MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
malami.91 wrote:Niebieska, może właśnie nie do końca jest jej na rękę, że będzie Cię musiała zastąpić i ma "focha"😉.
A sama ma dzieci?
Myślę, że powinnaś myśleć o sobie i dziecku. Odpoczynek Ci się należy.
Ma dzieci. Przez takie zachowanie zastanawiam się czy iść do niej i porozmawiać z nią, że idę na zwolnienie, czy po prostu iść i się nie tłumaczyć. Nie mam pojęcia jaka może być jej reakcja. -
Niebieska też myślę, że po prostu jej "nie na rękę" ta Twoja ciąża. Uważam, że niczym nie powinnaś się przejmować. Jak uważasz, możesz uprzedzić, że źle się czujesz i na najbliższej wizycie raczej dostaniesz już L4 ,albo po prostu poinformować po wizycie, że masz już L4 i tyle. Ja poszłam od początku z racji różnych akcji w przeszłości i zagrożonej ciąży od początku i poinformowałam szefa przez tel. Generalnie ja jestem zdania, że najważniejsze, abyś odpoczęła i nie przejmowała się pracą, szczególnie, że teraz covid, będzie sezon grypowy itp. poza tym skoro już jesteś przemęczona to lepiej już odpoczywać, bo potem po narodzinach to będzie ciężko 😉 nie przejmuj się szefową, idź na L4, ciesz się kompletowaniem wyprawki itp 🤗
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2020, 11:06
niebieska lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
A ja mam pytanie do dziewczyn, które piją kawę w ciąży. Ja od drugiego trymestru wróciłam do mojego ulubionego napoju - kawy 😁 piję jedną dziennie. Ile kaw można wypić w ciągu dnia? Czasem mam ochotę na drugą słabą kawę, szczególnie jak taka pogoda za oknem i głowa aż boli, ale nie wiem czy dwie można 🙊
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Jestem po wizycie u swojego gina, z dzidzią wszystko ok, oczywiście pokazuje tyłek 🙈 dostałam skierowanie na morfologię, mocz i krzywą 😱 blee w styczniu mam zrobić badania i na kontrolę.
Za 2 godziny wychodzę na drugie badania, oby dzidzia mi pokazała co ma między nóżkami 😜 dzięki za kciuki, przydadzą się 😁mother84, Angelaaaa, Kamsza, wisienka94, Emimo, AmazonkA29 lubią tę wiadomość
-
mother84 wrote:A ja mam pytanie do dziewczyn, które piją kawę w ciąży. Ja od drugiego trymestru wróciłam do mojego ulubionego napoju - kawy 😁 piję jedną dziennie. Ile kaw można wypić w ciągu dnia? Czasem mam ochotę na drugą słabą kawę, szczególnie jak taka pogoda za oknem i głowa aż boli, ale nie wiem czy dwie można 🙊
mother84 lubi tę wiadomość
-
Co do kaw ja pije 2 dziennie taki jest nowy limit kofeiny(do niedawna był limit 3) ale pamietać trzeba, że czarna herbata czy zielona/biała też maja kofeine ja tylko pijam kawy herbat już nie. No i są dni, że wypijam 3 kawy. Zaraz poszukam fajny obrazek i wkleje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2020, 12:52
mother84 lubi tę wiadomość
-
Ja za 15 minut mam połówkowe... Tak się stresuje że mnie głowa rozbolała a serce wali jak nie wiem.. i to dlatego że dzidzi dzisiaj taka spokojna że nie wiem czy się rusza ☹️☹️
AJrin, mother84 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Kciuki Angela będzie dobrze daj znać
Angelaaaa lubi tę wiadomość
-
Angela trzymam kciuki ✊ musi być dobrze
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Ja już po,będzie 3 synek 😜 waży 380 gram i ma się dobrze. Nic złego się nie dzieje,wszystko ma na swoim miejscu 😁 szyjka długa i łożysko jest wysoko, czyli się podniosło.
liwi, mother84, AJrin, malami.91, wisienka94, Emimo, AmazonkA29, Karenira, mała_ruda, Rio, niebieska lubią tę wiadomość
-
Ja już też jestem po, wszystko dobrze 😊😊 mała nie chciała współpracować i musiał mi pukać w brzuch żeby zmierzyc i zobaczyć wszystko 🙈
Miałam usg tylko przez brzuch i nie było widać co jest między nogami ale jak tydzień temu była dziewczynka niby na 100% to muszę się tym zadowolić 😁AJrin, mother84, malami.91, megimeg, Emimo, mała_ruda, Rio, liwi, niebieska lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Super wieści dziewczyny 😊
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Angela a wizyta była u tego samego lekarza na tym samym sprzęcie?
Niebieska u nas w pracy szefowe(bo mam dwie) ciągle pytają jak się czuje i ogólnie temat ciąży cały czas na topie🙈 jesteśmy umówione, że pracuje do konca lutegoniebieska lubi tę wiadomość