny teraz poluje na majtki od mamyginegolog porodowe są wysokie.
-
Ja przy pierwszej cc mialam te z siatki i podklady, bo myślałam, ze to bedzie jakas rzeznia po porodzie. I to byla udreka, a krwawienie mialam takie jak zawsze podczas miesiączki . Na druga juz sobie wzielam normalne zwykle bawelniane majtki i zwykle podpaski i tak chodzilam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2020, 15:22
-
liwi, zazdroszczę, ze mnie się lało jak z kranu, brr. Ja rodziłam sn, ale nie wiem czy to ma w sumie znaczenie jeśli chodzi o nasilenie krwawienia 🤔. Pewnie trochę tak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2020, 15:28
Ala_Ala lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Hej 😊 ja sobie dzisiaj większość dnia leże pod kocem 😅 chyba pogoda tak na mnie działa
Dzisiaj miałam leekie bóle jakby wszystko się rozciągało a teraz mam takie delikatne jakby bulgotanie w okolicy pępka mam nadzieję że to maleństwo się rusza ☺️☺️Emimo lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Ja mam podobnie, wstałam włączyłam pralkę, póżniej drugą i tak sobie leżę. Obiad jakiś mamy, więc z głodu nie padniemy. Ale mam zamiar się zebrać i rzeczy z szafy trochę przebrać.
Angelaaaa wrote:Hej 😊 ja sobie dzisiaj większość dnia leże pod kocem 😅 chyba pogoda tak na mnie działa
Dzisiaj miałam leekie bóle jakby wszystko się rozciągało a teraz mam takie delikatne jakby bulgotanie w okolicy pępka mam nadzieję że to maleństwo się rusza ☺️☺️Angelaaaa lubi tę wiadomość
-
No to my dziś z dzieciakami 7 km zrobiliśmy po lesie 😂 coś czuję że szybko padną i wieczór będzie dla nas o ile sami nie padniemy 🙈
Emimo, Venice lubią tę wiadomość
-
malami.91 wrote:liwi, zazdroszczę, ze mnie się lało jak z kranu, brr. Ja rodziłam sn, ale nie wiem czy to ma w sumie znaczenie jeśli chodzi o nasilenie krwawienia 🤔. Pewnie trochę tak.
Właśnie też mnie to zastanawia? Ja rodziłam SN i lało się ze mnie, długo używałam tych podpasek poporodowych. A okres raczej miałam umiarkowany zawsze. Dziewczyny po CC, jak to było u Was?Luty 2015 - 👧❤️
Maj 2021 - 👧❤️
-
Rio wrote:Ja zrobiłam gołąbki na obiad. Zima nadeszła i pierwszy śnieg.
Czekam na ten śnieg z utęsknieniem. Chciałabym, żeby synek mógł zobaczyć taką zimę jaką ja pamiętam z dzieciństwa 🤗.
Ja dziś tylko pomidorówkę stworzyłam. No ale pyszna wyszła 🙂. Jutro obiadek u teściowej 😉.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2020, 18:56
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Ala_Ala wrote:Właśnie też mnie to zastanawia? Ja rodziłam SN i lało się ze mnie, długo używałam tych podpasek poporodowych. A okres raczej miałam umiarkowany zawsze. Dziewczyny po CC, jak to było u Was?
U mnie po cc bardzo delikatnie. Ja mam bardzo mocne okresy a połóg w porównaniu miałam bardzo delikatnie. Teraz też będę mieć cesarkę moja ginekolog mówi że będzie jak będę chciała. Nie wiem ale przy ostatnim porodzie miałam bóle 8h straszne to jest.Dopiero jak wzięli mnie na cc poczułam ulgę.A po cesarce czułam się bardzo dobrze. -
Ja nosilam majtki siatkowe z canpolu i polecam. Po paru tygodniach mialam juz normalne z h and m. Takie z wysokim stanem ale nie ciazowe. Te ciazowe mi nie pasowaly. Mysle ze nie ma tez co prxesadzac z tymi podpaskami porodowyni. Przez tydzien byly ok a potem starczaly zwykłe. Dla mnie wazne zeby w szpitalu miec dluzsza pizamę i koniecznie jakas ciemna. Nie chcialabym chodzic z plamą na bialej a plam sie nie uniknie. No i jak sie lezy to niekomfortowo w krotkiej. Tylko teraz żadnych odwiedzin pewnie nie bedzie.Michałek 2019
Kubuś 2021