MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka 28, mi na wizycie tydzień temu lekarz pokazał 3 kreseczki między nóżkami- wargi sromowe i łechtaczkę 🙂. Na tym etapie siusiak powinien być widoczny jak na dłoni, więc pewnie faktycznie nosisz dziewczynkę pod serduchem🙂.
Skowronek, gratuluję synka ❤️Skowronek lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Emimo a jak u Ciebie wizyta?
-
Ajrin u mnie wszystko ok. Będzie dziewczynka, więc w wolnej chwili możesz wpisać. Super badanie w premium medical. Bardzo dokładne , bardzo dużo zdjęć. Szyjka tez ok. Kolejna wizyta dopiero 1.02 No cóż mam nadzieje, że szybko zleci.
Gratuluje dziewczyny udanych wizyt.malami.91, AJrin, mother84, Angelaaaa, megimeg lubią tę wiadomość
-
Angelaaaa wrote:Widzę same dobre wieści z dzisiejszych wizyt super 🥰🥰
Ja jutro mam połówkowe dopiero na 15 więc możecie trzymać kciuki 🥰
Dzisiaj mąż kupił pierwsze ubranko 🤭☺️
Gratuluję udanych wizyt 😀😀😀AmazonkA29, mother84, Angelaaaa, Emimo lubią tę wiadomość
-
Monikakap wrote:Witajcie ja też po wizycie z chłopca na 100% będzie dziewczynka mała waży 330g i wszystko w dobrze
Ale super pozytywnie zazdroszczę ❤️ -
Agnieszka Angela kciuki za wizyty dzisiaj ❤️
Angelaaaa lubi tę wiadomość
-
Kciuki za wizyty dziewczyny ❤️ja mam jutro polowkowe o 13.30 😁
Wybaczcie że tak z doskoku ale przed świętami naprawdę brak na nic. Sprzątanie itp chyba jestem usprawiedliwiona co 😁 -
Kamsza usprawiedliwienie przyjęte 😁
Ale dziś pogoda, pada deszcz zamiast śniegu. Spać się chce 😴
Powodzenia na wizytach dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2020, 08:13
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
U mnie na Pomorzu tez leje od rana i tak przez całe święta i sylwestra śnieg może zobaczymy w lutym na 1 dzień
U mnie został tydzień do wizyty połówkowej, jakoś się nie stresuje a może powinnam, jedna rzeczą się martwię zawsze teraz jak i przy Mikołaju czyli rozszczepienia wargi i podniebienia 🙈 zastanawiam się nad zmiana lekarza ale nie wiem czy to nie głupio tak w połowie ciąży, jak myślicie? Do obecnego chodze milion lat i mam poczucie zdrady;) ale on jednak jest ordynatorem w szpitalu w którym nie chce rodzic, a do cesarki się z nim nie dogadam, poza tym, mam lekarza na lux med w moim szpitalu koszalińskim No i tak myśle co zrobic -
Angelaaaa spokojnie, db że masz dziś wizytę, dziecko leniwe w taką pogodę.
Megimeg moim zdaniem grunt to być zadowoloną z lekarza, mieć do niego zaufanie i kontakt w razie potrzeby w czasie ciąży. Jak czujesz, że ten pierwszy się nie sprawdza to zmień 😉
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Gratuluję wszystkim udanych wizyt. Też byłam wczoraj na polowkowych i wszystko jest dobrze, potwierdziło się że będę miała chłopca🙂
Mam do Was pytanie. Denerwuje mnie sytuacja u mnie w pracy. Poinformowałam szefową pod koniec września, że jestem w ciazy i od tego momentu zachowuje się jakby zapomniała, nawet raz nie zapytała jak się czuje, czy kiedy zamierzam odejść. Kiedyś jak się bardzo źle czułam to udawała, że nie widzi i nie słyszy. Nie wiem czy to normalne? Wasi szefowie też się tak zachowują? Chciałam iść od stycznia na zwolnienie bo jestem naprawdę zmęczona, jeszcze ten wirus...w pracy też cały czas ktoś chory. Nie wiem jak z nią rozmawiać. W sumie jak odejdę tylko ona może mnie zastąpić po części bo nikt więcej nie zna mojej pracy.malami.91, mother84, megimeg lubią tę wiadomość
-
Tak czytam o tych płciach i w sumie to się spodziewałam, że będą u niektórych zmiany, bo takie oceninie na wczesnym etapie to jednak duży margines błędu. Ciekawe jak u mnie 🙂 w 12 i 16 tyg miał być chyba chłopiec. Połówkowe dopiero 4 stycznia.🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021