MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, czy wam też doskwierają bóle więzadła? To takie momentami rwące bóle po bokach brzucha.PCO, 1% prawidłowych plemników
2018- ciąża pozamaciczna
02.2020 - 1 ICSI nieudane
07.2020 - IMSI
31.08.2020 - transfer ❄️
9dpt beta 364, 11dpt beta 878, 14dpt 1709, 16 dpt 3353 🍀
Mamy ❤️ 🍀
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️ -
KasiaKasia wrote:Dziewczyny, czy wam też doskwierają bóle więzadła? To takie momentami rwące bóle po bokach brzucha.
Ja teraz mam bardziej cały brzuch ciągnięcie, ale i kości łonowe (nie wiem czy to spojenie czy co), ale te wszystkie kości w tej okolicy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2020, 11:44
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
mother84 wrote:W tej ciąży póki co czasami, ale pamiętam, że w pierwszej ciąży to pod koniec to strasznie takie bóle doskwierały.
Ja teraz mam bardziej cały brzuch ciągnięcie, ale i kości łonowe (nie wiem czy to spojenie czy co), ale te wszystkie kości w tej okolicy.
O jejku u mnie to samo. Do tego placy mnie bola strasznie od tego leżenia. -
Mnie co chwila coś boli 🙈 no ale wiek robi swoje i ogólnie mam od kilku lat problemy z biodrem a teraz to już utykam jak wstaję 🤷 i mam już problemy z przekręcaniem się,jak maluszek czasem w poprzek się ułoży to dramat z boku na bok.
-
malami.91 wrote:Wisienka94, współczuję, przerabialiśmy to samo niedawno. Niestety u nas okazało się, że to covid. Na szczęście poza gorączką nie miał żadnych objawów.
-
wisienka94 wrote:A ja wykluczyłam covida. Też mieliscie taka wysoką gorączkę co 4h? Bo mam możliwość zrobienia mu testu
Tak, gorączka trwała w sumie 3 doby. Myślałam, że pojawi się wysypka jak przy 3 dniówce, ale nic nie wyszło, potem ja zaczęłam mieć objawy, no i koniec końców wyszedł covid pozytywny.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Cześć dziewczyny! Szkoda, że pojawia się u Was tyle powodów do niepokoju. U nas nic złego się nie dzieje. Oprócz rwy kulszowej która łapie mnie co jakiś czas.
Jutro mialam mieć usg połówkowe, niestety wczoraj do mnie dzwonili, że lekarz który miał je robić wylądował na kwarantannie. Co do nowego terminu mają się kontaktować. Troche mnie to niepokoi bo ma wrócić dopiero 10 stycznia i to chyba już trochę za późno05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
ago91 wrote:Liwi jak u Ciebie z nerwicą? Bierzesz jakies leki?
Nerwica sobie ze mna robi co chce teraz. Nie biore leków. Mam terapeute anioła ktory mi tłucze do głowy ciągle i jakos dzięki niemu jestem w stanie funkcjonowac.
Ale nie powiem, żeby było łatwo. Problem z ta szyjka wyolbrzymiam strasznie. Mimo ze mam pozwolenie zeby troche chodzic to boje sie mimo wszystko. Ogolnie masa lęków. -
malami Zadzwonie do przychodni i zapytam czy nie mogą mnie umowic do innego lekarza. Jeśli nie to chyba zdecyduje się isc prywatnie.
Widziałam, że dodawałyście swoje fotki. Więc i ja podrzucam swoją
AJrin możesz w wolnej chwili na pierwszej stronie zaznaczyć mi chłopaka wybraliśmy imię, będzie Piotruś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2020, 19:02
wisienka94, squirrel, mother84, Angelaaaa, malami.91, Mom4, Karenira, KaroInka, Kala139 lubią tę wiadomość
05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Skowronek wrote:Cześć dziewczyny! Szkoda, że pojawia się u Was tyle powodów do niepokoju. U nas nic złego się nie dzieje. Oprócz rwy kulszowej która łapie mnie co jakiś czas.
Jutro mialam mieć usg połówkowe, niestety wczoraj do mnie dzwonili, że lekarz który miał je robić wylądował na kwarantannie. Co do nowego terminu mają się kontaktować. Troche mnie to niepokoi bo ma wrócić dopiero 10 stycznia i to chyba już trochę za późno
Malami.91. Grześ jutro będzie miał rano robiony test. Zobaczymymalami.91 lubi tę wiadomość
-
wisienka94 wrote:O bo ja jutro mam właśnie usg ale tym razem u dr Iwanickiej05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
A mnie właśnie tak zaczelo kluc w dole brzucha. Z jednej strony że szok ani ruszyć nogą nie mogę...nie wiem co robić??? Mam detektor serduszko słychać ale takiego bólu jeszcze nie czułam...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️