MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam to samo ze spaniem. No dzis juz przeszlam sama siebie. Wyciagnelam materac rozlozylam na podlodze i na nim probowalam spac. Mam wrazeniw ze lozko jest jakies za miekknie i moj brzuch tego nie lubi.
Obudzilam sie dzis na plecach z lewa noga zgieta w kolanie i tak przechylona w bok. Jak ja probowalam wyprostowac to zaczal sie bol pachwiny, uda i blizny z lewej strony. I boli mnie tak dzis caly dzien, az mam schizy czy to z blizna sie cos nie dzieje. Mam. Nadzieje, ze tylko cos naciągnęłam.Ala_Ala lubi tę wiadomość
-
No to widzę nie jestem sama z tym snem mnie też czasem tak zakluje blizna że nie mogę się ruszyć jakby ktoś szpikulec mi wbił i rozrywał masakra. No i też mam duszności napady gorąca nawet przy -10 otwierałam okno i spaliśmy z otwartym 🙈
Ja częściej śpię na lewym boku jakoś mi tak wygodniej ale staram się zasypiać na prawym i jak się przekręcam świadomie to na prawy.
-
malami.91 wrote:Dziewczyny, w jakich fotelikach 15-36kg jeżdżą Wasze dzieci?
Awaryjnie u dziadków mamy Babysafe hasky on ma wewnętrzne pasy i jest od 9 do 36
Dobieraliśmy foteliki do auta i dziecka w 8gwiazdek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2021, 20:54
malami.91 lubi tę wiadomość
-
Mi w nocy przeszkadza jedynie wstawanie na siku 2-3 razy nawet. Spać mi się śpi całkiem dobrze, ale lepiej na prawym boku niż na lewym. Poza tym w nocy jest mi straszniw gorąco. Ja jestem raczej typem zmarźlaka, co musiał być opatulony kołdrą od szyi po same stopy, a teraz śpię ze stopami na wierzchu.🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Spokojnie sobie leżę i oglądam horror a tu stawia mi się brzuch i poczułam skurcz 😳🙈 już zapomniałam jakie to nie przyjemne 😜 w poniedziałek zadzwonię do szpitala się umowić na cc.Powinnam mieć pod koniec kwietnia a od maja szpital jest covidowy.Zobaczymy co mi powiedzą 🤔 jak się nie uda bo to za późny termin to muszę pojechać gdzie indziej.Tylko za bardzo nie mam kiedy 😕
-
Też mam ciężkie nocki. Wstaję oczywiście kilka razy do łazienki. Brzuch mnie czasem zaboli przy przekręcaniu z boku na bok, zwłaszcza że młody lubi się mocno z prawego boku wypchnąć i zrobić mi gulę. Najbardziej jednak dokucza mi bezsenność. Potrafię się obudzić ok.3 i nie zasnąć przez kolejne 3h. Albo odwrotnie, zasnąć dopiero ok. 3:00 w nocy.36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
malami.91 wrote:Dziewczyny, w jakich fotelikach 15-36kg jeżdżą Wasze dzieci?
Ja kolejna noc z glowy. No nie da rady slac za cholere, a jak juz zasne to sie budze za chwile bo misie durne sny snia.malami.91 lubi tę wiadomość
-
Ja też poniedziałek będę dzwonić się umawiać na CC ale pewnie dopiero w czwartek będzie wizyta z ordynatorem. Jeśli coś będzie nie tak mam awaryjnie 2 szpital gdzie okazało się że mamy znajomości więc trochę mi lżej mama kolegi Igusia notabene znajoma męża z którą chodził do szkoły jest położna w szpitalu i mówiła że jak coś to zaprasza pomoże.
-
malami.91 wrote:A ja uwielbiam zmianę czasu na letni🙂, nie cierpię zmiany w drugą stronę... Swoją drogą mogliby już zostawić na letnim i nie kombinować.
Też czekam aż zostaną przy leptnim denerwuje mnie ta ciemnica zimą już o 15:30, teraz będzie długo jasno ❤️malami.91 lubi tę wiadomość
-
Kora88 wrote:Dziewczyny a ile przed cc umawia się na nie w szpitalu?
-
wisienka94 wrote:My mamy britax romer dualfix 2r i jest super bo obrotowy ❤
Ja dzisiaj pakuje walizkę🙈wisienka94 lubi tę wiadomość
-
wisienka94 wrote:My mamy britax romer dualfix 2r i jest super bo obrotowy ❤
Ja dzisiaj pakuje walizkę🙈
Tak, ale my potrzebujemy się już przesiąść w większy, 15-36 jak pisałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2021, 10:15
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021